Şimdi Ara

Apple'in Rezalet telefonları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam hakli yazdiklari cok dogru, 6 senedir iPhone kullaniyorum hala Safariden indirme diye birsey yokken ücüncü part applerdeki internet tarayicilarinda bu özellik olmasida sasirtici, yoksa bu özelligi Apple iOS10 tanitirken bize devrim diyemi sunacak.
    iTunes beni JB yapmaya iten en büyük nedenlerden ben ne diye PC dekiyle ayni müziklerim telefonda olsun bundan iTunese ne? Kafasina göre silip eslestirme yapiyor hic pratik degil.
    Home tusu berbat cogu sorunlu assistive touch yerine bir gesture ekleyip iPad gibi parmak hareketleriyle neden olmuyor home tusu yine olsun ama parmak izi oluyucu olarak kalsin.
    16GB olayi tam bir sacmalik 16GB nin 5GB si sisteme ayrilmis dolayisiyla 12GB kullanim alani kaliyor.
    Zorlami kullaniyonuz demeyin böyle elestirilmese hala bildirimmerkezi, hizli cevaplama gibi özellikler sunulmazdi. Güvenlik konusinda eskisi kadar güvenli bulmiyorum IT alaninda calisan bori olarak MAClerde bile cok acik var. Artik tehlikevirus degil trojan, malware ve spywaredir ve bunlar mac ve ios icin yeterince mevcut. Appstoredeki bir programada gömerek teldeki bilgilerinizi caliyorlar.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 6 Nisan 2021; 23:38:51 >
  • Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
  • Dandik WP den sonrasını okumadım. iPhone 5C kullanıcısıyım. 4K video ile, bulut hesabı ile işim olmaz. Ben fotoğrafı anlık çekerim, ek yazılımla vs. uğraşmam. O anı en kısa ve en güzel şekilde bana vermesi yeter. Dosya yöneticisine gerek yok, kabloyu takınca DCIM klasöründe fotoğrafı direk bulup bilgisayara çekebiliyorum. Safari bana yetiyor, mağazası gayet yeterli.

Müziği hem hoparlör hem de kulaklıkla harkulade. Nexusumda ses açma tuşunu "acaba kısık mı?" diye zorlamaktan olsa gerek tuşun dışı soyulmuştu. Parça kalitesi polikarbonat olmasına rağmen gayet kaliteli. Teknik servis çok iyi. Menüler akıcı ve takılmasız. Hiçbir uygulamada hata almadım. Pili ve Ram'i düşük olmasına rağmen sistemi tasarruflu, bana yetiyor. Büyüklüğü optimum seviyede, renkleri canlı. Cihaz dikkat çekici ve yanında verilen aksesuarlar kaliteli. Ek aksesuar bulmak konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorum. İkinci elde satarken değer kaybım çok az. Hangi Android bana bunların hepsini amasız sunabiliyor...?

Bir sonraki cihazım da ya WP ya da iPhone olur. Çok android kullandım ama One serisi dışında bana hiçbirisi artık hitap etmiyor..

• Bu tip basliklarin sirf tartisma yaratmak amaciyla acildigini dusunuyorum.

Tablette ipad,telefonda ise note kullaniyorum. Androidin ve iosun nimetlerinden yararlanabiloyorum.

Iki platformun da kendine has ozellikleri var,kim neyi isterse onu kullanir. Ornegin bana pcden basit bir muzik atmak icin itools kullanmak zor geliyor. Ne gerek var diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spy_Hero kullanıcısına yanıt
    Fanboy mu? Apple'ı kötülemek için iyi para veriyorlar galiba baksana, senin o 2400 lira verdiğin telefonun 1800 TL'ye düştüğünde tekrar konuşuruz.
  • iPhone'u iphone yapan esas özellik de bu çekemeyen tayfa zaten.
    Siz bi bitseniz, mobil cihaz ekonomisi gerçel dengesini bulacak. Valla.

