Şimdi Ara

Apple'in Rezalet telefonları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: duf1

İphone 5'i almadan önce sürekli telefon degiştirirdim ama bu modeli yaklaşık 2.5 yıldır sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum ve 1-2 yıl daha kullanırım.Niye?En baştan beri gerçekten seri bir şekilde çalışıyor ve her işimi görüyor bu durum samsung başta olmak üzere çoğu android telefonda mümkün degil.Bir telefondan beklenti nedir?Android ile neler yapılabiliyorda ios ta yapılamıyor.Günümüzde insanlar bu telefonlarla sosyal aglara baglanıyor,bankacılık işlemlerini yapıyor,oyun oynuyor,film-dizi izliyor,müzik dinliyor,internette geziniyor ve bu işlemleri iphone gibi kullanımı kolay ve stabil,hızlı bir telefonda dört dörtlük gerçekleştirebiliyorsun.Android ile yapabildiklerini ios ile de yapabilirsin,android neyi başarıyorda ios başaramıyor?İphone'larda tek sevmedigim şey fiziksel home tuşu onun dışında sevmedigim bir yanı yok.

Arkadaş doğru söylüyor, Android ile yapabildiklerini ios ile de yapabilirsin. ve de fiziksel home tuşu samsunglara nazaran daha kulllanışlı.

• hem sony android hemde ipdone 6 plus kullandım. her iki telefonunda olumlu ve olumsuz yanları olduğunu düşünüyorum. apple ın en beğenmediğim yanı kendini çok beğenmiş olması. mesela telefona kaç ram koyduğunu hiç açıklamaz. mesela tanıtımlarında pek çok telefonda olan özellikleri sanki ilk kendisi bulmuş gibi gösterir. tamam iyisin güzelsin ama insanları da keriz yerine koymaya çalışma. birde telefona 3 bin tl verip değer kaybetmiyor diye kendini kandıranlar var . onlar zaten tam komedi.. neyse zamanında sürekli yere düşürdüğüm sony nın orta sınıf bir telefonu bile beni 4 yıl götürmüştü . bence vurup kırıp atmazsan sürekli düşürmezsen iyi bir telefon bizi rahat 5 yıl götürür. isteyen isteğini alır kavgaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: beckhir.36

Android neyi basariyorda ios basaramiyor demissin mesela..
    Sebeke uzerinden goruntulu konusamiyosun
    Bilgisayara taktigin gibi film muzik atamiyosun (itunes şart ve ugrastirici)
    Dosya ve klasorler yok
    Blutut ve radyo yok :D

orta sinif android kullaniyorum 2yildir ilk gungu ki gibi akici

-Görüntülü konuşmak için ya facetime yada skype kullanıyorum.Her yerde wifi var ve olmadıgındada 3G ile idare edilir çok kota yemiyor zaten.Şebeke üzerinden görüntülü konuşmaya çogu kişinin ihtiyaç duydugunu sanmıyorum.
    -Av player ile daha kolay bir şekilde film atıyorum ve altyazılı şekilde sıkıntısız izliyorum,müzik pek dinlemedigim için telefonda bir tane bile yok.Dinlemek istersem eger spotify veya tunein kullanıyorum.
    -Jailbreakli oldugu için dosya ve klasorlerde var :)
    -Bluetooth yıllardır kullanmıyorum ama istesem jailbreakli oldugu için kullanırım.Radyo ise mühim degil.

• bu kadar nefret ediyorsanız ilgilenmeyin şu telefonla çok mu zor
  • Apple işletim sistemini de kendi geliştirdiğinden dolayı telefona göre işletim sistemi, işletim sistemine göre telefon üretiyor.
    Bu durum zaten apple ın en büyük artısı. Performans ı bu yüzden iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

rezalet telefon için neden konu açma gereği duydunuz,amaç nedir ?

insanları bilgilendirmek almak isteyenleri uyarmak olabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık ödeme seçeneği halen gelmemiş. Daha önce yıllık yatıran veya bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Yıllık ödeme görünmüyor. Daha önce yıllık yatıran yada bu konuda bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.