Şimdi Ara

Apple iPad Fiyat Düşüşü (gold) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ipad 2 yi bekliyorum. 1 hafta sonra 4.3 ile beraber lansmani yapilir martta satisa cikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginBERK
    Gold'dan aldığınız Apple iPad arıza yapması durumunda maksimum 1 hafta içinde probleminin giderilme garantisi var.
    Eğer ki 1 hafta içinde arızası giderilmez ise direk yenisi veriliyor yada iade edebilme şansınız oluyor.
    Bilginiz olsun.

Bilkom bu şartları sunuyor mu size?

Gold calisani misiniz ? Bu dediklerinize gercekten inaniyor musunuz ? Gold ve musteri memnuniyeti ahahahhaha

Ekmek parasidir saygi duyarim ancak boyle soysuz ve onursuz bir sirketi savunmayin ve desteklemeyin lutfen. Allah belasini versin gold gibi sirketlerin.

Adam grey urunle gercek garantili urunu kiyasliyor hey yavrum hey
  • quote:

Gold'dan aldığınız Apple iPad arıza yapması durumunda maksimum 1 hafta içinde probleminin giderilme garantisi var.
    Eğer ki 1 hafta içinde arızası giderilmez ise direk yenisi veriliyor yada iade edebilme şansınız oluyor.
    Bilginiz olsun.

Bilkom bu şartları sunuyor mu size?

Tercih meselesi 2 senelik resmi garanti veren bir yerle, ben kendim garanti veriyorum diyen yeri ben kıyaslamam bile hele hele aynı fıyattan satıyorsa ki öncesinden daha fazla fıyata satıyordu bırde ındırım yaptım ayagına satıyor suan

Bilmiyorum bilkomdan ürün aldığınızda sorun yaşadınızmı garanti konusunda ama ben hiç bir zaman sorun yaşamadım ya bire bir değişim yapıldı ya da max 5 10 gunde sorunumu halettiler.

Tabi isteyen istediği yerden alabilir ama grey ürün satan ve garantisi benim diyen bir yerin şartlarını bilkom ya da resmi garantiyle satan yerleri kıyaslamam doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 11 Şubat 2011; 13:41:36 >

• yazdıklarınıza saygı duyuyorum.
    fakat şunu demek istiyorum sadece.
    gray üründen öyle bir bahsediyorsunuzki sanki gray ürün aldığınızda ürünün garantisi yokmuş şekilde yorumlar yapıyorsunuz.

peki size sorarım şimdi?
    hepsiburada'dan illaki alımlarınız vardır, telefon grubunun büyük kısmının gray olduğunu biliyor musunuz?
    yerli markalar: bimeks, teknosa bazı ürün gruplarının gray olduğunu biliyor musunuz?

bir ürünün gray olması, o ürünün kaçak yollarla getirildiğini yada garantisiz olduğunu göstermez.
    gray üründe, aynı diğer firmaların ürünleri gibi tüm vergileri ödenerek yasal yollarla getirilmektedir.
    ve her firma kendi içinde bunun garantisini vermektedir.

her firmanın zamanında memnuniyet konusunda problemleri olmuştur,
    hepimiz bir çok firmadan aldığımız ürünlerde sorunlar yaşayabiliyoruz.
    bir kişi gider mediamarkt'tan ürün alır sorun yaşar, önüne gelene mediamarkt kötü der, tavsiye etmez. ama o sorun sadece o müşterinin sorunu, direk firmanın lekelenmemesi gerekir.

bende şimdi size söylüyorum: gold'dan alınan ipad'lerin 7 iş günü süresinde onarım/değişim yada iade garantisi var.
    ve iddia ediyorum distribütör bilkom'dan daha iyi garanti hizmeti veriliyor.

kimse kimsenin boynuna sarılıp zorlamıyor, isteyen istediği yerden satın alır, arkadaşın dediği gibi tercih meselesi.
    benim anlatmak istediğim şeyin ana fikri gray üründe garantilidir ve hızlı şekilde geri dönüşler yapılmaktadır (onarım/değişim vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginBERK -- 11 Şubat 2011; 22:54:31 >

• Sizin iPad Turkiye'de satisa ciktigindan beri yaptiginiz tek sey GOLD PC reklami yapmak olmustur su forumda.
  • Media markt a uğradım bugün afislerinde bu fiyatlar yazıyordu ordada fiyatlar böyle olmuş .
  • quote:

yazdıklarınıza saygı duyuyorum.
    gray üründen öyle bir bahsediyorsunuzki sanki gray ürün aldığınızda ürünün garantisi yokmuş şekilde yorumlar yapıyorsunuz.

peki size sorarım şimdi?
    hepsiburada'dan illaki alımlarınız vardır, telefon grubunun büyük kısmının gray olduğunu biliyor musunuz?
    yerli markalar: bimeks, teknosa bazı ürün gruplarının gray olduğunu biliyor musunuz?

