Bildirim
Apple'ın Android telefonlardan kopyaladığı beş 'iPhone 15' özelliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Niyeyse kopyaladığı 15 özellik gibi okumuşum başlığı.
-
"ayfon 15" tırnak içerisinde yazılsa daha okunaklı olurmuş bence de.
-
Yahu sırf haber kotanızı doldurmak için böyle saçma sapan işlere girişmeyin arkadaş. Kopyalayınca ne oluyor, eskisinden daha iyi halde tüketiciye sunuyor.
-
ilk ben yapmış gibi çek kanka :)
-
Valla ben de öyle okudum.
-
Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Güzel olan özelliği getirecek tabiki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DH yazarlarini iPhone fanboylarindan Android fanboylarina cevirmis
type c yi kopyalamak? KNDKWKSLWLSLWKDO
siz şakasınız ya gördüğüm en kötü haber olabilir bari kaliteniz olsun biraz
Allahtan bu haberi okudum yoksa neredeyse bu muazzam özellikteki iPhone 15 i alacaktım.
İyiki okumuşum.
Haha tam tersi olunca ortalık yıkılıyor bazılarının zoruna gitmiş. Apple avukatı büyücü gelmemiş mi daha :)
-
nası yaa epıl teknoloji devi değil miydi her şeyi androyid tarafı çalmıyor muydu? yalan mıydı her şey
-
Hangi konuda daha iyi mesela?
-
Güncellemeyle telefonu yavaşlatmayı da çok iyi sunuyor, ebıl.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acaba Samsungdan edge panellerini ne zaman kopyalayacak
sorulması gereken asıl soru şu? bu telefon markalarından hangisi hala hayatta kalabilmiş bu özellikleri ile?
ayrıca her saniye iPhone haberi görmekten sıkıldım yok apple şunu yapmış yok bunu yapmış adamlar bu kadar haber yapmıyor, sırf keynote davetiyesi alabilmek için çöpe çevirdiniz siteyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eeeee? Bu gereksiz haberlerin de bir sonu yok.
Ben yeni bir haber önerisi vereyim. "Bütün bu şirketler telefon özelliğini Graham Bell'den kopyaladı!"
-
Kim ne derse desin EBIL......
-
Klise olmakla beraber ilginç bir haber, amac zaten evrenin sır perdesini aralamak degil, insanların şu veya bu sebeple okuyacağı bir seyler. Ki işe de yaramış gibi lakin Senin niye bu kadar zoruna gitti onu anlamadım. Yahoo.
Hepsinden de iyi yapar ne kopyaladıysa. Adamlar yapıyor abi. Sorunsuz çalışan, birbiriyle müthiş haberleşen cihazlar sunuyor adamlar. Son kuruşuna kadar da hakediyor kaç paraysa...
Yahu sırf haber kotanızı doldurmak için böyle saçma sapan işlere girişmeyin arkadaş. Kopyalayınca ne oluyor, eskisinden daha iyi halde tüketiciye sunuyor.
|
Niyeyse kopyaladığı 15 özellik gibi okumuşum başlığı.
|
Haha tam tersi olunca ortalık yıkılıyor bazılarının zoruna gitmiş. Apple avukatı büyücü gelmemiş mi daha :)
|
ilk ben yapmış gibi çek kanka :)
|
Hangi konuda daha iyi mesela? |
Kopyalamasında bir sorun yok. Ancak Apple'ın sanki herhangi bir özelliği daha önce yokmuş da kendisi bulmuş gibi lanse etmesi kullanıcılarının bunu böyle sanması filan rahatsız edici. Yoksa kopyalasın, dibine kadar sömürsün. |
Benzer içerikler
- instagram takip etmeyenleri bulma
- instagram profilime kim baktı
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- youtube arka planda oynatma iphone
- chatgpt 4o ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X