< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple Intelligence, kullanıcıları etkilemedi: iPhone satışları düşüyor! (2. sayfa)
-
-
Apple AI konusunda çok geriden geliyor.
2 senedir Iphone 12 kullanıyorum ve yeni nesil telefon alma ihtiyacı hissetmiyorum.
Zaten müşterimiz ne yapsak alıyor kafasına girdiler. Bir zamanlar Nokia bunu yapmıştı.
-
Emojiymiş, fotoğraf editlemeymiş, mesaja hızlı otomatik yanıtmış... Kimse ilgilenmiyor bunlarla, hayatı kolaylaştıran hiçbir yanı yok. Satışların düşmesi de bunun kanıtı.
Geçen sene duyurdukları gibi AI özelliklerini günlük kullanıma entegre etmeleri gerek. Şuan günlük hayata katkı sağlayan, çalışan tek özellikleri email uygulamasında maillerin özetini göstermeleri. Bunun gibi özelliklerin, duyurdukları gibi diğer uygulamalara gelmesi gerekiyor.
Fakat Apple'ın bu konuda acelesi yok, çünkü rakibi hiçbir firmanın böyle çalışan AI asistanı yok. O yüzden tahminim 16 serisini de böyle geçiştirip, rakiplerden baskı gelirse 17 serisine bu özellikleri eklemeleri.
-
Apple almama rağmen. Hiç de sevmem. Ama Bunun sebebi yapamaması değil. Tek aı ye bağımlı kalırsa çin chatgpt yi yasklicak, Avrupa hem çin aı hem chat GPt yasklicak, çin tencent in aı işi disinda hepsini yasklicak. Google dan hazır para alması gibi. Aı şirketlerinden para alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Obje silme geldi ama Samsung gibi yapay zekayla çalıştığını düşünmüyorum. Bölgeyi işaretliyorsun ve saçma sapan şekilde karalıyor. Samsung’larda ise mükemmele yakın bir şekilde yok ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15’i boyayıp yeniden sattılar. Ne olmasını bekliyorlardı ki? Bu senenin tek özelliği yapay zekayı bile hala getiremediler!
-
2 Senedir 11 kullanıyorum. Memnunum ama nasip sa 3 4 sene sonra değiştirecek olsam kesinlikle yeniden Apple almam. Hem çok pahali hem parasını hak etmiyor artık. Hemde çok daha fazla alternatif seçenek mevcut. Gereksiz. İnsanların aynı işlevleri aynı özellikleri hatta daha iyileri yarı fiyatına almak varken neden bunlara 2 3 kat daha fazla para verdiklerini anlamıyorum. B.. çıkardılar iyiden iyiye. Özellikle 13 den sonra fiyat politikasi direk kazık politikasina dönüştü.
-
Android Faso fiso, iPhone çakması.
iPhone da tarihi eser gibi
Akmıyo kokmuyo ama müzede gibi bi tarafına ellenmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X