bir ürünün gray olması, o ürünün kaçak yollarla getirildiğini yada garantisiz olduğunu göstermez.
    gray üründe, aynı diğer firmaların ürünleri gibi tüm vergileri ödenerek yasal yollarla getirilmektedir.

bir kişi gider mediamarkt'tan ürün alır sorun yaşar, önüne gelene mediamarkt kötü der, tavsiye etmez. ama o sorun sadece o müşterinin sorunu, direk firmanın lekelenmemesi gerekir.

bende şimdi size söylüyorum: gold'dan alınan ipad'lerin 7 iş günü süresinde onarım/değişim yada iade garantisi var.

kimse kimsenin boynuna sarılıp zorlamıyor, isteyen istediği yerden satın alır, arkadaşın dediği gibi tercih meselesi.
    benim anlatmak istediğim şeyin ana fikri gray üründe garantilidir ve hızlı şekilde geri dönüşler yapılmaktadır (onarım/değişim vs)

Gold çalışanı oldugunuzu neden yazmamakta israrcisiniz? Gittim gördüm esime aldım vs. seklinde takılıyorsunuz? Benim derdim bununla. Sonuçta Gold DH'ye reklam veren bir kurum, konu zaten kilitlenmeyecek. Oyuna gerek yok.

• quote:

peki size sorarım şimdi?

Evet ben biliyorum alırkende mutlaka soruyorum ona göre alıyorum,hepsiburadanda alışverişim olmadı,olmazda.Bana 7 iş günü onarım değişim denilmesi hiç bişey ifade etmiyor ben sağlamcıyım söze değil yazana bakarım, hukuki prosedüre bakarım . Gerisi tercih meselesi. Yasal yoldan getirilmiş olabilir ama sonrası önemli, hele ki aynı fiyatlardan satıyorsa daha da komik, insanlar tamamen bilmedikleri için alıyorlar,sonradan anlıyorlar, acaba bu tarz ürünleri satanlar bunun bu şekilde olduğunu satarken belirtiyorlar mi ? tabiki de hayır . Bilkomdan çok alışverişim oldu hiç bir zaman sorun yaşamadım . Servise giden ve değişen ürünlerimde oldu hiç bir zaman sorun yaşamadım,iddanız size göre olabilir ama bana göre değil İşi gold pc' ye bağlamıyorum gold için buna gerek duymuyorum çünkü Saygım var ancak insanları ikisinin aynı şey olduğunu söyliyemezsiniz bilen biliyor, ancak bilmeyen çok insan var ve onları yanıltmanın hiç bir anlamı yok İşin teknik servis kısmını düşünürseniz daha anlam kazanır zaten. Örn; bimeks samsung tv lerin servisini kendisi sağlar bozulduğunda vs... anadolu garantisi yoktur. bu greydir . ancak anadolu garantisi varsa istediğiniz samsung bayisine goturur sorunuzu cozersınız. Gold ve bahsetikleriniz de o sekılde bazı ürünlerde, greyin sağladıkları farklıdır ama aynı garanti kapsamına dahil edemezsiniz.

Son sözünüz çok doğru kimse kimsenin boynuna sarılıp zorlamıyor... ancak satarken keşke bu tarz yerler grey ne diğeri ne bir açıklasa iyi olur, ama yaparlarmı bilemiyorum ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 12 Şubat 2011; 2:14:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

gereksız falan yazmısta bırı ıpad de okey tavla vs oynasın tv ızlesın bırde kanepede oturup gırgır , gazete vs okusun ondan sonra yorum yapsın bence kullanmadan yorum yapanları anlamıyorum neye dayanarak yorum yapıyorlar

Cebindeki harçlıkla sigarayı zor alan adamlar yazıyor onu hocam zaten. Bir mağazaya girip inceleme bile yapamaz, delikanlı çekil bakim şuradan kalabalık yapma derler onlara.Bırak onlar konuşsunlar, parası olan alıp zevkini çıkarıyor mis gibi.
  • quote:

peki size sorarım şimdi?

ayıp oluyor ama...

• biraz düşmüş ama yinede alınmaz yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 12 Şubat 2011; 14:54:36 >
  • quote:

Arkadaşlar selam,

az önce gold bilgisayardan geliyorum, ipad fiyatları düşmüş durumda,
    eşime 16 Wifi'den aldım.

APPLE IPAD A1337 16GB Wi-Fi+3G Eski: 1.599 TL Yeni: 1.369 TL
    APPLE IPAD A1337 32GB WIFI+3G Eski: 1.749 TL Yeni: 1.599 TL
    APPLE IPAD A1337 64GB WIFI+3G Eski: 1.949 TL Yeni: 1.839 TL
    APPLE IPAD 16GB 9.7 Wi-Fi Eski: 1.179 TL Yeni: 1.099 TL

Birer tane de cocuklara alsaydın, esine almışmış

Böyle çirkin bır reklam görmedim, sahtekarlık ve yalan ile olusan reklamlardan het zaman tiksindim
  • quote:

Arkadaşlar selam,

eşime 16 Wifi'den aldım.

