Şimdi Ara

Apple iPad Fiyat Düşüşü (gold) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EnginBERK
    arkadaşlar ipad'in ve iphone4'ün TR'ye geliş tarihlerine baktığımızda şimdiden iPad2'yi beklemek biraz saçma olur bence.
    daha lansmanı bile olmamış bir ürün :)

+1 1.nesil ipadle yola devam
  • Gereksiz bir alet iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy
    Gereksiz bir alet iste

Siz gereksiz oldugunu dusunebilirsiniz, dusuncelerinize saygi duyuyoruz
  • yeni iPad in çıkmasına az kaldığı için fiyatları düşürmeye başladı çakkalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

yeni iPad in çıkmasına az kaldığı için fiyatları düşürmeye başladı çakkalar

iPhone5'in de lansmanı yapılacak diyorlar kısa süre içinde.
    o zaman kimse iPhone4 almasın, daha 4-5 ay önce alipta unlock bekleyenler ne yapsin o zaman :)

bence firsat iyidir, şuanki fiyatlar gayet iyi, iPad2 filan uzunca süre kimse beklemesin.
  • iPad 2, iPhone'dan ciddi anlamda fark yaratırsa alınabilir.
    Ama eminim öyle farklar koyacaklar ki, insanlar 2.sini alabilmek için kuyruk olacak.
  • Ben olsam İpad 2 yi beklerdim, sonucda yeni ürün; TR ye geç gelir diyenler var, internet, yurt dışı yapanlar için bu süre çok azdır. Çıktığı gibi ürünü alan bir sürü insan oluyor.Ben yurt dışından getirticem. Yukarıda arkadasın dedği gibi 499 dolara satılan bir cihazı Tr de 1500 e satmak, siz enayisiniz alırsınız nasıl olursa demektir!

Gereksiz diyen arkadaslar neden gereksiz?

Gerekli diyenler neden gerekli?

şöle ürün hakkında bir sunum hazırlasanız, ben özelliklerini fazla bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Ben olsam İpad 2 yi beklerdim, sonucda yeni ürün; TR ye geç gelir diyenler var, internet, yurt dışı yapanlar için bu süre çok azdır. Çıktığı gibi ürünü alan bir sürü insan oluyor.Ben yurt dışından getirticem. Yukarıda arkadasın dedği gibi 499 dolara satılan bir cihazı Tr de 1500 e satmak, siz enayisiniz alırsınız nasıl olursa demektir!

Gereksiz diyen arkadaslar neden gereksiz?

Gerekli diyenler neden gerekli?

şöle ürün hakkında bir sunum hazırlasanız, ben özelliklerini fazla bilmiyorum.

el insaf...(bu kadar bilgi denizinde...)
  • quote:

Arkadaşlar selam,

az önce gold bilgisayardan geliyorum, ipad fiyatları düşmüş durumda,
    eşime 16 Wifi'den aldım.

APPLE IPAD A1337 16GB Wi-Fi+3G Eski: 1.599 TL Yeni: 1.369 TL
    APPLE IPAD A1337 32GB WIFI+3G Eski: 1.749 TL Yeni: 1.599 TL
    APPLE IPAD A1337 64GB WIFI+3G Eski: 1.949 TL Yeni: 1.839 TL
    APPLE IPAD 16GB 9.7 Wi-Fi Eski: 1.179 TL Yeni: 1.099 TL

Fiyatlar normale yaklaşmış. Yalnız iki sorum var.
    1. Siz Gold çalışanı değil miydiniz zaten?
    2. Bu ürünlerin garanti hizmetini Gold sağlıyor bildiğim kadarıyla. Şimdi normalde Bilkom kendi getirdiği Apple ürünlerine hangi ülkeden alınırsa alınsın garanti sağlıyor. Bu ürünlere de destek veriyor mu?
  • Sanki çok matahmış gibi yazıyorsunuz burda gold indirim yapmış gibi. Piyasada yokken tahtakale fiyatları ile satan bir firma sonuçta.
    Biz müşteriyi düşünmeyiz diye bas bas bağıran firmanın reklamı yapılmaya çalışılıyor.
  • 1 ay once 1070 e almıstım saturnden
  • gereksız falan yazmısta bırı ıpad de okey tavla vs oynasın tv ızlesın bırde kanepede oturup gırgır , gazete vs okusun ondan sonra yorum yapsın bence kullanmadan yorum yapanları anlamıyorum neye dayanarak yorum yapıyorlar
  • ipad alacak varsa benim 64gb wifi+3g ipadı 1700tlye bırakırım
  • Aslında fiyatların düştüğü falan yok.Gold bilgisayar bu güne kada zaten normal fiyatların üstünde bir fiyatla satış yaptı, şimdi normale dondurdu...1600 tl lik iPhone'u 2000 tl ye sattı bunlar insanlara...herseyden bir haber olan bir sürü kiside gidip aldı ve feci sekilde kaziklandi...gold dan uzak durmanızı tavsiye ederim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

yeni iPad in çıkmasına az kaldığı için fiyatları düşürmeye başladı çakkalar

iPhone5'in de lansmanı yapılacak diyorlar kısa süre içinde.
    o zaman kimse iPhone4 almasın, daha 4-5 ay önce alipta unlock bekleyenler ne yapsin o zaman :)

bence firsat iyidir, şuanki fiyatlar gayet iyi, iPad2 filan uzunca süre kimse beklemesin.

iPhone haziran da iPad de Şubat sonuna doğru çıkıyor

yani çıkmasına aylar kalan bir cihaz ile çıkmasına günler kalan bir cihaz arasında karşılaştırma yapmak mantıksız

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

ipad alacak varsa benim 64gb wifi+3g ipadı 1700tlye bırakırım

hahah hocam 1300 e satılıyor 2. elleri nasıl br uçtun sen :) mubala mı yaptın yoksa :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

ipad alacak varsa benim 64gb wifi+3g ipadı 1700tlye bırakırım

hahah hocam 1300 e satılıyor 2. elleri nasıl br uçtun sen :) mubala mı yaptın yoksa :P

türkiye cihazlarımı 1300e satılıyor
  • Bildiğim kadarıyla gold kendi garantisini veriyor yani grey ürün . Fıyatlar ise bilkom yetkilileriyle aynı . Eğer gold da garanti konusu benim dediğim gibiyse hata etmişsiniz .
  • Gold'dan aldığınız Apple iPad arıza yapması durumunda maksimum 1 hafta içinde probleminin giderilme garantisi var.
    Eğer ki 1 hafta içinde arızası giderilmez ise direk yenisi veriliyor yada iade edebilme şansınız oluyor.
    Bilginiz olsun.

Bilkom bu şartları sunuyor mu size?
  • quote:

Gold'dan aldığınız Apple iPad arıza yapması durumunda maksimum 1 hafta içinde probleminin giderilme garantisi var.
    Eğer ki 1 hafta içinde arızası giderilmez ise direk yenisi veriliyor yada iade edebilme şansınız oluyor.
    Bilginiz olsun.

Bilkom bu şartları sunuyor mu size?

Benim sorularımın cevabı değil bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.