Şimdi Ara

Apple'ın WWDC 15 Etkinliği Canlı Yayını 8 Haziran Pazartesi günü TSİ 20:00'de (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
6
Favori
26.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samich_tor

Apple'ın jailbreak camiasının getirdiği özellikleri kopyalaması ve bunları yenilik gibi göstermesi geleneği son hızıyla sürmekte:

1. iPad üzerinde split-screen multitasking. Bu özellik ReachApp jailbreak tweak ile uzun süredir jailbreak sahibi iOS cihazlarında bulunmaktaydı ve gayet de güzel çalışmaktaydı. Ek olarak bu özellik Samsung tablet ve telefonlarında da çok önceden bulunmaktaydı.

2. Klavyeyi kullanırken Shift tuşuna basıldığında klavyedeki harfleri küçültüp büyüterek yazılan harflerin nasıl gözükeceği ile ilgili bir bildirim. Bu özellik ShowCase jailbreak tweak ile uzun süredir jailbreak sahibi iOS cihazlarında bulunmaktaydı.

3. Ekranda yazı yazarken imlecin yerini, klavye üzerinde iki parmakla sürükleme hareketi ile değiştirme. Bu özellik SwipeSelection jailbreak tweak ile uzun süredir jailbreak sahibi iOS cihazlarında bulunmaktaydı.

Gerçekten de çok yenilikçi

Popup video pencetesini unutmuşsun. Videopane tweak'i ile yıllardır kullanıyotum. Ayrıca Android cihazlarda yıllardır var. Yazık. Koca Apple teknolojiyi çok geriden takip etmekle kalmıyor Jailbreak özelliklerini kopyala yapıştır yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ipod touch 4 e 3 sürüm verilirken(4,5,6) ipod touch 5 e 4 sürüm(6,7,8,9) verilmesi ne büyük bir haksızlıktır
    Androidde cyanogenmod sayesinde güncelleme gelmedi diye bir bahane kalmadı, artık apple da bu konuda adım atmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 9 Haziran 2015; 11:55:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 ya indirip kurdum. Şarjı sömürüyor şimdilik. Picture in picture olmaması çok moralimi bozdu. Klavye tuşlarını da beğenmedim. Ş ve h ye bakın mesela
    Apple'ın WWDC 15 Etkinliği Canlı Yayını 8 Haziran Pazartesi günü TSİ 20:00'deApple'ın WWDC 15 Etkinliği Canlı Yayını 8 Haziran Pazartesi günü TSİ 20:00'deApple'ın WWDC 15 Etkinliği Canlı Yayını 8 Haziran Pazartesi günü TSİ 20:00'de

• helal olsun applea eski telefonun duvar kagıdını degistirip 200$ farkla satıyor birde millet kuyruk oluyor kapı onlerinde

<bu mesaj android® ile atılmıştır>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • betayı dfu modda restore edip yeni iphone olarak kurabiliyor muyuz Yoksa shift + güncelle yoluyla mı yapmamız lazım.
  • iphone 4s ve ipad 2 de ios9'un nasıl çalışacağını merak ediyorum. her güncellemede daha da kasan bir alete dönüşüyor.
  • 4S'e güncelleme vermek Android cephesine iyi bir ders olsun özellikle SAMSUNG'a.
  • iphone 4s ye henüz ios 9 gelmedi

• Apple ürünleri eskisi kadar ilgi çekmiyor artık. Trendi belirleme dönemi bitti gibi. Daha çok trendi takip ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

iphone 4s ye henüz ios 9 gelmedi

Güncelleme daha çıkmadı zaten. Geliştiriciler için beta çıktı. Son kullanıcıya Eylül gibi çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

İphone 6 ya indirip kurdum. Şarjı sömürüyor şimdilik. Picture in picture olmaması çok moralimi bozdu. Klavye tuşlarını da beğenmedim. Ş ve h ye bakın mesela
    Apple'ın WWDC 15 Etkinliği Canlı Yayını 8 Haziran Pazartesi günü TSİ 20:00'deApple'ın WWDC 15 Etkinliği Canlı Yayını 8 Haziran Pazartesi günü TSİ 20:00'deApple'ın WWDC 15 Etkinliği Canlı Yayını 8 Haziran Pazartesi günü TSİ 20:00'de

Hocam UDID kaydınız var mıydı? Halka açık beta Temmuz'da çıkacaktı. Eğer UDID kaydı olmadan geçiliyorsa bende geçicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

İphone 6 ya indirip kurdum. Şarjı sömürüyor şimdilik. Picture in picture olmaması çok moralimi bozdu. Klavye tuşlarını da beğenmedim. Ş ve h ye bakın mesela

Hocam UDID kaydınız var mıydı? Halka açık beta Temmuz'da çıkacaktı. Eğer UDID kaydı olmadan geçiliyorsa bende geçicem.

udidsiz geçenler varda acaba shift + güncelle ile geçmek mi lazım. yoksa dfu modda temiz restore edip yeni iphone olarak tanıtıpta kurabiliyor muyuz ?

• Tüm foruma neden bildirim gönderiyorsunuz , tüm forum Apple ürünleri ile mi yatıp kalkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

quote:

udidsiz geçenler varda acaba shift + güncelle ile geçmek mi lazım. yoksa dfu modda temiz restore edip yeni iphone olarak tanıtıpta kurabiliyor muyuz ?

Ben de cevap bekliyorum ilgili arkadaslardan,udidsiz gecebiliyoe musuz ? Ip6

• Udid kaydım vardı. Risk almam ben öyle durumlarda. Ama ipade verip iphone a vermediği özellikler için şimdiden ciddi eleştiriler gelmeye başladı inşallah son sürümde düzelir hepsi

• Shift güncelleme ile geçtim 9.0a. 8.4 yüklüydü yine beta. Otadan gelmedi güncelleme o yüzden itunes ile yaptım. Bundan sonraki beta2, 3 vs. Otadan yüklenir

• Yine muhteşem bir işletim sistemi bizi bekliyor

• Acaba neden the captain değil de el capitan

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Acaba neden the captain değil de el capitan

http://tr.wikipedia.org/wiki/El_Capitan
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

quote:

Restore ederek yükleyeceksin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.