Şimdi Ara

Apple, iPad'lerde üçüncü taraf uygulama mağazalarına izin veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, iPad'lerde üçüncü taraf uygulama mağazalarına izin veriyor
    Apple, 16 Eylül'den itibaren iPad cihazlarında üçüncü taraf uygulama mağazalarına izin vermeyi planladığını duyurdu. Bu önemli değişim özellikle iPad'ler için tasarlanan işletim sistemi iPadOS 18'in yakında piyasaya sürülmesiyle birlikte gerçekleşecek.

Değişiklik 16 Eylül'de iPadOS 18'in piyasaya sürülmesiyle başlayacak

Karar, piyasa adaletini ve rekabeti teşvik etmeyi amaçlayan bir dizi kuraldan oluşan Avrupa Birliği'nin Dijital Piyasalar Yasası'na (DMA) yanıt niteliğinde. Apple'a, iPadOS'u güncellemesi ve DMA'ya uygunluğunu sağlaması için altı ay süre verildi.

Ayrıca Bkz.Apple'ın It's Glowtime etkinliği tamamlandı: İşte en önemli 8 duyuru

Bu direktifin sonucunda iPadOS 18'den itibaren AB'deki kullanıcılar alternatif uygulama mağazalarını yükleme seçeneğine sahip olacak. Ayrıca web tarayıcısı geliştiricileri artık iPad için kendi tarayıcı motorlarını kullanarak tarayıcı başlatabilecekler. Şu anda, AB'de iOS için beş üçüncü taraf uygulama mağazası mevcut. Yeni sistemde, uygulama geliştiricilerinin Apple ile yeni iş koşullarını kabul etmeleri gerekiyor.

Kaynak:https://www.theverge.com/2024/9/13/24243634/apple-ipad-eu-ipados-sideloading-alternative-app-store-date

• Ben apple store bile temkinli yaklaşan biri olarak bu apple store dışı mağazalara güvenmem pek olası değildir.Başlaları ne der düşünür beni ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 14 Eylül 2024; 16:30:22 >
  • Bu inovasyonun bir adı yok mu, Apple Hyper Marketplace falan?

• joven kullanıcısına yanıt
    en kötü oyunları firmaların kendi magazalarından indirirsin %20-30 daha ucuza oynarsın.

• Çağdaş bir klasik: AB vuruyor, şirketler hopluyor.

• Bize etkisi yok ne yazık ki yoksa yeni mağazaları kullanmak isterdim.

Başta müthiş kampanyalar yaparlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Eğer böyle bir pazarlama stratejisi yaparlarsa çok büyük hata ederler bence. Çünkü oradan yapılan uygulamalardan hem fazla komisyon alınacağını okudum hem sorun çıkarsa Apple destek veremeyecek gibi bi durum var. E hal böyle olunca kendi yapmadıkları veya denetleyemedikleri yazılımların reklamını da Apple bence yapmayacak kadar akıllıdır herhalde.Apple, iPad'lerde üçüncü taraf uygulama mağazalarına izin veriyor 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.