Şimdi Ara

Apple ile Samsung arasındaki hukuk mücadelesinin Japonya ayağında nihai karar açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Orijinalden alıntı: dayseeh

Her marka kendi ülkesinde yada müttefikinde rövanş almak için dava açıyor. Adaletin terazisi kayık....

Japonlar ile Korelilerin muttefikligi, ABD ile Küba nin ki kadardır.

Doğru diyorsun, bunlar çıkarları için tüm geçmişlerini unuturlar çünkü sermayenin vatanı olmaz (Amerika hariç) Burada batıya karşı bir doğu bloğu kuruldu ama sadece bu davalar üzerine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro

ABD'de Google'ın daha çok etkin olması lazım ki elma telefon dikdörtgen, içine müzik-video kopyalanıyor benden başkası bunları yapamaz diye açtığı saçma sapan davaları kazanamasın.

google apple'a siri için patent davası açmış bile. artı olarak email bildirimi, lokasyon hatırlatıcı ve başka patentlerde varmış dava kapsamında.

bir diğer bilinmeyen de google'a motorola'dan gelen 17 bin patentin yanında motorala'nın 7 bin tane de bekleyen patenti varmış. onlarda onaylandığında vay apple'ın haline diyorum.

bu işin sonun görür gibiyim. google ve apple tüm patentlerini karşılıklı takaslayacaklar gibi geliyor.

Cahillik böyle bişey iste.Arkadasin da dediği gibi, japonya ile Kore arasında her zaman uyuşmazlık , düşmanlık vardır. (Özellikle de kuzey Kore ile)

Ayrıca hukuk sistemi her yerde farklıdır arkadaslar, her ülkenin kendi kuralları vardır. Bir ülkenin suc saydığı x eylemi bir ülkede suc olmayabilir.kaldi ki ABD gibi ülkelerde eyaletler arası bile hukuk normları farklılık gösterir.Konu fikri ve sınai haklar ise , durum daha da farklılaşir.Birkac uluslararası anlaşma dısında ortak kurallar yoktur.Farkli kararların çıkması cok doğal
    Yani her olaya siyasi karar , yanlı karar perspektifi ile bakış yanlış olabilir.Komik bi durum, 2 arkadaş kendilerini samsung ceo'su falan sanıyolar herhalde merak ettim bakalım kaç sazan yazıcak diye teşekkür ediyorum Fandroid arkadaşlarım benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

Böylece Amerikanın verdiği 1 milyar dolarlık cezanın siyasi olduğunu anlamış olduk.

O kadar söyledik kimse inanmadı........

• quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

Böylece Amerikanın verdiği 1 milyar dolarlık cezanın siyasi olduğunu anlamış olduk.

Japonya'nın verdiği kararın siyasi olmadığını düşünüp de ABD'nin kararını öyle düşünmek... 70 tane de beğeni var bu yoruma.. İlginç.

• apple bana bile dava acmis olabilir s2 kullaniyorum diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    Jailbreak 5 dakikada yapılabilen 15 dakikada geri alınabilen bir şey. Bu özgürlük meselesi sadece göz boyama.
    Yapma ya. Sence o şekilde mi işliyor hayat?

Yani cihazı alıyorsun. 5 dakikada Jailbreak yapıp 15 dakika içinde geri alıyorsun. Sadece öylesine.
    Yani Jailbreak'li olarak kullanmıyorsun öyle mi?

Ben sana gerçek hayatta nasıl oluyor göstereyim de biraz gözün açılsın arkadaşım. Hayal dünyasından çık.

Gerçek hayatta alırsın, Jailbreak yapar öyle kullanırsın. Sonra cihaz bozulur veya ekranı bozulur ve garantiye yollarsın.
    Onlar da sana Jailbreak yapılmış olduğundan cihazın garanti dışı olduğunu söylerler.

"BU MU ÖZGÜRLÜK !!!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeNDiL
    Japonya'nın verdiği kararın siyasi olmadığını düşünüp de ABD'nin kararını öyle düşünmek... 70 tane de beğeni var bu yoruma.. İlginç.

Eğer Amerika mahkemesinin vermiş olduğu karar içerisinde:

"Dikdörtgen telefonları sadece Apple üretebilir" şeklinde bir madde olmasa ve diğer şeyler yüzünden ceza alsaydı, o zaman öyle düşünmezdik.
    O mesajı haklı bulmazdık.

