Şimdi Ara

APPLE GARANTİLİ TELEFONUMUN TAMİRİ İÇİN ÜCRET İSTİYOR!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kozmetik bozukluğu var diye, hasarını gideremedigi cihazi degistirmiyor mu Apple?

Cok sacma olur eger boyleyse...

Benim 5S'te kozmetik olarak iyi degildi ama değişim yapılmışti. Şansınizi tekrar deneyin derim.

Ayrıca su durumda Apple'i hakli bulan son kullanıcıların olmasi da cok enteresan. Kozmetik bozukluk cihazi garantiden cikaramaz. Ha telefon pert olur o zaman darbe yuzunden bu hasar olmus raporunu verirsin adama, gonderirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Pardon ben bu arabayı aldım böyle bir sorun var ama ben bu arabayı çizdirdim 2-3 kere kaza yaptım bana yeni araba verir misiniz ?

Pardon ben bu arabayi aldim motoru bozuldu yapilmasini istiyorum .
    Olmaz arabayi degistirecegiz. Arabayi ver bir de arabanin fiyatinin yarisi kadarini ver

Ben kendim düşürdüm ekranını kırdım i6+ 64 gb telefon ekran değiştirme ücreti 400-500 tl idi riske etmedim 1200 tl ye sıfır cihaz aldım 2 yıl daha garanti eklendi.Firmayı eleştirecem diye saçmalamayın ben gayet memnun kaldım.

1200 vermişseniz iyi.Ben o fiyata iphone 5s alırdım sıfır
    Ayrıca ekran fıyatının neden 500 lira oldugunu neden sorgulamıyorsunuz ?
    Kabul ediyorum ekran açısından sizin yaptıgınız kabul edılebilir çünkü telefon zedelenmiştir v.s ama wifi modülünü değiştirmek yerine kullanıcıya 1200 lira masraf çıkarmak nedir ?

Adamlar 3500 liralık telefonun sıfırını 2 yıl garantilisini 1200'e veriyor bence uygun.Ekran fiyatı gayet ucuz o yüzden sorgulamıyorum 100 liraya ekran koruyucu takarken 400-500 ün hesabını mı yapacam.Bu fiyat plus fiyatı diğerleri belki daha ucuzdur.Apple ın her şeyi pahalı sitesinde 200 liraya kılıf satıyor.

1200 liraya 5s alırım demişsin o zaman en başta 5s alsaydın kırıldığı çizildi daha ucuza hallederdin.

Ayrıca diğer markalara bakmakta lazım.3000 liraya aldığın samsung htc bu işlemleri ne kadara yapıyor bunları karşılaştırmak lazım.

@from_anatolia
    Ben değiştirilmeyen cihazların kötü durumda olduğunu düşünüyorum öyle ufak tefek çizikler değildir sağı solu ezilmiş falandır.Çok çakal bizim insanımız çoğu yalancı iyi yapıyorlar değiştirmeyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Şubat 2016; 19:13:17 >

• hangi servis bu? kvk genpa gibi firmalar mı yoksa apple store mu? eğer apple store ile görüşmediysen onlarla bi görüş. bir de hor kullanıyorum demişsin. defalarca da düşürmüşsün belli fotolardan. wifi arızası bundan kaynaklı olabilir. cihazında darbe olmasaydı sorunsuz değiştirirlerdi zaten.

kardeşim 6 plus'ın ekranını kırmış dün. bugün apple müşteri hizmetleriyle görüştüm. 450 TL'ye ekranı değiştirebiliriz, 1200 TL'ye isterseniz sıfır cihaz veririz dediler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Pardon ben bu arabayı aldım böyle bir sorun var ama ben bu arabayı çizdirdim 2-3 kere kaza yaptım bana yeni araba verir misiniz ?

Pardon ben bu arabayi aldim motoru bozuldu yapilmasini istiyorum .
    Olmaz arabayi degistirecegiz. Arabayi ver bir de arabanin fiyatinin yarisi kadarini ver

Ben kendim düşürdüm ekranını kırdım i6+ 64 gb telefon ekran değiştirme ücreti 400-500 tl idi riske etmedim 1200 tl ye sıfır cihaz aldım 2 yıl daha garanti eklendi.Firmayı eleştirecem diye saçmalamayın ben gayet memnun kaldım.

1200 vermişseniz iyi.Ben o fiyata iphone 5s alırdım sıfır
    Ayrıca ekran fıyatının neden 500 lira oldugunu neden sorgulamıyorsunuz ?
    Kabul ediyorum ekran açısından sizin yaptıgınız kabul edılebilir çünkü telefon zedelenmiştir v.s ama wifi modülünü değiştirmek yerine kullanıcıya 1200 lira masraf çıkarmak nedir ?

Adamlar 3500 liralık telefonun sıfırını 2 yıl garantilisini 1200'e veriyor bence uygun.Ekran fiyatı gayet ucuz o yüzden sorgulamıyorum 100 liraya ekran koruyucu takarken 400-500 ün hesabını mı yapacam.Bu fiyat plus fiyatı diğerleri belki daha ucuzdur.Apple ın her şeyi pahalı sitesinde 200 liraya kılıf satıyor.

1200 liraya 5s alırım demişsin o zaman en başta 5s alsaydın kırıldığı çizildi daha ucuza hallederdin.

Ayrıca diğer markalara bakmakta lazım.3000 liraya aldığın samsung htc bu işlemleri ne kadara yapıyor bunları karşılaştırmak lazım.

@from_anatolia
    Ben değiştirilmeyen cihazların kötü durumda olduğunu düşünüyorum öyle ufak tefek çizikler değildir sağı solu ezilmiş falandır.Çok çakal bizim insanımız çoğu yalancı iyi yapıyorlar değiştirmeyerek.