• iphone telefondur android cep bilgisayarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyilmaz28

Iphone 4s imi 2 yil kullandiktan sonra note 4 e gectim ama ios un tadini bulamadim en kisa zamanda yine iosa donus yapacagim iphone la buzamana kadar yapmak isteyipte yapamadigim tek bir seye rastlamadim aksine cogu seyi daha kolaydi benim ici mac kullanicisi oldugum icin ajanda notlar kisiler iki cihazda da senkronize olmasi benim icin cok kullanisli en basiti. Muzik konusunada gelince orjinal cd den Alac ripleyip cok basit sekilde arsiv yapiyorum bluetoothla da hem arabamda hemde evde gayet basit baglanti yapip muzigin keyfini cikariyorum. Kimseye zorla aldirmiyorlar zaten bilen gidip alip kullaniyor yani sonuc olarak herkesin hayatina kimse karisamaz isteyen istedigini alip kullanir

Hocam bendede 4s var çarşamba günü tel alcam inşallah ip6. 16 düşünüyordum sonra ona okadar para verecegime 32 gb note 4 mü alsam siz note 4 den niye hoşlanmadınız

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Apple son zamanlarda işleri kolaylaştırmak yerine zorlaştırmaya başladı.

Android'de artık yavaşlama, kasma vs... gibi sorunları lolipop ile atlattı, en azından 1000TL ve üstü cihazların çoğu sıkıntı yaşamıyor Sony-LG gibi cihazlarda.

Android 6 SD kartı dahili hafıza olarak görme özelliği de gelirse Android alır başını gider.

Hocam kusura bakmayında hiç ios kullandınız mı acaba ?
    Android piyasasında en sevdiğim cihaz htc ve sony dir evet. Ama şu an z3 kullanırken bile iostaki akıcılığı alamıyorum cidden. Bakın kasma takılma demiyorum uzun süreli kullanmadım. Sadece annemle bi kaç gün telefonları değiştirdik. Ama sonra dayanamadım 5s imi geri aldım.
    Yani yok olmuyor. Bi türlü tam anlamıyla akıcı olamıyor. Ve bunu ios kullanmadan anlayamıyorsunuz maalesef

İphone 6 kullanıyorum şuan S6 Edge ile beraber. Aralarında hız olarak hiç bir fark yok. Ekran kalitesi, kamera kalitesi vs... gibi konularda da S6 Edge bariz üstün.

Zamanla çıkar merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamin dikkat cektigi bazi noktalarda haklilik payi var.16 gb'lik iPhone icin 4K ozelliginden bahsetmek bence de komedinin dik alasidir.Telefona hicbirsey indirememek,dosya yoneticisinin olmamasi ve gercekten de berbat olan iTunes yazilimi onca yildir hemen herkes tarafindan elestirilmesine ragmen apple neden bu konu hakkinda birsey yapmaz anlamak mumkun degil.

iTunes ile ilgili olarak canimi sikan bir husus daha var.iPhone 4 sahibi iken custom zil sesi yapmak daha kolaydi.Simdi birseyleri degistirmis Apple ve bunu yapmak cok daha zorlastirilmis.Teknoloji fukarasi degilim,evde iki Mac,iPad,iki de iPhone var ama su olayi cozemedim bir turlu.Caresizlikten gidip iTunes uzerinden zil sesi satin aldim!1.99 euro saka gibi arkadas Apple'a 1,99 euro bayilip ozel zil tonu almak cok kolay gercekten.Tek tikla aliyorsun ama kendin yapmaya calisirsan,bu surecte kuantum fizigini bile ogrenebilirsin.YouTubed'da 10 dakikalik videolar var bu konu uzerinealti ustu bir tane sarkiyi zil sesi yapacagiz yahu.

Apple'i seviyorum,iPhone'lari ve Apple'in urettigi hemen herseyi seviyorum ama bazi seyleri degistirsinler artik aga.En basta su iTunes denen hilkat garibesinden baslasinlar.16 gb telefon mu olur ? Bir telefonda dosya yoneticisi de olmali.Zaten az olan telefon hafizasini neyin kullandigini bilmem lazimSsu zamanda sonra muneccimlik yapacak degiliz herhalde.

