Şimdi Ara

Apple Ipad Mini 639 TL (Encard ile 539TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen 75 tık çekim var, bir de enpara, 2 TL şipşak çıksın diye ağaç oldum bilg. başında. acaba bu kadar .okunu çıkarmadan hemen alsam mı :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmucu

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz-neocu

retina olanı 869 liraya aldım encardla, performansını görünce mini 1 almadığıma sevindim. 400-450 arası olursa sıcak olur.

Nerden aldınız hocam ? N11 de var mı mini retina ?

Haklisiniz iyi alet ama ipad 2 nin kucugu artik yani. Yeni ipad mini cok cok cok cok iyi olmus acikcasi bazi konularda ipad airden bile daha iyi performansi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibarı ile beyaz renk n11'den 464 TL'ye mâl edilmiştir, kargo dahil.
  • 75 tl çek nereden buluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

aynen 75 tık çekim var, bir de enpara, 2 TL şipşak çıksın diye ağaç oldum bilg. başında. acaba bu kadar .okunu çıkarmadan hemen alsam mı :)))

Tık hızında kullanılabılıyor mu bunda ?

Sankı ben sayfada goremedım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

ios7'ye yükseltmem diyorsan alınabilir.

Cihaz içinde iOS 7 ile gelebilir. Altı ile satılan ne kadar mal kaldı piyasada bilmek zor
  • darkblack888 D kullanıcısına yanıt
    Tüm ürünlerde kullanılıyor.

• Tüm uygulamalar aynı olduğu için performansta ister istemez uygulamalar eski modelleri dikkate alıyor, bende tee nuh nebide alınmış ipad 2 olmasına karşın hiç bir uygulamada problem yaşamıyorum.

İpad mini konusunda insanların görüntü kalitesi problemlerini çok duydum ama geçtiğimiz aylarda hediye olarak aldım, elime alıp uzun süre kurcaladım kitap okuyup film izledim ama keyif almayı engelleyecek bir şey görmedim... (Ben gene n11 den çekle enpara ile falan 580 liraya mal etmiştim) Dahası IOS 7 ile geldi, onda da bir problem yaşamadım.

İpad Mini Retina çıktığında apple store'a gidip bir paket açtırıp diğeri ile kıyasladım, hiç bir fark göremedim, hatta dükkandaki kız (eğer okuyorsa çok da tatlı kız) elimdekileri ters gördü, eskisini retina sandı.

İlla ki retina incelik ve görünüş olarak biraz daha iyi, muhtemelen ilerki işletim sistemlerinde hız farkı daha belli olacaktır. Ama fiyatların arasında 2 kat fark olduğu düşünülürse retina'yı almak hiç mantıklı gelmiyor.

Elinizde 100 liralık tıkla kazan çeki olması biraz ihtimal dışı geliyor ama çok kişide 75 liralık çek var (bende var mesela), eğer enparanızı da harcamadıysanız rakam 464 liraya geliyor ki asus tablet fiyatına.

Bence güzel bir fırsat, ihtiyacı olanın kaçırmaması gerekir. Ben 504 liraya mal edebiliyorum, elimde ipad 2, iphone ve macbook olmasına rağmen bir an alsam mı diye düşündüm

• Mesajım bulunsun.

• peşin alınacaksa enpara+çek vs. ile gerçekten güzel fırsat

bu arada ipad mini ve mini retina konusunda -özellikle isimlerinden kaynaklanan- ciddi bir yanlış anlama var. mini retina ile mini rakip değiller kulvarları çok farklı, biri diğerinin neredeyse 2 katı fiyata sahip, mini piyasadaki tek ucuz diye nitelendirilebilecek ipad. mini retina ise amiral gemi air'in taşınabilir boyutlarda olanı.
    "mini alacağına mini retina al" demek "mini retina alacağına biraz daha para katıp windows tablet al" demekle aşağı yukarı eşdeğerdir. elektronik ürünlerde "biraz daha para katma" nın sınırı da yoktur burada kişiyi frenleyecek mekanizma onun ihtiyaçlarıdır. cihazın mevcut donanımı ihtiyaçlarını karşılıyorsa o cihaz yeterlidir...

• worlcard a 55 tl puan yüklenmiyormu ,çek kullanınca?Kimisi yüklenmez demişler.
  • arkadaşlar bu cihazı 465 TL'ye mal etme şansım var. 1-2 ay kullanıp satmak istesem ne kadara gider?
  • 100 cek 100 enpara 5 avantajix=434 akillara zarar

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

peşin alınacaksa enpara+çek vs. ile gerçekten güzel fırsat

bu arada ipad mini ve mini retina konusunda -özellikle isimlerinden kaynaklanan- ciddi bir yanlış anlama var. mini retina ile mini rakip değiller kulvarları çok farklı, biri diğerinin neredeyse 2 katı fiyata sahip, mini piyasadaki tek ucuz diye nitelendirilebilecek ipad. mini retina ise amiral gemi air'in taşınabilir boyutlarda olanı.
    "mini alacağına mini retina al" demek "mini retina alacağına biraz daha para katıp windows tablet al" demekle aşağı yukarı eşdeğerdir. elektronik ürünlerde "biraz daha para katma" nın sınırı da yoktur burada kişiyi frenleyecek mekanizma onun ihtiyaçlarıdır. cihazın mevcut donanımı ihtiyaçlarını karşılıyorsa o cihaz yeterlidir...

hocam çok güzel yazmışsınız ve aralarında temel ayırıcı farklar nelerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblack888

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

aynen 75 tık çekim var, bir de enpara, 2 TL şipşak çıksın diye ağaç oldum bilg. başında. acaba bu kadar .okunu çıkarmadan hemen alsam mı :)))

Tık hızında kullanılabılıyor mu bunda ?

Sankı ben sayfada goremedım

son verilen tık hızında kuponları (yani 11 aralık'da verilenler) her üründe kullanılabiliyor
  • Selam arkadaslar

En para olayını nasil yapiyoruz arastirdim bulamadım mobildeyim yardimci olursaniz sevinirim tsk

• 654three2 kullanıcısına yanıt
    Encard'a internetten başvuruyosun. birkaç gün içinde geliyor. Encard bir banka kartıdır. Kart ücreti yok. aralık sonuna kadar da internet harcamalarına %20 indirim var.
  • Geçen ay 11.11.13 te 100 tllik kupon + enparayla 400 tlye almıştım avendadan memnunum ios 7 yaptım herhangi problem yok
  • 100 luk cek bulabilirsem hemen alacagim ama bulamazsam retinanin bu fiyata yani 700 e dusmesini bekleyecegim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.