Şimdi Ara

Apple, iOS 6.1 ile birlikte neler sunacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kory

Hiç bir yorum doğru konuya parmak basmamış.
    Arkadaşlar mobil cihazlarınızda ister ios 5 olsun ister 6.01 olsun ne fark eder.
    Önemli olan uygulamalar ve size bize olan yararları ve sizin uygulamalardan ne ölçüde yararlandığınız.
    Örnek türkiye de yaşamasanız ve anadil kadar iyi ingilizceniz olsa ve amekika da yaşıyor olsa idiniz siri çok işinize yarardı, siri önemsiz gözükebilir bize tr de ama tam anlamıyla abd de işe yarıyor.
    Başka bir örnek;
    4 yaşında kızım var basit ücretsiz bir uygulama var, basit bir kedi ince sesiyle sizin sözlerinizi tekrarlıyor bu benim için harika kızım çok mutlu olup güzel vakit geçiriyor, ama çocuğu kardeşi olmayan bir genç için saçma sapan bir uygulama gibi görünür.
    Kendinizle barışık mutlu iseniz ister ios4 olsun ister android 2 kullanın mutlu olursunuz
    Hçkalın..

Kesinlikle haklısınız.

• Herşey iyi güzelde AppStore kasılıyor zor açılıyor, pili sömürüyor buna bir an önce çare bulsunlar yoksa diğer şeyler benim için yenilik değil açıkçası !!

• Önce App Store'u düzenlesinler.

iOS 6'dan itibaren kasım kasım kasıyor.

• beta 2 çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

ios 6.1 devasa bir güncelleme olacak. Bknz:
    Kilit ekranında karşımıza çıkan müzik kontrol tuşlarına da el attığı belirtilen Apple'ın, bu tuşların aralarını açarak daha kolay bir kullanım imkanı sunduğu........

Hemen iphone alıyorum

Bir Apple konusunda da, trollük yapmasan başın göğe erecek.

Emin misiniz hocam? Asil haberin kendisi direk trol, icerik de tarz da dalga gecer gibi.

• çok açık söylüyorum bu salaklıkları yüzünden s3 e geçicem 6.01 yükledim hatadan geçilmiyor... sabah çekiyorum prizden iş yerine kadar yüzde 10 düşüyor, otomatik parlaklık desen kullanamıyorum, ulan bunu beceremiyorlar düzeltemiyorlar bari izin verinde eski sürümlere dönelim bu kadarda işgüzarlık olmaz ki 6.1 de düzelir dedik onda da sanki bi halt koymuşlar gibi bide açıklama yapmışlar... valla az daha sabrediyorum yoksa geçerim... çekilcek çile değil kullanamıyorum telefonu ya
  • vay canına mükemmel yenilikler bunlar hemen gidip bir iphone almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Önce App Store'u düzenlesinler.

Artı olarak şu pil işine bir çözüm bulunsa çok mutlu olucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Önce App Store'u düzenlesinler.

• Güncellemeye ihtiyaç duymadım açıkçası.
  • Browser hızı iphone 5 ve note 2 ye göre nasıl nedeyen oldu mu...
  • Güncellemeyecem artık. ip4 kasmaya basladı sıkmaya basladı. Üstelik gözle görülür yenilikte yok. Keşke 5.1.1 de kalsaydım.
    Applenin artık kısayollarada el atması lazım. wifi açmak 3g açmak kapatmak için her zaman nerelere girecegimi bile unutuyorum.
  • Kasmalar ,uzun sureli donmalar uygulamalardan safariden atmalar,ram bosaltamama sorunlari kameradan bile atiyor artik uygulamalara gircem diye korkuyorum ios6 rezaleti halen devam ediyor ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer olmadı apple ios6 hatalarla dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gusso

5 para etmez bir sistem haline gelmeye başladı..iphone kullanıcılarıda giderek samsunga kayıyor fikrimce özellikle türkiye'de.

21 yy einsteini bulundu bende samsung kullanicisiyim memnum degilim bi yazilim gucllemeleri bile yapmiyorlar daha dogrusu samsung bi isletim sistemi yapsin o zaman konus googlenin androidi cin mali telefonlarda bile yuklu :-) ben de ipod bekliyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 20 Kasım 2012; 7:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Apple yerinde sayıyor hep hazırı yüketiyor gibi ama hazıra dağ dayanmaz bir süre sonra patlayacaklar. Düşünün ilk iphonedan beri kabaca işletim sisteminde ne değişti 5 senede?

Arka plana duvar kağıdı koyulabildi, klasör oluşturma, multitasking, bildirim ekranı, ve siri diye bir şey geldi. 5 senede 5 tane dişe dokunur özellik geldi ama ana ekranda gene hep aynı simgeler var sağa geç sola geç hep aynı kurtulamıyorsun, insanın canı sıkılır o ne yahu biraz özelleştirebilme imkanı koy, 2 yaşındaki çocuklar kullanabilsin diye yapmışlar sanki.