Bende ipad 2 lansmanını izledikten sonra eşime ipad 1 almaya karar verip, 11.03.11 tarihinde Elektroworld mağzasın'dan "APPLE IPAD A1337 64GB WIFI+3G" 1795tl peşin fiyatına 10 taksitle satın aldım. Kasada parayı öderken elektroworld'ün garanti hizmetini sordum, memnun kalmassam 7 gün içersinde iade ve 30 gün içinde eğer donanım arızası var ise mağzadan birebir sıfırı ile değişim hizmeti verdiğini öğrenmiş oldum. Aradan nerdeyse 2 hafta geçti internette gezerken Bilkom bütün ipad modellerine fiyat indirimi yaptığını öğrendim. 23.03.11 tarihinde Elektroworld mağzasına gidip çalışan bir eleman ile bu durumu paylaştım. Eleman 15 dakika sonra yanıma gelip cihazın faturasını ve slipi istedi. 1635tl yeni fatura kesildi ve geriye kalan 160tl parayı kredi kartıma iade yaptı Elektroworld. Peki Gold Bilgisayar yaptığı indirimi 30 gün içinde eski fiyattan satın almış müşterilerine iade ediyormu?

• helal olsun elektroworld e gold hayatta yapmaz bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Arkadaşlar selam,

eşime 16 Wifi'den aldım.

Bende ipad 2 lansmanını izledikten sonra eşime ipad 1 almaya karar verip, 11.03.11 tarihinde Elektroworld mağzasın'dan "APPLE IPAD A1337 64GB WIFI+3G" 1795tl peşin fiyatına 10 taksitle satın aldım. Kasada parayı öderken elektroworld'ün garanti hizmetini sordum, memnun kalmassam 7 gün içersinde iade ve 30 gün içinde eğer donanım arızası var ise mağzadan birebir sıfırı ile değişim hizmeti verdiğini öğrenmiş oldum. Aradan nerdeyse 2 hafta geçti internette gezerken Bilkom bütün ipad modellerine fiyat indirimi yaptığını öğrendim. 23.03.11 tarihinde Elektroworld mağzasına gidip çalışan bir eleman ile bu durumu paylaştım. Eleman 15 dakika sonra yanıma gelip cihazın faturasını ve slipi istedi. 1635tl yeni fatura kesildi ve geriye kalan 160tl parayı kredi kartıma iade yaptı Elektroworld. Peki Gold Bilgisayar yaptığı indirimi 30 gün içinde eski fiyattan satın almış müşterilerine iade ediyormu?

Bu cok ilginc ve ciddi bir durum bence size özel birsey var. Elektronik mağazası her indirimi sattıktan sonra müşterisine fark iadesi yapsa iflas eder yahu.
    Teknolojik cihazlar zaten haftada bir fiyat düşer bununla bas edemezler cok ilginc

• quote:

Orijinalden alıntı: eralpt

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Arkadaşlar selam,

eşime 16 Wifi'den aldım.

Bu cok ilginc ve ciddi bir durum bence size özel birsey var. Elektronik mağazası her indirimi sattıktan sonra müşterisine fark iadesi yapsa iflas eder yahu.
    Teknolojik cihazlar zaten haftada bir fiyat düşer bununla bas edemezler cok ilginc

aslında ilginç bir durum değil. pek çok ülkede aldığınız ürünün fiyatı iki hafta içinde indirime uğrarsa aradaki farkı geri alma hakkınız var ama bunun türkiyede uygulandıgını görmek ilginç gercekten. elektroworld ü nedense hiç sevmezdim ama şimdi biraz kanım ısındı :)

• Bugün Mmarkt ta IPAD 64GB Wifi-3G = 1.550.-TL
  • iphonedaki chipset ile ipaddeki chipset aynı boyutta. ipadde geriye kalan boşluk pil ile doldurulmuş durumda. iphoneda da öyle ama küçük hacimde orantı kurarsan pil hacmi belki 1/2 dir. ipadde 1/20 desem çok abartmam. gerçekten 8-10 saat gidiyor pili. iphone daha az gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiritu

iphonedaki chipset ile ipaddeki chipset aynı boyutta. ipadde geriye kalan boşluk pil ile doldurulmuş durumda. iphoneda da öyle ama küçük hacimde orantı kurarsan pil hacmi belki 1/2 dir. ipadde 1/20 desem çok abartmam. gerçekten 8-10 saat gidiyor pili. iphone daha az gider.

Alakaya çay demle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiritu

iphonedaki chipset ile ipaddeki chipset aynı boyutta. ipadde geriye kalan boşluk pil ile doldurulmuş durumda. iphoneda da öyle ama küçük hacimde orantı kurarsan pil hacmi belki 1/2 dir. ipadde 1/20 desem çok abartmam. gerçekten 8-10 saat gidiyor pili. iphone daha az gider.
    ne alakası var konuyla ayrıca niye hortlatıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.