Android'in islevselligini iOS stabilitesi ile birlestirmek o kadar da zor olmamali.

• Tam telefon alıcakken fikirlerimi sorgulamama sebep oldunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

iphone telefondur android cep bilgisayarı

No Comment.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spy_Hero

İphone serisinden bahsediyorum elbette. Adamlar tamamen sömürmek için yapmış. Rakip amiral gemiler 32 GB depolama birimi ile başlarken adamlar 16 GB ile başlıyor. Bol bol 4k video çekilir bu alana zaten.Ayrica işlevsellik sıfır.Ne indirme yapabiliyorsunuz ne de dosya yöneticisi var. Bana Jailbreak demeyin dandik Wp'ler bile daha işlevsel bu saçma iOs den. Ayrıca şu icloud rakipler 15 GB ile 30 GB arası depolama verirken yine bizim sömürgeciler 5 GB vermiş. Harika. İTunes yazılı berbat. Bir resim atarken klasör oluşturmasını istiyor. Klasörü oluşturda resimler içine koy da sonr eşle. Kim ne derse desin Android stabil olmayabilir ama işlevselliği tartışılmaz. Ayrıca Nexus kullanmadan İphone a iyi diyenler gösteriş meraklısına başka hiç bir şey değildir

34 yaşındayım ilk kez böyle bir tepki veriyorum.

Yav he he...

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Adamin dikkat cektigi bazi noktalarda haklilik payi var.16 gb'lik iPhone icin 4K ozelliginden bahsetmek bence de komedinin dik alasidir.Telefona hicbirsey indirememek,dosya yoneticisinin olmamasi ve gercekten de berbat olan iTunes yazilimi onca yildir hemen herkes tarafindan elestirilmesine ragmen apple neden bu konu hakkinda birsey yapmaz anlamak mumkun degil.

iTunes ile ilgili olarak canimi sikan bir husus daha var.iPhone 4 sahibi iken custom zil sesi yapmak daha kolaydi.Simdi birseyleri degistirmis Apple ve bunu yapmak cok daha zorlastirilmis.Teknoloji fukarasi degilim,evde iki Mac,iPad,iki de iPhone var ama su olayi cozemedim bir turlu.Caresizlikten gidip iTunes uzerinden zil sesi satin aldim!1.99 euro saka gibi arkadas Apple'a 1,99 euro bayilip ozel zil tonu almak cok kolay gercekten.Tek tikla aliyorsun ama kendin yapmaya calisirsan,bu surecte kuantum fizigini bile ogrenebilirsin.YouTubed'da 10 dakikalik videolar var bu konu uzerinealti ustu bir tane sarkiyi zil sesi yapacagiz yahu.

Apple'i seviyorum,iPhone'lari ve Apple'in urettigi hemen herseyi seviyorum ama bazi seyleri degistirsinler artik aga.En basta su iTunes denen hilkat garibesinden baslasinlar.16 gb telefon mu olur ? Bir telefonda dosya yoneticisi de olmali.Zaten az olan telefon hafizasini neyin kullandigini bilmem lazimSsu zamanda sonra muneccimlik yapacak degiliz herhalde.

Android'in islevselligini iOS stabilitesi ile birlestirmek o kadar da zor olmamali.

Androidin işlevselliğini İOS stabilitesi ile birleştirecek appledan başka firma olmadığının Apple gayet farkında bence.O yüzden kullanıcıların isteklerini çok dikkate almıyor.İphone 6 kullanıyorum,en basitinden kısayoldan 3g kapatıp açamamak deli ediyor beni.Bunu yapabilecek başka firma çıkabilirse ortaya Apple tükürdüğünü yalar tıpkı büyük ekran muhabbetindeki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katalikitci

quote:

No Comment.

