Hem stabil, hem güvenilir hem de kalem kullanımına uygun olması nedeniyle eski nesil olsa da genel kullanım için "iPad 9. Nesil Wi-Fi 256 GB 10.2" Tablet almaya karar verdik. Fiyat olarak "iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet" ile kafa kafaya geliyor. Elbette gönül, en yenisini almak ister ama bütçemiz buna elveriyor. Sizce uygun bir tercih midir? Bir de fotoğraf veya dosya aktarımı konusunda kullanıcıların yorumlarına ihtiyacım var. Yani whatsapp olmadan android bir cihazdan ios olan IPAD'e ya da IPAD'den android cihaza; windows bir PC'den IPAD'e ya da IPAD'den PC'ye dosya aktarımı çok zorluyor mu acaba? |
Apple ipad 9. Nesil [ANA KONU] 2021 Model 10.2inç (48. sayfa)
-
-
Wi-fi bağlantıda sürekli kopmalar yaşıyorum.Bu sorunun çözümü için yardımcı olabilecek var mı?
-
17.6 güncellemesi gelmiş. 17.6 kurulur mu? Problem var mı iOS 17 de. Ne tavsiye edersiniz? Ben hala 15.7 kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğiniz kalemi aldınız mı ya da hangi kalemi kullanıyorsunuz benim de kalem ihtiyacım var. Apple kalemi almayı düşünmüyorum uygun fiyatlı -varsa eğer basınç sensörlü- kalem arayışındayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 3 Ağustos 2024; 10:43:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almadım. Zaman bulamadım. Kalemsiz devam.
-
Hocam soruna cevap bulabildin mi. Bir de iPad 9 64gb yerine iPad 10 64 alayım diyorum bir fikrin var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iPad 9’a ipados 18 kuran oldu mu acaba performansı nasıl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kurdum hocam, kullanıyorum. Çok fazla bir değişiklik gözüme çatmadı. Ama tablet güzel oldu arayüz filan değişince.
hocam bende 18’e geçtim fakat pil sanki 17’ye göre daha kötü gidiyor
18 beta yükledikten sonra arka kamera bozuldu şimdi 18 normal sürüme geçiremedim mi çözemedim kapattım betayı bir daha güncelledim kamera yine bozuk.
-
Ben pek takip etmedim pil durumunu hocam. Mobil legend bang oynuyorum sadece tabletle. Şarj konusunda hemen hemen aynı gibi geldi bana.
hocam safari sahibinden, youtube ve coinmarketcap kullanıyorum sadece günlük şarja takmam gerekiyor artık
Anladım, pil konusunda ben hiç düşünmedim. Gerçekten çok iyi gidiyordu.
Mini7 ön sipariş verdim bu arada. Artık iPad 9. Upgrade etme vakti geldi 😁 Aslında beni 2- 3 sene daha götürür ama küçük bir tablet deneyimlemek istiyorum.
hayırlı olsun hocam küçük tablet deneyimi taşınabilirlik açısından çok keyifli oluyor
Bakalım bende ilk defa kullanacağım :) Tablet konusunda Apple çok iyi o yüzden her zaman ilk ve tek tercihim olacak.
Hocam tablette bende Apple’ı tek geçerim 2011’de aldığım iPad 2 hala çalışıyor ve şarjı hala iyi gidiyor
iPados 18'e geçtiğimden beri Pages uygulaması günde 10 kez donuyor.
-
imzalar açıkken 17.7’ye dönebilirsiniz hocam veya dfu mod ile temiz kurulum yapmayı deneyin isterseniz
ipad 9 kamerası 18 beta güncellemesi sonrası başta arka kamera sonra ön kamera bozuldu 5 ayda kamerası gitti senelerce kullandığım note 8.0 tabletim şu an bile açsam kameraları canavar gibi çalışır. Üstelik yazılım denemeleride yaptım o cihazda. Bence donanım olarak zayıf cihazlar üretiyor apple. Yazılımıda beta sürümleri tehlikeli eski cihazlarda donanım hasarlarına sebep olabiliyor. Servise verdim şimdi gürgençlere verdik pek iyi yorumlar okumadım ama zorluda da yer yokmuş el muhtaç oraya verdik. Kamerayı değiştirecekler. Vermeden resimlerini falan çektim hasar durumunda anında değişim isteyeceğim.
-
Swap cihaz ile değişim sağlandı. Cihazı açtım iOS 17.6 vardı garanti süresi tam 2026 kasımı gösteriyordu normalde 2026 mayısı göstermeliydi cihazı iOS 18e bir güncelledim anında garanti süresi düştü acaba iOS 17.6ya geri düşürüp farklı iOS hesabı girsem garanti sürem geri uzar mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X