< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple'ın en büyük güncellemesi yayınlandı: İşte iOS 18'deki tüm yenilikler (2. sayfa)
-
-
İki günden beri kullanım hiç bir değişikliği fark etmedim,
-
TR için hayır. AB ülkeleri için gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ooohhhooo daha çok bekleyeceğiz onun için diğer yıllarda Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda, Güney Afrika ve İngiltere ülkelerine kullanıma sunulucak ilerleyen zamanlarda ingilizce olarak gelicek Türkçe dil desteği bile olmayacak o kadar yapay zeka kullandık bilmem ne diyolar chatgpt nin çevirisini kullanmıyolar belki iyi çevirmiyo diye getirmemiş olabilirler ama gün geçtikçe bir sürü üstüne ekleme yapılıyor sen türkçe yazarsın chatgpt ye yazın gider ingilizceye çevirir oradan Apple intelligence ye atar o da sana cevabı verirdi çok mu basit düşünüyoruz bilmiyorum ben de bir tatlı eleştirisel bir videoda duymuştum bu fikri
-
14 pro imzalar kapanmadan ios 17.6.1'e geri döndüm.
siri geç cevap veriyor
fotoğraflar uygulaması berbat
klavyede takılmalar oluyor
Bence biraz daha beklenmeli.
-
Duymadım hiç.
-
gayet iyi bir güncelleme bence. iphone se için konuşuyorum, cihaz daha akıcı hâle geldi ve şarj konusunda hiçbir değişiklik olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erasmusla gelen yamyam -- 19 Eylül 2024; 20:21:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi bu güncellemede yapay zeka var mı yok mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sesle yaz özelliğini notları açıp ataçtan ekleme yaptım fakat çıkmadı ipad pro 5. nesil kullanıyorum. Bir gariplik mi var
-
Tavsiyenize uydum ve yükledim. Oldukça memnun ettiğini söyleyebilirim. Artısı eksisinden çok. Öncelikle telefon 120hz ancak bu güncellemeden sonra telefonun daha bir yağ gibi aktığını söylemek mümkün. Animasyonlarda geçişlerde ciddi bir hızlanma var. Sağ üstteki denetim menüsü- pop up menü (artık adına her ne derseniz :)) seçenekleri çeşitlenmiş ve alt alta liste formunda kestirmeleri açıp kapamak mümkün. Burda artık Samsung’daki gibi bir üst menü oluştuğunu söylemek mümkün. Daha çok şeye izin veren ve kolaylık sağlayan bir menü. Bunlar artılar eksilere bakacak olursak, App store dışından uygulama yükleme olayı gelmiş bu cihazları ileride tehlikeye sokabilir. Bir diğeri ise Apple intelligence özellikler gayet kolaylıkla benim telefonumda çalıştırılabilir. Ancak 15 pro ve sonrası gibi bir saçmalık atmışlar ortaya. Bu da Apple’ın saçmalıkları, Samsung S23 FE gibi benim Iphone’umdan çok daha zayıf bir donanıma yapay zeka özellikleri getirdi. Demek ki istedikten sonra oluyormuş…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bugün ilk defa hem spofty' den müzik açıp hem de sinematik modda video çekme keyfini yaşadım.
Bizleri düşünen IOS developerlarına teşekkürler...
-
Hocam mesajlara hiç bakmıyorum bile, gözüme çarpmamış üzgünüm. Rica ederim efenim. Ai konusunda haklısınız. Ben anlamıyorum iP12 bile yağ gibi akıyorken neden ai gelmez ki bu cihazlara. En dandik androidde bile gemini var. İnternetsiz olması vs işin bahanesi. A14 bionic hâlâ aşırı güçlü seviyede ve bence gayet kaldırabilir. Ram konusunu bilemiyorum ama Apple’nin istese çok rahat çözebileceği bir mesele bu. Sorun yetersiz donanım değil, yetersiz kapitalizm..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen haha :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X