Aynı 5 yıllık süreçte android evrim geçirdi neredeyse bir de ona bakın her yeni sürümde 4.1den 4.2ye geçerken mesela iosun 5den 6ya geçerken farkdan daha fazla fark var durum bu şekilde.

kesinlikle ayni fikirdeyim, 5 sene onceki iphone u al retina ekran yap su anki iphone arasinda dise dokunur bir fark bulamazsin. malesef :(

• Sıfırdan oluşan birşey hızlı gelişir. Çünkü örnek alacağı çok os var. Ama ios zirvedeyken yükselmeye çalışıyor. Yenilik türetmesi gerekiyor. Androidse oradan buradan alıp birleştiriyor değiştiriyor. Hızlı gelişecek tabii. Yakında android de son noktasını bulacak windows phone yükselecek. Ios artık yeni temalar üretebilir görüntü için. Tüm görüntüyü değiştiremez o ios olmaktan çıkar. Ama android daha ne olduğu belli olmadığından, oturmadığından değişip duruyor. Zaten biz de değişmesine alıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Sbsetting tarzı bir program ve Zephyr özelliği gelsin artık. Ne jb yapan kalır ne de başka bir şey.

evet sbsettings cok onemli . ya da benzeri bir şey olması lazım . patent olayını da hallediversinler bi zahmet.

Evet. İnsanoğlunun içindeki degisiklik ve yenilik dürtüsünü göz ardı ediyorlar. Yaklaşık 5 yıldır aynı temel üzerinde ufak eklemeler yapıp bu güne geldiler. Hala en iyi ama dürtü çok önemli.

Sbsetting gereksiz kılacak bir düzenleme şart. Ayrıca ben widget görmek istiyorum. Ve en önemlisi (ki eskiden onemsemezdim) tema ile görünümü kisisellestirebilmek.

Gözüm yavaş yavaş Samsung un takozlarına kaymaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

quote:

Orijinalden alıntı: gusso

5 para etmez bir sistem haline gelmeye başladı..iphone kullanıcılarıda giderek samsunga kayıyor fikrimce özellikle türkiye'de.

21 yy einsteini bulundu bende samsung kullanicisiyim memnum degilim bi yazilim gucllemeleri bile yapmiyorlar daha dogrusu samsung bi isletim sistemi yapsin o zaman konus googlenin androidi cin mali telefonlarda bile yuklu :-) ben de ipod bekliyorum bu arada

Arkada einstein degil ama hakli bende o takozlarin ozelliklerini begeniyorum ve 5 s de onemli bir segisiklik olmassa s3 s4 belki note 2 ye gecebiliim oyle veya boyle insan yenilik istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Apple yerinde sayıyor hep hazırı yüketiyor gibi ama hazıra dağ dayanmaz bir süre sonra patlayacaklar. Düşünün ilk iphonedan beri kabaca işletim sisteminde ne değişti 5 senede?

Arka plana duvar kağıdı koyulabildi, klasör oluşturma, multitasking, bildirim ekranı, ve siri diye bir şey geldi. 5 senede 5 tane dişe dokunur özellik geldi ama ana ekranda gene hep aynı simgeler var sağa geç sola geç hep aynı kurtulamıyorsun, insanın canı sıkılır o ne yahu biraz özelleştirebilme imkanı koy, 2 yaşındaki çocuklar kullanabilsin diye yapmışlar sanki.

Aynı 5 yıllık süreçte android evrim geçirdi neredeyse bir de ona bakın her yeni sürümde 4.1den 4.2ye geçerken mesela iosun 5den 6ya geçerken farkdan daha fazla fark var durum bu şekilde.

:) Meselenin ana olayını yakalamışsınız ama tamamını kavrayamamışsınız. 2 yaşındaki bir çocukta bireydir, 20 yaşındaki de; asıl durum şu ipod'la beraber başlayan en kısa ve kolay adımda sonuca ulaşma mantığının sonucudur. evet 2 yaşındaki çocuk kolay kullansın diye üretilmiş. androidde bir menüde bir şeyi bulmak için derinlere inmek gerekirken ios'te bu yok. zaten amaçlanan da bu idi ve bunu yıllarca yapabiliyorlar. 2 yaşındaki yeğenim eline telefonu alıp istediği uygulamayı açabiliyorsa (ki zar zor konuşuyor) 8 yaşındaki yeğenim dayı şu şifreni gir de şu oyunu alalım diyebiliyorsa tasarımcılar ilk amaçlarına ulaşmış demektir. zaten bu ürünlerin tasarım amacı yaş veya eğitim fark etmeden kolay kullanım sağlamak. elinize alıp ne yapmayı bilemeden bakmak kadar can sıkıcı bir şey yok hayatta. gelelim gelişmeyen ve değişmeyen arayüz ve sıkıcılık durumuna. evet artık yerinde sayıyor gibi geliyor ama maalesef 3. dünya ülkesiyiz. apple ı falan geçtim. ingilterede google mapsin ne kadar hayatımı kurtardığını bilemezsiniz. duraklar, kalkış saatleri, yolculuk süreleri vb. bilgileri gideceğim yeri girmemle beraber anında veriyordu. eee noldu ben kendi memleketimde bunlardan faydalanamadıktan sonra bir işe yaramıyor yani yapabilecek bir şey yok. arayüz eve eskidi artık yaşlandı botoks mu dersiniz ajda gibi gerdirme mi lazım tartışırım ama rahat kullanma konusunda hala alanında tek. sezarın hakkı sezara. ilerleyen günlerde ne yaparlar ne ederler bilemiyorum ama gerilemeye başladı dersek haksızlık edebiliriz ama okyanusun ortasına kadar götüren rüzgar okyanusun ortasında kesildi bakalım kim üfleyecek o yelkenlere.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.