Şimdi Ara

Apple, iOS 6.1 ile birlikte neler sunacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

quote:

Orijinalden alıntı: gusso

5 para etmez bir sistem haline gelmeye başladı..iphone kullanıcılarıda giderek samsunga kayıyor fikrimce özellikle türkiye'de.

21 yy einsteini bulundu bende samsung kullanicisiyim memnum degilim bi yazilim gucllemeleri bile yapmiyorlar daha dogrusu samsung bi isletim sistemi yapsin o zaman konus googlenin androidi cin mali telefonlarda bile yuklu :-) ben de ipod bekliyorum bu arada

Arkada einstein degil ama hakli bende o takozlarin ozelliklerini begeniyorum ve 5 s de onemli bir segisiklik olmassa s3 s4 belki note 2 ye gecebiliim oyle veya boyle insan yenilik istiyor.

Samsungun ayda satamadigini gunde satan bi firma icin 5 para etmez agir degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

quote:

Orijinalden alıntı: gusso

5 para etmez bir sistem haline gelmeye başladı..iphone kullanıcılarıda giderek samsunga kayıyor fikrimce özellikle türkiye'de.

21 yy einsteini bulundu bende samsung kullanicisiyim memnum degilim bi yazilim gucllemeleri bile yapmiyorlar daha dogrusu samsung bi isletim sistemi yapsin o zaman konus googlenin androidi cin mali telefonlarda bile yuklu :-) ben de ipod bekliyorum bu arada

Arkada einstein degil ama hakli bende o takozlarin ozelliklerini begeniyorum ve 5 s de onemli bir segisiklik olmassa s3 s4 belki note 2 ye gecebiliim oyle veya boyle insan yenilik istiyor.

Samsungun ayda satamadigini gunde satan bi firma icin 5 para etmez demek agir degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ios 6 felaket ben şuanda 5e düşürmeye çalışıyorum
  • üzerine para verseler ios kullanmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Sıfırdan oluşan birşey hızlı gelişir. Çünkü örnek alacağı çok os var. Ama ios zirvedeyken yükselmeye çalışıyor. Yenilik türetmesi gerekiyor. Androidse oradan buradan alıp birleştiriyor değiştiriyor. Hızlı gelişecek tabii. Yakında android de son noktasını bulacak windows phone yükselecek. Ios artık yeni temalar üretebilir görüntü için. Tüm görüntüyü değiştiremez o ios olmaktan çıkar. Ama android daha ne olduğu belli olmadığından, oturmadığından değişip duruyor. Zaten biz de değişmesine alıştık.

Olayın tek mantıklı açıklaması için teşekkür ederiz.
  • Uzun zamandır iOs'a ara vermiştim bir köşede duruyordu. Ama severdim kullandığım dönemde çok iyiydi. En son arkadaşın touchına fw yüklemek için elime aldım. 6.0'ı kurduk ve resmen kendi 3.1.2 olan cihazımın şu an ki durumu gibi kasmalar donmalar olduğunu farkettim. Ayar menüsünde takıldı kaldı birkaç kez kapa aç yapmak zorunda kaldık. 6.0.1 geldi ama aynı. Appstore çok ağır olmuş açılırken kasıyor vs.. Açıkçası artık Steve'den midir bilinmez şu Tim geldiğinden beri Apple'ın kayda değer bir ilerleme yerine daha geriye gittiğini düşünüyorum. Naçizane fikrimdir.
  • 6.0.1 den sonra
    wifi gitti
    bluetooth zaman zaman tıkanıyor
    Allaahından. bulsunlar
    bunları halletsinler başka bir şey isteyen namerttir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst mesajdaki arkadaşa katılıyorum nedir bu güncelleme hastalığı 1-2 değersiz özellik için...
  • Hala 5.1.1 deyim o zaman 5 de kalalım.
  • biraz ölmüş konuyu canlandırıyorum ama ben sadece bahsi geçen sistem için söyledim bunu apple için değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bunlar degil bunlar hic degil farkli bir seyler istiyorum insanlarin mutlu olmasini istiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.