Şimdi Ara

Apple'in Rezalet telefonları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gene parasız liseliler gelmiş. Bilader ben 64 gb lığı aldım. iTunes dan da tüm müziklerimi filmlerini Parasını verip satın Alıp izliyorum. PC ye aktarıp oradan da izliyorum. Bu gibi şeylere para vermek istemeyen korsancı beleşçi tayfa zaten almasın iPhone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 12 Eylül 2015; 21:08:49 >
  • Lütfen kendi bilinçaltınızdakileri bize satmaya çalışmayın :).
    Gösteriş merakıymış,peh!
    Zaten iPhone'a toz konduran ifadelere cevap yazma ihtiyacı duymuyorum.
  • Takip etmiyorum açıkcası 5 teyken beni home tusuyla kilit açma felan cezbetmişti touchıd gibi duruyordu ama 5ste gerek yok bu yüzden yapmadım jb 😂
  • Yalnız doğru yazmılsın ama iPhone bu vazgeçilmez.
  • 6 yıldır telefon sektöründeyim iphone ve nokia hariç her cihaz bana ve bu sektörün içinde çalışan bir çok kişiye göre çöptür en azından bu işle uğraşan insanların cebindeki telefona bakarak bile analiz edebilirsin her malın bir alıcısı vardır keşke 16gb depolama koymasa fakat bu yinede vazgeçmeye yetmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 12 Eylül 2015; 22:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

Gene parasız liseliler gelmiş. Bilader ben 64 gb lığı aldım. iTunes dan da tüm müziklerimi filmlerini Parasını verip satın Alıp izliyorum. PC ye aktarıp oradan da izliyorum. Bu gibi şeylere para vermek istemeyen korsancı beleşçi tayfa zaten almasın iPhone.

Hayır birader bunun belescilikle alakası yok belki ben internetten Excel ve Word dosyası indireceğim ya da telefonun açamadığı bir dosya indireceğim bunlar elbette lazım oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın telefonunu beğenmiyorsun ancak elindeki telefonda rehberi açana kadar saçına ak düşüyor. Diğer cihaz 2600TL liste fiyatıyla çıkıyor sene sonunda 1900'e kadar düşüyor, bu zamana kadar hangi Apple ürününde gördün bunu? Sana zorla kullandırmıyorlar, beğenmiyorsan almazsın ancak garantiyle ilgili en ufak probleminde KVK'dan 2 ayda cevap alırsın. Karar senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

Apple'ın telefonunu beğenmiyorsun ancak elindeki telefonda rehberi açana kadar saçına ak düşüyor. Diğer cihaz 2600TL liste fiyatıyla çıkıyor sene sonunda 1900'e kadar düşüyor, bu zamana kadar hangi Apple ürününde gördün bunu? Sana zorla kullandırmıyorlar, beğenmiyorsan almazsın ancak garantiyle ilgili en ufak probleminde KVK'dan 2 ayda cevap alırsın. Karar senin.

Elimde s6 var 2 aylık. Bütün güncellemeler vqr ve rehber yarım saniyede açılıyor sayın fanboy . Galaxy Ace ile karşılaştırmayin artık. Eminim güç tasarrufunu da açık unutmussunuzdur. Zaten iphone da güç tasarrufu geliyor oda kasma şikayetleri gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spy_Hero -- 12 Eylül 2015; 23:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spy_Hero

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

Gene parasız liseliler gelmiş. Bilader ben 64 gb lığı aldım. iTunes dan da tüm müziklerimi filmlerini Parasını verip satın Alıp izliyorum. PC ye aktarıp oradan da izliyorum. Bu gibi şeylere para vermek istemeyen korsancı beleşçi tayfa zaten almasın iPhone.

Hayır birader bunun belescilikle alakası yok belki ben internetten Excel ve Word dosyası indireceğim ya da telefonun açamadığı bir dosya indireceğim bunlar elbette lazım oluyor

word, excel vs. birçok uzantı ibooks ile açılabiliyor bundan haberin yok senin sanırım dostum? oda yetmezse "ücretsiz" microsoft uygulamaları var. Ama senin derdin anlaşıldı artık daha da diyecek birşey yok

• Of tam 12'den vurdun. Öyle konuştun ki hemen iPhonumu satıyorum yarın.
  • Su resim muzik atamiyorum olayina da tavim. Kardesim sen teknoloji cahiliysen biz ne yapalim? Kur tongbu veya itools rahat rahat at gec illa itunesle atacaksin diye kafana silah mi dayiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

Su resim muzik atamiyorum olayina da tavim. Kardesim sen teknoloji cahiliysen biz ne yapalim? Kur tongbu veya itools rahat rahat at gec illa itunesle atacaksin diye kafana silah mi dayiyorlar

Peki niye bilgisayara bağlı olmak zorundayım? Android o işi kolayca telefondan yapabilirken?

