Şimdi Ara

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8 değil iPhone X olacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
4.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu alacak adam gösteriş meraklısıdır açık ve net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Kaç olacak hocam sızıntılar ne diyor en son ben 5.8 diye biliyordum.

• iPhone 8 değil X olacak takımı olarak rahatça uyuyabiliriz.

• Samsun çerçeve inceltirken kürek gibi telefon yaptı.iphone7,galaxy s7 ve s8'i yanyana koyun.goz var yani bu ne?

Apple kasa boyutunu çok güzel yapmış helal dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 3 Eylül 2017; 17:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Kaç olacak hocam sızıntılar ne diyor en son ben 5.8 diye biliyordum.

Ben de 5.8 bekliyorum hocam.Sızıntılar öyle diyor
  • Plus'ın ekran 6 inch olur umarım. Kasa boyutu değişmeden tabi.

• ekranın maliyeti kaç dolarki bu kadar pahalı olacağı söyleniyor?
    200-300dolarlık ekran mı takacaklar alete ?

normal seri 32gb tan başlar.
    iphone X 128gb tan başlar bence. 100dolar oradan farkeder.
    800-850dolar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

ekranın maliyeti kaç dolarki bu kadar pahalı olacağı söyleniyor?
    200-300dolarlık ekran mı takacaklar alete ?

normal seri 32gb tan başlar.
    iphone X 128gb tan başlar bence. 100dolar oradan farkeder.
    800-850dolar olabilir.

Bence 990 dolar civarı çıkar
    Şu rakama bakarmısın . Amerikada yaşayan birisi için 990 tl
    Burada dandik android telefonlar 700 den başlıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 3 Eylül 2017; 19:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

Samsun çerçeve inceltirken kürek gibi telefon yaptı.iphone7,galaxy s7 ve s8'i yanyana koyun.goz var yani bu ne?

İphone a televizyon kumandası diyorlardı

Samsung s8 i elime aldım resmen televizyon kumandası gibiydi

• Gittikçe muşmulaya dönüyor

• kadirirdem kullanıcısına yanıt
    Seninki ayrı bir durum kullanım şekline uygun değildir anlarım. Yıllarca güncel kalan cihaza eski deyip yeni kasasıyla ölen cihaza yeni demek abesle iştigal. Önemli olan iç güzelliktir. Dış güzellik gelip geçicidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en mantıklı isim iphone pro idi aslında.çünkü oldukça radikal değişikliklere gidildi tasarımda.

benim beklentim 5.8 '' lik iphone pro (pro olmalıydı ismi) yanında 5.2'' lik iphone pro mini ve 6.2'' lik iphone pro plus kalemli olmalıydı.çünkü kalem ileride sanal klavyenin yerini tutacak.daha pratik çünkü.

16:9 ekran formatında ve bu şekil ekran kasa oranında 6.2'' hem sınır hemde fazla sırıtmaz cepte.

diğerleri ekran formatını değiştirip ekran büyütüyorlar ama pratikte gene küçük ekrana bakıyorsun.s8 de olduğu gibi.ayrıca cebinde kumanda taşıyorsun adeta fasulye sırığı gibi olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

Samsun çerçeve inceltirken kürek gibi telefon yaptı.iphone7,galaxy s7 ve s8'i yanyana koyun.goz var yani bu ne?

İphone a televizyon kumandası diyorlardı

Samsung s8 i elime aldım resmen televizyon kumandası gibiydi

Valla öyle ya paranla rezillik.telefonu bu kadar buyutecekse cercevesi eksik olsun.parmak ekranın yarısına ulaşmıyor bile.bir de ekranın yarısı siyah boşluk kullanilmiyor.iphone'lar tutacak benden söylemesi.dunyada dolar ve Euro kullanildigindan bizim kadar pahalı ve erisilemez değil bu telefonlar.s8 satışları iphoneX ve iphone7s ile baltalanacaktir.en çok satan boyuttaki 7s'i de alacaklari cezbedecek bir samsung telefon yok.

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    iPhone 5 ilk çıktığında dalga geçmişlerdi uzayan iPhone diye ama kendi kullandıkları telefonlar kumanda oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni iphone cepte taşınmayacak kadar büyük bir telefon olmamalı. 10. Yıla özel bir telefon olacak anladık; ama daha uzun şarj, daha parlak ekran ve daha iyi fotoğraf çekmek dışında iPhone'u öne taşıyacak bir yenilik getireceğini sanmıyorum. Apple iphone 6dan beri yerinde sayıyor gibi

• 8 olmayacağı zaten kesin gözüyle bakıyordum. "iPhone X" gayet güzel isimlerdirme gibi geldi bana.

• Ekran değişecek o kesin, tarama hızı da artacak, işlemci süper hızlı olur ki 7 bile hızlı. ancak şuan sızan görüntüler gibi olursa 5000 veririm. ama üstte ve altta yine ciddi oranda boşluk olursa almam gayet başarılı (sim üzerindeki plastik hariç). başlıktaki görsel çok tatmin edici. birde home tuşu ekran arkasında gizli olursa tadından yenmez.

• çıksada alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

Bazıları da kasayla telefonların eskidiğini zannediyor. Zekaya gel. Ana sürümleri geçtim güvenlik güncellemelerini bile almaktan aciz telefonların kasası yeni olsa ne yazar içi eski olduktan sonra? iPhone 6 döneminde çıkan Android telefonlar nerede şimdi? S5, G3, Z2, M8 vs hepsi telefon çöplüklerine çoktan karışmış. S8 de aynı sonu paylaşarak yeni kasasıyla çoktan ölmüş olacak ama ondan 1.5 yıl önce çıkmış olan eski kasalı 6s hâlâ güncel ve yeni kalacak. Muhtemelen de S8, Note 8, G6, V30, XZ, U11 sahibi olanlar üst modellerini almış ve onlara da 4000 lirayı bayılmış olacaklar. 6s sahibi ise 4 yıl önce aldığı telefonu kullanmaya devam edecek. Daha iPhone 7'ye falan gelmedik bak. O zaten daha çıkmamış Note 9'u gömecek.

Ben bu Android telefonları Pamela Anderson'a benzetiyorum. Dış görünümleri çok güzel dikkat çekici ama içi zamanla ölmüş oluyor.

Kardeşim çok güzel açıklamışsın yıllardır açıklanmaya çalışılan bu ama bizim ülkede dünya düzdür diyen kafalar var. Bu gibi şeyleri anlatmak çok çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 4 Eylül 2017; 21:10:19 >

• böyle bir tasarım ile çıkartmazlar gibime geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.