Şimdi Ara

APPLE İPAD AİR PARASININ KARSILIGINI VERİRMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKDASLAR BEN ÜNİVERSİTEYE GİDECEM VE BUNU BİLEREK TABLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KAFAMDA BİR MODEL VAR APPLE İPAD AİR WİFİ 32 GB VERSİYONUN ALMAYI DÜSÜNÜYORUM SİZCE ALINA BİLECEK BİR TABLET Mİ CÜNKÜ ALSAM TEK SEFERLİK OLACAK COK KARARSIZIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN ARKADASLAR-GOLD DA GÖRDÜGÜM İLANhttp://www.gold.com.tr/apple-ipad-air-32-gb-wifi-silver-tablet-pc_u
     APPLE İPAD AİR PARASININ KARSILIGINI VERİRMİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobleess21 -- 12 Ocak 2014; 14:09:25 >

• Bu tablet de parasının karşılığını vermiyorsa zaten piyasada tablet yoktur demektir. Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Apple'ın bir sonraki tablet modeline kadar tablette son nokta ipad air ve mini retinadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless Hardness

Bu tablet de parasının karşılığını vermiyorsa zaten piyasada tablet yoktur demektir. Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Apple'ın bir sonraki tablet modeline kadar tablette son nokta ipad air ve mini retinadır.

peki hocam renk konusundada kararsızım bence beyaz ama bi tarafımda siyah olanını istiyor o yöndede cok kararsısım
  • 32 gb wifi beyaz modelini aldım bende.. Aldığımdan beri elimden düşmüyor :) .. Gören herkes çok beğeniyor ve kendileri de almak istiyor ... Ayrıca üniversite öğrencisiyim derslere çalışmada çok faydası oluyor .. Örn . Youtube dan dersle alakalı video izleme , ders notlarına (pdf vs ) bakma gibi .. Ayrıca defter veya kitaplarının resmini çekip tabletten çalışabilirsin(kamera özelliği yeterli seviyede)

• Kardeş öncelikle iPad Air senin için en doruğ seçenek olacaktır. Parasının karşılıığnğığğ sonğuna kadar hakediğyor. Ancak Üniversiğteye gideceğim diğğyorsun Wi-Fi modelini alacağım diyorsun. Bence bir öğrenci için tabletin mutlaka 3G bağlantı seçeneğinin bulunması lazım. Çünkü sanal dünyaya bağlı kalmak her öğrencinin isteyebileceği bir özellik olduğunu düşünüyorum. Ha, eğer ben 3G işini telefonumun internetini paylaşarak çözebilirim diyorsan orası ayrı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Kardeş öncelikle iPad Air senin için en doruğ seçenek olacaktır. Parasının karşılıığnğığğ sonğuna kadar hakediğyor. Ancak Üniversiğteye gideceğim diğğyorsun Wi-Fi modelini alacağım diyorsun. Bence bir öğrenci için tabletin mutlaka 3G bağlantı seçeneğinin bulunması lazım. Çünkü sanal dünyaya bağlı kalmak her öğrencinin isteyebileceği bir özellik olduğunu düşünüyorum. Ha, eğer ben 3G işini telefonumun internetini paylaşarak çözebilirim diyorsan orası ayrı tabi.

Tam tersi ogrenci icin gereksiz 4g versiyonu.universitede Wifi var evde var kafelerde var :) otobüste felanda internet paylaşımı yaparsın telefonundan oldu bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ürünleri her zaman parasının karşılığını veriyor bunu unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızım için almayı düşünüyorum mini retina mı air sizce ?
    genelde nette ve fılm ızlemek ıcın kullanacaktır :)
  • Evde kullanılacaksa sadece air almak daha mantıklı. Ama gittiğim her yere götüreyim film, internet veya oyun için derseniz mini retina daha ön plana çıkıyor. Ben evde kullandığım için air aldım.
  • Bu arada kimse soylememis ama, eger alacaksaniz benim tavsiyem Gold yerine Apple Store'dan almaniz, linki de burada:http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-air

Fiyat hemen hemen ayni (Apple Store'dan havale ile alirsaniz 1 TL pahali oluyor sadece ), bakmayin Gold'un indirim yaptik dedigine. Ama Gold'daki paralel ithalat, Apple Store ise bizzat Apple'in kendisinin. Eger bir sorun cikarsa alacaginiz hizmet cok farkli olabilir.
  • Doğru seçim olacaktır, şimdiden hayırlı olması dileğiyle.

• Sadece Candy crush oynanmayacaksa verir.

• Usta uni. Ye gidiyorsan note 10.1 2014 edition al istediğin gibi yazıp çiziyorsun kalem ile harika ve kalemin ucu çok ince hi bir firma ucu ince olan ipad kalemi yapamıyor tabii bu ipad ın hakkını vermediği anlamına gelmez ama ipad samsung dan 1-2 yıl fazla gider çünkü ios. ama ben senin yerinde olsam ipad alırım uni. Bitip bi işe girince samsung alırım çünkü her zaman apple daha fazla dayanır samsung 2 yılda çöp senin bütçene zarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatBirYalan -- 12 Ocak 2014; 16:41:21 >
  • Tabiki de.

• İpad Air wifi / cellular beyaz kullanıyorum ödediğim paranın kat be kat hakkını alıyorum hiç durmayın alın,almışken cellular modelini alın.

• bugun gold da gittim ve 32 gb versiyonun hala gelmedigini söyledi bende diger bi gold da gittim orda sadece 16 gb wifi vardı 32 gb getirmelerini rica ettim ama getiremeyeceklerini söyledi benimde cok zoruma gitti cünkü bedava almıyorum sırf bu yüzden yarında apple store gidip soracam eger kafama yatarsa apple store alacam alırsam fotolarını yükleyecem yorum arkadaslara cok teşşekkürler ve bu arada hala renk konusunda kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

kızım için almayı düşünüyorum mini retina mı air sizce ?
    genelde nette ve fılm ızlemek ıcın kullanacaktır :)

Film izlicekse air.. Daha Büyük ekranda film ve video keyfinin tadı ayrı bana göre

• Vay anasını be . İnsanlara nelere ne kadar çok para veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

Vay anasını be . İnsanlara nelere ne kadar çok para veriyor...

neden o zaman insanlar arabalarada para vermesin evlerede para vermesin hatta işte calıssınlar hic para marada almasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: matkapmatkap

Bu arada kimse soylememis ama, eger alacaksaniz benim tavsiyem Gold yerine Apple Store'dan almaniz, linki de burada:http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-air

Fiyat hemen hemen ayni (Apple Store'dan havale ile alirsaniz 1 TL pahali oluyor sadece ), bakmayin Gold'un indirim yaptik dedigine. Ama Gold'daki paralel ithalat, Apple Store ise bizzat Apple'in kendisinin. Eger bir sorun cikarsa alacaginiz hizmet cok farkli olabilir.

aynen katılıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.