• Yaş kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun şurdaki apple satış strajesi mantıklı. şimdi iphone'nu sadece telefon olarak kullanmak var, bi de etinden sütünden yararlanarak kullanmak var.
    sadece telefon olarak kullanıp telefon görüşmesi yapıp bi kac tane resim çekmek isteyenler 16gb alsın demiş.
    ha yok ben bir sürü video çekerim iste hic bi zaman resim yedeklemesi yapmam her zaman telefonda kalır uygulama oyunumda cok dersen git 128 al demiş
    hal böyleyken hangi hafıza boyutu senin isteklerini karşılıyorsa onu almak zorundasınız. Tabi bununda bi bedeli oluyor bu düşündüklerimizi apple cok önceden
    düşündüğü içinde olaya bu açıdan bakıyor herkesi ikilemde bırakıp 16 yetmez 64 alayım 64 bana hic yetmez 128 alayım diye
    16 da sadece ismini alayım bi kac deneme video çekerim 3 6 uygulama olsun yeter diyenler için. hATAMIZ varsa affola hayırlı geceler.
  • Adam apple sallamaktan baska birşey yapmamıs. Android kadar çöp bir sistem yok. Samsung ta android in yüz karası. Apple fan boyu değilim. Samsung kullandım ve birdaha asla kullanmam. Apple müşterisine değer veren bir firma. 4 kere macbook air de sorun yasadım hiç birisinde beni geri göndermediler. Hepsinde parçaları değiştirdiler hicbir ücret almadan. Bütün işlemler toplam 600 tl ye yakın tutuyordu ben 1 kurus bile ödemedim. Aynısı samsung pc ye olsa adamlar kullanıcı hatası der geçerdi.

Pcden örnek verdim ama telefondada durum aynı. Bi apple garantisine bak bir de diğer firmalar. Android tarafında en beğendiğim sony bile maalesef garantide çöp kalıyor. Adamlar su geçirmez telefon yapıyor ama garantide kullanıcı hatası diyor. Ne kadar saçma bir durum.

Androidde ne yapılıyorsa iphone dada aynısı hatta daha fazlası yapılıyor. Bana burda gelip lagaluga yapma. Telefonlar ikiye ayrılır iphone ve diğerleri şeklinde.

İphonedan sonra begendigim telefon sony. Her ne kadar android sevmesemde sony tasarım olarak gerçekten güzel işler basarıyor. İphone kullanmasam sony kullanırdım. Ama iphonedan kolay kolay kimse vazgeçmez. Sizin gibi cahiller anca bos konussun. Size android telefoncuğunuzla mutluluklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya kardesim asiksan kiza acil. Para bittiyse is bul. Evde problemlerin varsa git konus. Dünyaya isyanin var anladık. Sıkıntı da yok. Ama bu konu nedir ya. Sayfayı görüntülemek icin indirdiğim bytelara verdiğim elektriğe yazik be. Ne olmus 8 yildir iphone kullaniyorum. Kafam o kadar rahat ki anlatamam. Bir ton para da verdim. Vereceğim de. Ayrica bundan sana ne. Ya da sen telefonundan memnunsan banane! Kullan güzel kardeşim Allah daha iyilerini versin. Ne aldigim telefonla ismimin başına bey koydular, ne de boyum uzadi. Zevk kardesim sanane. Senin dediklerin hadi dogru diyelim. Belki ben eziyet çekmek istiyorum. Acilarimi mi dindireceksin? Belki ben mazoşistim aci cekmeyi seviyorum. Var mi bir itirazin. Yahu el insaf ya. Ha bak bir de sana iyi bir haber vereyim iphone şarjda diye bunu LG G2den yazdim. Malum sen seversin androidi. Ama bir sey söyleyeyim mi? Bu telefon lolipopla beraber yavaşladı sikintili oldu. Bir konu da buna ac oraya da yaz nasil olur diye olur mu? Yeni egitim ogretim yilinda da basarilar diler, tesekkur degil takdir bekledigimi iletirim.

• demiyorki param yok garibanım nexus diyor Allah islah etsin
  • 1 gram telefondan caktığın yok senin ya

• Kafana silah mı dayadılar hocam kullanmazsın olur biter

• Bluone kullanıcısına yanıt
    hocam amaç belli trollemek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.