Yalan mı androidin yaptığının yarısını ios yapamıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leame kullanıcısına yanıt
    Hatırlatmak gerekir ki uygulamaları Appstore'den indiriyorum ve bunlar onaylanan uygulamalar.

Madem apple güvenlik peşinde niye bu uygulamalar vasıtasıyla video, dosya indirmeye müsade ediyor?

Daha önce iPad kullanmadığınızı düşünüyorum.iPadlerde gesture hareketleri ile uygulamadan menüye dönüş veya uygulamalar arası geçiş ekranına, girme konusunda oldukça pratik kısayollar mevcut iken Assive Touch gibi ekranın bir yerinde mutlaka durmak zorunda olan ve durduğu alana basılmayan, çeşitli fonksiyonlarını kullanmak için ise tıklaya tıklaya bir hal olunan sözde çözüm önerisini savunmanız ve muazzam kelimesi ile tarif etmeniz bana gülünç geldi.Af buyurun.

Farkındaysanız home tuşunu diğer marka ve modeller ile de kıyaslamadım.Zira bun da son model amiral gemileri ile kıyaslanarak suyun üstüne çıkalacak bir yanı yok.Kıyaslamak gerekirse bu insan algılarının çevresinde gerçekleşmelidir.Yumuşak basılmalı ve basıldığında yumuşak hissettirmelidir.Çatırt diye basılan ve sağ-sol dengesi olmayan bir tuşu Apple a ne yazık ki yakıştıramadım ve şaşırdım açıkçası.Çünkü daha önce kullandığım telefonda ki tuşlar oldukça yumuşak ve hoş bir algı uyandırıyordu.Yazdıklarımı dikkatli okumanızda fayda var iPhone'de ki diğer fiziksel tuşlardan bahsetmedim.Yalnızca Home tuşundan bahsettim.

Yeri geldiğinde hakkı söylemekten çekinmem.
    Hangi marka hangi telefonu kullandığım hiç önemli değil.
    Kişi samimi olmalı ve açıkça konuşabilmelidir.Bunların savunulacak bir yanı yok.
    -Sana söylemiyorum - Fanboyluk ile yol kat etmek mümkün değil.
    Bu arada " takıntılı" sözcüğüyle hakkıma girdiğinizi belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 14 Eylül 2015; 16:58:46 >

• quote:

quote:

quote:

No Comment.

Alıntıları Göster
    İphone 5'i almadan önce sürekli telefon degiştirirdim ama bu modeli yaklaşık 2.5 yıldır sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum ve 1-2 yıl daha kullanırım.Niye?En baştan beri gerçekten seri bir şekilde çalışıyor ve her işimi görüyor bu durum samsung başta olmak üzere çoğu android telefonda mümkün degil.Bir telefondan beklenti nedir?Android ile neler yapılabiliyorda ios ta yapılamıyor.Günümüzde insanlar bu telefonlarla sosyal aglara baglanıyor,bankacılık işlemlerini yapıyor,oyun oynuyor,film-dizi izliyor,müzik dinliyor,internette geziniyor ve bu işlemleri iphone gibi kullanımı kolay ve stabil,hızlı bir telefonda dört dörtlük gerçekleştirebiliyorsun.Android ile yapabildiklerini ios ile de yapabilirsin,android neyi başarıyorda ios başaramıyor?İphone'larda tek sevmedigim şey fiziksel home tuşu onun dışında sevmedigim bir yanı yok.

• Android neyi basariyorda ios basaramiyor demissin mesela..
    Sebeke uzerinden goruntulu konusamiyosun
    Bilgisayara taktigin gibi film muzik atamiyosun (itunes şart ve ugrastirici)
    Dosya ve klasorler yok
    Blutut ve radyo yok :D

orta sinif android kullaniyorum 2yildir ilk gungu ki gibi akici

• quote:

quote:

quote:

No Comment.

Androidin yaptığının yarısını ios yapamaması(ki bu ifade yanlış) androidin cep bilgisayarı olmasını gerektirmez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.