Şimdi Ara

Apple Ipad Mini 639 TL (Encard ile 539TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n11.com/apple-ipad-mini-16gb-wi-fi-P13825847

Fiyat sıcak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre7107 -- 13 Aralık 2013; 18:12:25 >

• çek kapanlar bi de onu kullansa + 5tl avantajix + 11 pepsi kodu. 448 e alınır
  • Çeklerle pepsi kodu birleşiyor mu? tık hızında ile pepsiyi birleştiremedim.
  • retina olanı 869 liraya aldım encardla, performansını görünce mini 1 almadığıma sevindim. 400-450 arası olursa sıcak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz-neocu

retina olanı 869 liraya aldım encardla, performansını görünce mini 1 almadığıma sevindim. 400-450 arası olursa sıcak olur.

hangı sıteden acaba?
  • quote:

retina olanı 869 liraya aldım encardla, performansını görünce mini 1 almadığıma sevindim. 400-450 arası olursa sıcak olur.

mini 1'in performansı gayet hızlı 1 yıldır kullanıyorum senelerce de kullanırım
  • quote:

Nerden aldınız hocam ? N11 de var mı mini retina ?
  • Retina ile bunun arasında cok fark var mi?

• 25tllik tik indirimim var 515tlye geliyor. Alinilirmi sizce?

• ios7'ye yükseltmem diyorsan alınabilir.
  • emre7107 E kullanıcısına yanıt
    ios7 ile herhangi bir problem yaşamadım. Bundan iki tane var jbli olanı jb bozulmasın diye ve ios 7 pek hoşuma gitmediği için-temasını sevmedim- yükseltmedim. Diğerini yükseltmiştik ilk çıktığında takılma falan olmadı. Satıcı Avenda değil, onlar n11de iyi satış yapıyorlar ipad konusunda. Bir miniyi de 1,5 ay önce ordan aldık, enpara ve avantajix ile 530a geldi. Android tabletlerdense her türlü alınır ipad mini.
  • Avantajixin şimdiye kadar bir iadesine şahit olmadım, sepet kuponlarını birleştiremezsin. Çek kapamayanlar kapanlardan daha çok. Enpara limiti olmayanlar da vardır. 639 TL işte ufaltmanın azaltmanın bir manası yok.
  • quote:

Hangi siteden retina olanı aldınız. Ipad mini retinayı link alabilir miyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kojiro

Avantajixin şimdiye kadar bir iadesine şahit olmadım, sepet kuponlarını birleştiremezsin. Çek kapamayanlar kapanlardan daha çok. Enpara limiti olmayanlar da vardır. 639 TL işte ufaltmanın azaltmanın bir manası yok.

Ok

• 75 tl tık indirimiyle 564 'e geliyor. şeytan dürtüyor.

enparayı bitirmeseydim 464'e gelecekti, kesin alırdım
  • arkadaslar tvt den 969 liraya aldım, encard ile 869 a geldi. mini 1 kullanmadım, mini retina kullanınca yorum olarak yazıyorum. mini 1 için 500 den fazla verilmez benim dusuncem tabiki bu.

• quote:

arkadaslar tvt den 969 liraya aldım, encard ile 869 a geldi. mini 1 kullanmadım, mini retina kullanınca yorum olarak yazıyorum. mini 1 için 500 den fazla verilmez benim dusuncem tabiki bu.

yahu 1" kullanmadan nasıl 1 almadığına seviniyorun ben o kısmı anlamadım :)

bunu enpara + tık çekiyle 440 'a alacak millet :) senin dediğin laf iyi ki 1 almamışım 870 e retina almışım :)
  • mini retina kullanıyorum yazdım zaten, diğeri ile arada fark yarı yarıya olursa alınır diyorum. tercih meselesi tabi, birşey demek zor.

• 75 liralık tık hızında çek ile alınabilir bence.

460 liraya gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hop-e3 -- 13 Aralık 2013; 22:59:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuST1Ce

25tllik tik indirimim var 515tlye geliyor. Alinilirmi sizce?

7 tl daha ver 75 lik çek al
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.