Bir sey demiyorum

• Apple Care'i arayın. Gerekirse İngiltere'de bulunan merkeze bağlamalarını rica edin, eğer yeterli İngilizceniz yok ise tercüme etmelerini rica edin. Olayın çözüleceğine inanıyorum.

Hiç yapamıyorsanız tüketici haklarına gidin. Yukarıda arkadaşın dediği gibi, sorun sizin verdiğiniz hasardan kaynaklanmıyor ise sorunu çözmeleri lazım. Ha cihaz kullanılamaz hale değil darma duman haldedir, tuşu basmıyor diye gelir o zaman garantiye kabul etmezsin ama sizin cihaz o derecede bir hasarı da yok göründüğü kadarıyla.
  • neoorog kullanıcısına yanıt
    Antalyadaki KVK
    İstanbula gidip apple la görüşme olayı çok zor. İstanbul yakınlarında olsam durmam giderim zorluya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi 1 yıldır cihazı sorunsuz kullanıyordum. Kozmetik görüntü dışında birşey yoktu.

• Çatlak falan varsa konu kapansın zaten hayatta vermezler.
  • Arkadaşın yaknığını gözlük takın yada okuması bilen birine okutun.Adamın derdi cihazı sıfırı ile değiştirmek değil.Wifi probleminin giderilmesi.Giderilmiyosada mecbur sıfır cihaz vericekler.2000-3000tl paralardan bahsediliyor.Bende iphone kullanıyorum fakat app storeda calısanlar o kadar bilgisizki anlatılacak gibi değil.Bu işe bir çözüm bulmazlarsa Türkiye pazarında bir darbe yemeye hazır olsunlar.Valla stabiliteyi bi kenara atıp androide dönerim hiç acımam.İos 9unda stabilitesi tartışılır bu arada.
  • Telefonda olan wi-fi sıkıntısının düşmeden kaynaklanmadığına nasıl karar veriyorsunuz peki? ben bunu böyle 1 yıldır kullandım referans alınacak nokta değil. Ayrıca ekran kırık cihaz açılınca toplayamazlarsa o zaman da ekranımı kırdılar diye arıza çıkartacaksınız yapılan herşeyin bir nedeni var.
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin ben apple'ın apr mağazasında çalışıyorum senin cihazındaki durum cihazında ufak kırık olması cihazda oluşan darbelerden dolayı garanti dışına çıkıyor apple pil ve cam değişimi dışında değişim olmuyor maalesef onun (wifi anteni değişmediği) için paralı değişim talep ediyorlar bu durum normal bana hergün birsürü cihaz geliyor bu durumdan dolayı
  • senin sorun wifi anteninde de olsa parayla anten değişimi olmuyor maalesef
  • Çiziklere laf yapmıyorlar sadece ekranda çatlak ve kasada ezik göçük varsa ucretsiz degişimde sıkıntı çıkarırlar ama bunların sagı solu belli olmuyo geçende garantisi bitmiş 5s ın bataryasını ücretsiz degiştirdiklerini duydum

• müşteri memnuniyeti adı altında garantisi bitmiş cihazın biraz geçse bile opsiyon tanıyabiliyorlar
  • 10 aylık iphone 6 (3000tl) cihazımın kulaklık kısmından kısık ses gelmeye başladığı için,15 gün bu şekilde kullandıktan sonra akasya avm deki apple store a gittim.çok rahatım tabi.nede olsa kullandığım cihaz iphone.e garantiside var.daha ne olsun.sonuç olarak sıvı temas etmişmiş.simkart yuvasında oksitlenme varmışmış.ama ne hikmetse tel çalışıyor,sim kartla ilgili hiçbir sorunu yokken,tee yukardaki kulaklık kısmı bozulmuş.yersen dicem ama istersen yeme.adamlar direk amerikaya bağlı.müdüre öyle dedi.ne yaparsan yap yani.boş.buda bana ders oldu.saygılar.bu arada sıvı teması diye bişey olmadığına adım kadar eminim.cihazın üstünde kılcal çizik dahi yok.kullandığım herşeyede çok titizim.şimdi tüketici mahkemesi,sonrasında da satış.2 misli parayıda applle ürünlerine artık vermem.
  • wifi modülü ayrı değil bildiğim kadarıyla.
    wifi ın az çektini söylemişsin. wifi anteni bağlantısı çıkmış olabilir.(nasıl çıkıyor hayret.)

apple store ekran çatlak olduğu için cihaza müdahele edemiyorlar.içini açtıktan sonra ekranı tekrar takarken sıkıntı yaratır çünkü.kasa darbe almış.

telefon tamircisine götürüp yaptır.büyük ihtimal.antenin konnektörü çıkmıştır.

• Geçen gün bir arkadaşımın 4s ini götürdük garantisi mayısta dolacak. Telefonun pili çok kötü durumda ölmüş. Onlar da ipadlerinden pilin durumumu gördüler ve 280 liraya pili değiştiririz dediler. Uzun bi süre dil döktük bik genius larla da konuştuk ama garantili 4s in pil değişimi için 280 lira para istediler sonuç olarak ve kozmetik olarak da hiçbir sorunu yok.

• Bizimde elimizde kaldı cihaz. Öyle kullanıyoruz da firsatını bulunca hakem heyetine bi gidilecek

• klasik apple pisliği... dandiPhoneları defolu olduğu halde suçlu alan olur...

• 1250 tl değişim için bayıldık bu hafta ekranını geçenlerde kırınca. En azından kullanabilecekleri parça sayısını azaltmış olduk

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.