Şimdi Ara

APPLE GARANTİLİ TELEFONUMUN TAMİRİ İÇİN ÜCRET İSTİYOR!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar haklı sen telefona türlü işkenceler yap sonra değiştirin de yine de 1250 istemişler diğer firmalar kapıdan sokmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim iPhone 6 Büküldü , bende gittim dedim ki yenisi ni istemiyorum sadece buu yapın parasını vereyim , dediler ki olmaz bunu alıyoruz 1320 TL 'de para alıyoruz üstüne yeni cihaz veriyoruz , bende kalsın dedim onuda uygun fiyata sattım (4-5 ay öncesinden bahsediyorum) , yani Apple bu her zaman bir ilginçliği oluyor.
  • Gözün gibi bakmak zorundasın bakmıyorsan da senin bileceğin iş sonra gelip buraya 1250 lira istediler diye bağırmayacaksın kusura bakma. Seninki resmen kullanıcı hatası.

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Gözün gibi bakmak zorundasın bakmıyorsan da senin bileceğin iş sonra gelip buraya 1250 lira istediler diye bağırmayacaksın kusura bakma. Seninki resmen kullanıcı hatası.

Gözüm gibi bakıcam, telefona! Oldu! Senin önceliklerin belli, profil resmindede belli. Hangi markaya gitseydim benim ilgili sıkıntıma yönelik girişim yaparlardı. Benim ilk etaptaki sıkıntım WiFi modülü idi ve değişimini istiyordum. Kimse onlardan kasaya müdahale et demedi. Her marka o modülü ücretli yada ücretsiz değiştirirdi ve kimsede telefonun parasının yarısını ver değiştirelim demezdi kaldı ki bu cihazın daha 10 ay garantisi var.
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Diğer markalarda olsaydı wifi'yi yapıyorum derken iyice içine ederlerdi telefonun. Bence değişim ücreti gayet makul zaten telefon haşat hale gelmiş wifi değişse ne olacak başka yerlerden patlak verecek yine. Yerinizde olsam ücretli değişim hakkımı kullanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 27 Mayıs 2016; 15:03:51 >
  • Her ürün öyle zaten çizik kırık ezik vs gibi şeylerden garanti dışı kalıyor

• burda arkadaş %100 haklı, wifi chip'i bozulduysa ve onarımı mümkün değilse apple'ın yeni cihaz vermesi gerekiyor garanti kapsamında.

telefonun çizik veya ezik olması bir şey değiştirmez. Eğer telefon çalışıyorsa ama wifi çalışmıyorsa direk değişim veya yapabiliyorlarsa onarım yapılmalı
  • Adam bana yeni araba verin demiyor ki. Adam yeni cihaz istemiyor, sadece donanımsal sorunların çözülmesini istiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burda konu sahibine laf edenler one time courtesyden bihaber kisirler sanirsam. Telefonu duzgun kullanma zorunlulugun yok aksine kendi hatanla kirsan bile tek seferlik yenisi veriliyor abdde ancak ulkemizde bu konuya yorum yazan sonradan gorme teknoloji ozurluleri igne topu kadar telefonda bisi gorunce ucretsiz degisim istedigi icin apple kesinlikle ulkemizde boyle sey uygulayamaz malesef.

• Darbelerden kaynaklı bir arıza olabilir.

• Telefonu bundan sonra strec filme sarariz.Cam degisimi icin tertemiz ipad 2 ile gittim cam degisimi yok cihaz degimisi var 750ye dediler ona girmiyorum bile.

Baska markalar ornegin bb ust kisimda kirik olmasina ragmen anakart degistirdi ucretsiz sekilde hic tribe girmeden. Apple a sari ekrandan yolum dusucek yine bakalim ne diycekler

• Cihazı değiştirdik mecburen. İlk olarak 1150 tl idi. Dolar kuru artınca 1250 liraya çıkarmışlar
    Ama tüketici hakem heyetine fatura vb servis evrakları ile baş vurmayı planlıyorum. Ya paramı verirler yada biz parasını zaten verdik.

• Wifi durup dururken bozulmaz. Muhtemelen hor kullanımdan wifi anteni çatladı ya da kırıldı, şimdi düzgün çalışmıyor. Biraz bastır hakkını ara bence kabul ettirebilirsin, sonra da cihazını temiz kullan.

• Kararlı olmalısın ikna etmek istiyorsan. Ben bir keresinde ipade format atarken cihaz bir daha açılmadı, restore ederken ortada takılı kalıyordu, servise götürdüm para istediler, sinirlendim, yazılımımız iyi diye övünüyorsunız ama bu cihaz açılmıyor ise sizin yazılımınız yüzünden dedim, eğer yazılımınıza bu kadar güveniyorsanız bana bu sorunun donanımdan kaynaklandığını kanıtlayın dedim. Sonra cihazın yazılımını ücretsiz olarak onardılar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.