Şimdi Ara

Apple ipad 9. Nesil [ANA KONU] 2021 Model 10.2inç (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
64
Favori
79.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

0-100 hiç kullanmadım zararlı 20-80 kullanıyorum 7 saat falan alıyor.

• Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

aktif kullanım mı 7 saat yoksa ekran kapalıyken dahil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

ekran açık 7 saat

hocam macbook mu tablet mi alsam diyom da

sosyal medya falan için kullancam bi de uygulamalara takılırım

ipad daha mantıklı demi

Ipad daha mantıklı macbooku yazılımcılar harici alan enayidir. Sen acer konusunda da vardın demi

hatırlamıom

ipad 10 mu 9 mu

• Bizim cihazların şarj adaptörleri iphonelar ile uyumlu mu bilgisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

10un avantjları fiyat farkına değmiyor bence. Birde bataryayı kısmışlar ipad 9da apple bayağı cömert davranmış batarya konusunda. 10un pil performansı 9a göre rahat 2 saat fark eder gibi geliyor. 9da bt sürümü hariç gayet memnunum özelliklerinden. Type c vazgeçilmez diyorsan bt 5 wifi 6 önemli diyorsan kablosuz mouse bağlarım kablosuz kulaklık bağlarım diyorsan ipad 10 ama onun harici 9 halen kral bence. Tablette çerçevesiz tasarım sevmiyorum ben birde insan tutacak yer arıyor. En mantıklısı 11.nesili beklemek ama şu an 2 cihazda eskidi.

9un bataryası 2 saat fazla mı gider diyosun anlamadım hocam

Bence öyle

ios kaç sendeki

17.3 olması lazım güncellemeyi kurmadım daha

• Bu ipadde ekran kilitlenince neden wifi kapatıyor arkadaş neden sürekli açık kalamıyor bu

• Ipad os 18 beta yüklüyorum. Pil şarj sınırı gelmiş bir de hesap makinesi, hesap makinesi neyse de şu pil şarj sınırı benim için önemliydi. Her zaman 80i tutturamıyorum bazen unutuyorum 88e kadar şarj ediyor. Batarya ölmeden yükleyim dedim şu betayı.

• Yükledim ama pil şarj sınırı ve pil sağlığı bizim modele gelmemiş. Geri kalan ıvır zıvır var. En beğendiğim özellik bildirim paneline ekstra eklenti koyabilmemiz olmuş. Shazam falan koydum acayip işime yarıyor. Not uygulaması kısayolu qr kod vs kısayoluda vardı. Pek bir hata ile karşılaşmadım. Beta 2de umarım şu pil sağlığı gelir. Onu koymamaları ayıp yani zor bir şeyde değil. Ha birde hesap makinesi gelmiş ama pek beğenmedim yıllar önce aldığım samsung note 8.0 tablette bunun kralı vardı.

beta da çok bug var mı? Kasma yapıyor mu

• Cihan kullanıcısına yanıt

Arada sapıtıyor yükleme giriyor ama kullanılmayacak gibi değil. Sırf şu bildirim paneli muhabbetine bile geçilir. Arka kamera gitti ama benim arka kamerayla işin yoksa yükle ben aramadığımdan beta 2yi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 19 Haziran 2024; 2:43:2 >
  • 18 beta 2 geldi arka kamera olayını halletmişler pil kısmında tavsiye muhabbeti gelmiş halen daha sağlık olayı yok. Ben sanki bilmiyorum parlaklığı kısınca pilin uzun gideceğini resmen dalga geçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 25 Haziran 2024; 22:23:32 >
  • keremec kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.