Şimdi Ara

Apple'ın WWDC 15 Etkinliği Canlı Yayını 8 Haziran Pazartesi günü TSİ 20:00'de (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
6
Favori
26.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elle tutulur bir şey var mı yeni ios da?
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltraFast U kullanıcısına yanıt
    olmaz olur mu harika ozellikler katmislar pratiklik acisindan. siriye cok guzel fonksiyonlar katmislar, arama ozelliklerini resmen yapay zekalastirmislar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu apple music gelince itunes'ten müzik satın alma kalkmayacak değil mi? Eğer kalkarsa çok kötü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

Udid kaydım vardı. Risk almam ben öyle durumlarda. Ama ipade verip iphone a vermediği özellikler için şimdiden ciddi eleştiriler gelmeye başladı inşallah son sürümde düzelir hepsi

Sadece iPad Air 2'ye verip diğer hiçbir cihaza vermediği özellik de var ki sırf o özelliği bekliyordum. iPad Air'im var ve ekranı ikiye bölüm aynı anda iki uygulamayı tek ekranda çalıştıramayacaksam çöpe atayım ben bu cihazı. Apple hem teknolojiyi geriden takip ediyor hem de bu özellikleri kendi bulmuş gibi konferansta yalancı katılımcılara (Apple şakşakçıları) bu özellikleri alkışlatıyor. Lanet olsun.

• iPhone 5s i jb li kullanirken 5s de bile sprit screen kullanabiliyordum ve hic kasmiyordu. Tabi ekran ufak oldugundan anlami yoktu. Ama donanim gayet rahat kaldirabiliyordu bunu.

Bu ozelligi ise iPhone 6 plus kullanicilari ise zevkle kullaniyordu.

İos 3 den beri bir iPhone kullanicisiyim. Apple yillardir isletim sistemlerine yenilik yapmiyor yapamiyor. Jb ile yillardir yapilabilen seyleri ozellik diye veriyorlar, bunu da donanim yetmiyor diye yeni cihazlara veriyorlar.

Apple cok guzel donanim tasarliyor, az cekirdek ve dusuk saat hizi ile 4-8 cekirdekli 2.5 ghzlere kadar cikan android telefonlarin islemcilerine rahatlikla kafa tutuyorlar, ama gene de android cihazlara daha iyi pil konmasi ile android telefonlarin bu verimsizligi de dengeleniyor.

Ama yenilik getirmiyor. Bence en buyuk yenilikleri touch id idi.

Jb ile touch id dugmesini dokunmatik olarak kullanip dugmeye basmiyordum, ios 10 da da touch id i dokunmatik yaptik diye sov yaparlar.

Ustune fahis fiyatlar eklenince ben apple defterimi kapatiyorum artik. İsterseniz fakir deyin, gunumuzde resmi yollarla bir iPhone satin almak isterseniz 2600 lirayi gozden cikarmaniz gerek ki o hafiza da kimseye yetmez.

• bu udidle mudidle geçme olayı ne beyler iosta yeni sayılırım pek olmadı alalı telefonu ne yapayım şimdi 9 a nasıl geçeyim bir kişi anlatabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubey777

Ne kadar gereksiz yorum yazanlar olmus bu yorumlari 18 yas ustu birinin yazdigina gercekten inanmak istemiyorum adamlar emek veriyor tum dunyanin gundemi bu oldugu icin haber yapiyor.
    Sizse android kullaniyor sirf cekemediginiz icin ne haberini nede bildirimini almak istiyorsunuz bu kadar fan olmayin emege saygi duyun biraz rakip olmadikca gercek anlamda yenilikte olmaz ticarette olmaz.
    Edit: Akilli telefon ciktigi gunden beri android kullanicisiyim.

Yerli yersiz herkese bildirim gitmesi son derece saçma. Birilerine göre Apple tüm dünyayı ifade ediyor ama sizin dediğiniz gibi anca 18 yaş altı veletler bu sunumları heyecan ile dinlerler. Gerçek hayat çok daha farklı, memleketin şu halinde düşüneceğim en son şey Apple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Ustune fahis fiyatlar eklenince ben apple defterimi kapatiyorum artik. İsterseniz fakir deyin, gunumuzde resmi yollarla bir iPhone satin almak isterseniz 2600 lirayi gozden cikarmaniz gerek ki o hafiza da kimseye yetmez.

