10 aydır kullanıyorum ipad mini 6'yı her şeyiyle çok memnunum, elim ayağım gibi telefonla hallettiğim çoğu şeyi tabletle hallediyorum artık büyük rahatlık oluyor. Ben günlük kullanım, maillere bakmak, video izlemek, müzik dinlemek için kullandığım için ekran boyutu gayet yeterli geliyor tek elle tableti kullanabilmek çok büyük keyif. Elbette daha farklı işler için kullanacaklar çizim yapacaklar daha büyük ekrana ihtiyaç duyabilir. |
Apple iPad Mini 6 [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Eskiden akıllıydım büyük ekranlı iPad daha iyi derdim, şimdi bilgeyim iyi ki iPad Mini almışım diyorum -
hocam not tutma ders çalışma konusunda ekran boyutu sıkıntı yaratır mı?Mini almayı düşünüyorum ders için ve en büyük endişem bu
-
Ben daha not almadım, çevremde bir arkadaş daha bile rahat olduğunu söylüyor mobilite noktasında. Acil durumlarda tek elde tutarak bile not alınabiliyormuş. Ancak bir Mini alacaksanız sonbahar etkinliğini beklemenizi öneririm -
Yeni Mini ne zaman geliyor?
-
2025.
-
İşlemci ne olur tahmin var mı?
-
A18 çipset 2024 eylül'de tanıtılacak, ipad 2025 ilk çeyreğinde çıkarsa a17 pro ile gelebilir, 2. çeyrek ve sonrası çıkarsa a18 kullanabilirler.
2 çipsette güçlü a15'den sonra ikisi de üzmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Ağustos 2024; 14:42:14 > -
Teşekkürler beklemeye devam.
-
Almayı düşünen arkadaşlar için paylaşmak istedim
iPad Mini 6.Nesil 256 GB - 10/10 Kozmetik + Hediyeli | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
-
Yeni güncellemeyi yükleyen var mı ?
-
17.7'ye güncelledim 18'e güncellemedim henüz, 2-3 versiyon sonrası stabil hale geldikten sonra yüklemeyi düşünüyorum.
Bu arada ipad mini 7 ile ilgili bazı sızıntılar varmış, ekim ayında tanıtılacakmış oled ekran yok ekran boyutu aynı face id yok, sadece çipset a17 veya a18 olarak güncellenecek, wifi ve bluetooth'ta iyileştirmeler olacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Eylül 2024; 12:30:58 > -
90/120 Hz geçilmediği sürece degistirmeye gerek yok bence
-
1 Kasım'da lansmanı yapılıyor ipad mini 7'nin, vatana millete hayırlı olsun. :)
9to5macGurman: New M4 Macs and iPad mini 7 to launch on November 1 - 9to5Machttps://9to5mac.com/2024/10/06/m4-macs-release-date-ipad-mini/ -
İşlemci güncelleyip alın size yeni iPad mini derler. Oled ekran ve 120hz ultra Premium özellikler olduğu için iPad mini ye layık görememişler.
-
Evet öyle görünüyor ekran aynı kalacak gibi, işlemci değiştirip aynı kasa ile verirler.
-
Apple, Mini’de sürpriz yapmayı sever. Ekran OLED olmasa da 120Hz beklentim var -
hocam tam tutturdun
-
Haklı çıkmak istemezdim. Yazıklar olsun böyle firmaya ne diyim..
-
Rezil bir güncelleme. Yazmaya bile değmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X