Sizin bunu düşünemeyip bu saçmalığı görmemeniz de bir Apple yanlısı olduğunuzu gösteriyor bence.
  • Apple, kendi ülkesi olan Amerika'da bile Samsung'la rekabet etmekte acziyete düşeceği sırada imdadına kendi ülke hakimlerinin yetişmesini artık normal karşılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Jailbreak 5 dakikada yapılabilen 15 dakikada geri alınabilen bir şey. Bu özgürlük meselesi sadece göz boyama.
    Yapma ya. Sence o şekilde mi işliyor hayat? Yani cihazı alıyorsun. 5 dakikada Jailbreak yapıp 15 dakika içinde geri alıyorsun. Sadece öylesine. Yani Jailbreakli olarak kullanmıyorsun öyle mi? Ben sana gerçek hayatta nasıl oluyor göstereyim de biraz gözün açılsın arkadaşım. Hayal dünyasından çık. Gerçek hayatta alırsın, Jailbreak yapar öyle kullanırsın. Sonra cihaz bozulur veya ekranı bozulur ve garantiye yollarsın. Onlar da sana Jailbreak yapılmış olduğundan cihazın garanti dışı olduğunu söylerler. BU MU ÖZGÜRLÜK !!!

Aslında gercek hattatta şöyle oluyor: Ben 3 yıldan fazla bir süredir iPhone kullanıyorum 3G, 4 ve 4S ayrıca 2007 den bu yana 1. Jenerasyon iPod touch. Bu gune kadar kullandığım hiçbir cihazda en ufak bir arıza olmadı. Çevremde de bir çok iPhone kullanan var kendi kendine arızalanan bir cihaz duymadım. En fazla bir kaç kez donma olmuştur veya ekran kapanmış ve çalışmaz hale gelmiştir. O zaman da DFU moduna alıp geri yükleme yaptıgım taktirde düzelmiştir. Hadi diyelim home ve power tuşlarının ikisi birden bozuldu aksilik ya, bu durumda iPhone'u tuşları kullanmadan DFU moduna almanin da yolu var. Ama telefonu suya veya betona düşürürsen o zaman haklisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro

Elmanın kazandığı davaları her zaman Ekren Çukurca, kaybettiklerini başka editörler haber yapıyor. Neden acaba?

İşte böyle tepki çeksin hit olsun daha çok yorum olsun diye. Bu da bir nevi strateji..

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Apple, kendi ülkesi olan Amerika'da bile Samsung'la rekabet etmekte acziyete düşeceği sırada imdadına kendi ülke hakimlerinin yetişmesini artık normal karşılıyorum.

Aynı düşüncedeyim. Güzel özetlemişsiniz....
  • ekrem cukurcaya haksizlik ediyorsunuz bence.

editorlerin apple-samsung-bada-android...v.s gibi konularla haber alanlarinin birbirinden ayrilmasi gerek.ekrem cukurca da bu minvalde apple ile ilgili haber yapiyor.bunu neden israrla elestiriyorsunuz anlayamiyorum...

ki haberin kimin tarafindan yapildiginin ne onemi var.onemli olan icerik degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbugra19

ekrem cukurcaya haksizlik ediyorsunuz bence.

editorlerin apple-samsung-bada-android...v.s gibi konularla haber alanlarinin birbirinden ayrilmasi gerek.ekrem cukurca da bu minvalde apple ile ilgili haber yapiyor.bunu neden israrla elestiriyorsunuz anlayamiyorum...

ki haberin kimin tarafindan yapildiginin ne onemi var.onemli olan icerik degil mi?

Öyle değil işte. Haberilerin içerisinde kendi yorumları oluyor ve o yorumlar taraflı oluyor.
    Ortada dediğim gibi bir şey olmasa o kadar forum üyesi tepki göstermez.
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
  • Yalniz benim anlamadigim birsey var,BİZİM OLMAYAN FİRMALAR YUZUNDEN GEREKSİZ VE ASİRİ DERECEDE TARTİSİYORUZ FARKİNDA MİSİNİZ !!!

• Apple Dünyanın ergenekonu benden başka kimse kazanamaz kazanırsa hukukl önünü tıkarım cezası ile seni yerinden sökerim.Amerika her zaman her yerde herşeyi ile

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.