Şu forumdaki teknoloji hastalarının işini LG G2 bile fazla fazla görür ki telefon 1100 TL civarında. Cidden 2,600 TL vermek için aklımızı peynir ekmekle yemiş olmamız lazım.
  • Android kullanıcıları bu terimleri asla anlamıcak
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Yerli yersizlik bir durum yok yilda bir kez yapiliyor. Bildirimi siz istemiyorsunuz diye dh vazgececek hali yok memnun olmayan hesabini siler gider kimse kimseyi zorla tutmuyor burda bildirim sizin hosunuza gitmezken baskasinin hosuna gidebilir ki bu dh nin surekli her gun yaptigi birseyde degil saygi duymak lazim.
    Emek verilip hazirlanan videoyu ve bunu izleyenleride velet oldugunu dusunmenizde gercekten guzel ve mantikli.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkcepsp

quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

Udid kaydım vardı. Risk almam ben öyle durumlarda. Ama ipade verip iphone a vermediği özellikler için şimdiden ciddi eleştiriler gelmeye başladı inşallah son sürümde düzelir hepsi

Sadece iPad Air 2'ye verip diğer hiçbir cihaza vermediği özellik de var ki sırf o özelliği bekliyordum. iPad Air'im var ve ekranı ikiye bölüm aynı anda iki uygulamayı tek ekranda çalıştıramayacaksam çöpe atayım ben bu cihazı. Apple hem teknolojiyi geriden takip ediyor hem de bu özellikleri kendi bulmuş gibi konferansta yalancı katılımcılara (Apple şakşakçıları) bu özellikleri alkışlatıyor. Lanet olsun.

Aynen katılıyorum ama apple prestij be abi. Ve kararlılık. Hayatında hiç android kullanamayan var mıdır şu forumda? Demek ki memnun değil millet ki oluk oluk para verip iphone ipad alıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Şu forumdaki teknoloji hastalarının işini LG G2 bile fazla fazla görür ki telefon 1100 TL civarında. Cidden 2,600 TL vermek için aklımızı peynir ekmekle yemiş olmamız lazım.

6-7 ay kadar önce tam 1000 tl ye g2 aldım(iphone5 i evdekilere verdim kullanımı daha kolay diye) şu alette neyi yapamıyorsun ney kasıyor dersen cevabım hiçbirşey olur, bu fiyattan fazlasını verebileceğim tek sebep kamera beklentim çok yüksekse olur, yoksa şuanki teknolojide bi cihaza 1000 liradan fazla vermek saçmalık.

• iphone 9 tanıtıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

iphone 9 tanıtıldı mı?

İphone değil iphone işletim sistemi olan iOS 9 tanıtıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

6-7 ay kadar önce tam 1000 tl ye g2 aldım(iphone5 i evdekilere verdim kullanımı daha kolay diye) şu alette neyi yapamıyorsun ney kasıyor dersen cevabım hiçbirşey olur, bu fiyattan fazlasını verebileceğim tek sebep kamera beklentim çok yüksekse olur, yoksa şuanki teknolojide bi cihaza 1000 liradan fazla vermek saçmalık.

Aynen.

• Yeni Apple TV tanıtıldı mı? Haziran'da tanıtılacak deniyordu ne oldu?
  • SV : bı oncekınden farkı ne :?

UGS : sayamıycagın kadar cok

SV: cok olan ne :?

UGS : cok ıı oldu cokda guzel oldu taaaam mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 9 Haziran 2015; 23:39:25 >
  • Banane Apple'dan bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Niye bildirim gönderiyorsunuz koyun muyuz ya biz ?
  • Haberdar etme inceliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Lakin, ülkemizdeki maddi sıkıntılar, içinde yer aldığımız durum göz önüne alındığında, fiyatının en fazla 1/3 oranında, eder niteliği taşıyan bu ürünleri, bu niteliğinin 3 katı ile ülkemizde satan, kendi israf denizlerine on binlerce insanı katan, ve markacılık ideolojisini, ülkemizde bir akıl ve ruh hastalığı haline getiren bu zihniyeti, ve beraberindeki sözü geçen iki firmayı da, şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Ve tekrar haberdar etme inceliğinizden ötürü, minnettarlığımı dile getiriyor, saygılar sunuyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.