Şimdi Ara

Apple iPad Mini 6 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
18
Favori
9.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu güncelleme zarar etmeyelim. Seriyi de öldürmeyelim güncellemesi.

Halihazırda mini 6sı olan için anlamsız bir güncelleme olmuş. ilk defa alacaklar için de olmasa da olur güncellemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 15 Ekim 2024; 19:23:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Mini 6 dan devam ben 💪😃

• Mini 8 çıkana kadar Mini 6 ile devam  

• Hali hazırda iPad 9. Nesil kullanıyorum. Upgrade yapmak istiyorum, IPad Air M2 ile Mini 7 arasında kaldım.

Küçük portatif bir iPad de deneyimlemek istiyorum. Tabletle sadece oyun oynuyorum. Birde film filan izliyorum arada.

İşlemci konusunda çok kararsız kaldım. Bir yanda M2 var.

Hocam sizce Mini 7 mi M2 li İPad Air mi?

İşlemci dışında çok fark yok gibi sanki aralarında.

Birde işlemci de kısılma varmış. https://www.donanimhaber.com/amp/yeni-ipad-mini-cikmadan-deger-kaybetti-iste-nedeni--183185

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRİNG0 -- 19 Ekim 2024; 13:33:26 >
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt

Kullanım amaçları farklı. Boyut olarak daha büyüğüne ihtiyaç yok ise iPad mini çok daha kullanımı kolay ve mobil bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet, tasarım olarak çok iyi bir cihaz. Özellik olarak bu seneki model çok kötü. İşlemci bile 15 serisinin işlemcisi ya. Tek düşündüren yani, donanım özellikleri. M2 ile arasında 2 kat güç farkı var.

Kullanım amacınız önemli.

İpad air donanım olarak daha iyi fakat yine büyük ve ağır bir tablet tek elle uzun süre kullanmak zor, yatağa uzandınız elinize aldınız bir şeyler izleyeceksiniz uzun süre elinizde tutamazsınız bilek ağrıtır ipad mini o konuda çok iyi hafif tek elle tutması rahat taşıması kolay. İpad air alırsanız genelde hep masanın üstünde dock üstünde notebook gibi kullanmak gerekecek. m2 güçlü bir çipset ama o gücün batarya ömrüne etkisi olumsuz 20 watt tdp'li bir çipset, a17 pro 8 watt.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    iPad mini 7 ön sipariş verdim hocam. Evet dediğiniz gibi hafif ve portatif bir cihaz arıyorum. M2 min enerji tüketimi çok yüksekmiş. İnşallah bunda jelly çıkmaz. Kronik sorunlu bir şeyler ile karşılaşmayız 😅 genelde Apple ilk parti üretimi ürünlerinde sorunlar oluyor.

Hayırlı olsun.

Bende ipad mini 6 var 1 yıldır kullanıyorum jely efekti hiç hissetmedim ya da beni rahatsız edecek kadar olmadı. 6 ile 7 ekranı aynı ama bu konuyla ilgili bir düzenleme yapılmış olabilir, incelemeler düşmeye başlar 1-2 güne anlarız.

Bugün teslim edildi, denedim. Jelly efekti yok hocam. Ekranı gayet güzel akıcı. Cihaz baya güzel, bayıldım :))

Hayırlı olsun.

2027'de ipad mini 8 çıkana kadar üzmez bu donanım :)

Teşekkürler. İşlemci ve ram iyi, gittiği yere kadar bozulana kadar kullanırım 😄

Müsait anınızda 3utools programıyla üretim tarihine bakar mısınız tabletin.

• İpad Pro m2 ve Mini 6 kullanıcısıyım. Genelde en çok kullandığım Mini 6 oluyor. Portatif kolay hakimiyet hafiflik meğersem Mini 6 bana daha çok hitap ediyormuş günlük işlerde. Pro daki gibi 120 Hz ekran olsa tadından yenmezdi.

kaç gb aldınız? batarya süresi ve oyunlarda ısınma ile alakalı bilgi verme şansınız olur mu? bende de ipad pro 10.5 var artık güncelleme almayacak. yeni bir cihaza geçmeyi düşünüyorum. taşıma kolaylığı olarak ipad mini çok cezbedici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 24 Ekim 2024; 11:26:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    128GB olanı aldım hocam. Isınma sorunu olmadı hiç, pil de daha kullanma aşamasındayım. İlerde tam net çıkar değerleri. Şuanlık iyi ama, İPad 9th dan geçtim ben, hafif ve portatif olması çok hoşuma gitti. Birde bunun ekranı daha kaliteli, oyunlarda çok iyi duruyor.

• Arkadaşlar Ipad mini 7'yi dün teslim aldım. Ekran filmi ve kılıf olarak ipad mini 6 uyumlu ürünleri kullanabilir miyiz?

• PROBElem kullanıcısına yanıt

Evet ölçüler birebir aynı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.