Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önceki mesajlarda yazmıştım.ipad mini mi iade ettim.büyük ihtimal ipad mini almıyacağım ip5 düşünüyorum
    aldığım kılıflar ve ekran koruyucu filmleri satıcam.isteyen olursa verebilrim aldığım paraya
    http://dx.com/p/protective-clear-screen-protectors-w-cleaning-cloth-for-ipad-mini-3-pcs-170262
    http://dx.com/p/ultra-thin-protective-pu-leather-flip-open-case-w-smart-cover-for-ipad-mini-black-166063
    http://dx.com/p/protective-soft-silicone-back-case-for-ipad-mini-black-166324

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Bugün Ankara Sıhhiyede smartcase bulabildim, 80TL'ye aldım. iPad minimde yeni gelmişti, iyi oldu. Tam yer isteyenler için; necatibey telefon borsası 2 deki aksesuarcıda vardı, balıkçıoğlunda bile bulamadım.

Apple iPad Mini [ANA KONU]

Selam , bende sahibinden de buldum üründen almayı düşünüyorum 1-2 sorum olacak

- Malzeme kalitesi nasıl sert plastik gibi mi ,kauçuk gibi mi ,kumaş mı ?
    - Ön ekran koruyucu çıkabiliyormu ipad orjinal cover gibi mıknatıs ile mi tutunuyor?
    - Son olarak da arka daki stand haline gelebilmesi için bi çıkıntı mevcut elde tutarken veye masada düz kullanırken rahatsız ediyor mu?

Cevaplarsan sevinirim,teşekkürler.

1) Malzemeden pek anlamam ne desem yalan olur, yine de nasıl derseniz sert platik gibi birşey
    2) Smartcover gibi mıknatısla tutuyor
    3) Masaüstünde kullanmadım, elde kullanımda pek bir sıkıntısı yok gibi (2-3 saattir kullanıyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Şu an Vatan'da 740 TL..
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/apple-md528tua-ipad-mini-16gb-wifi-siyah-79-led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-308-gr/productdetails.aspx?I_ID=63438

Önce gecen hafta 765 tl den sattıklarını göndersinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar, bir tanıdığıma amerikadan ipad mini 16gb 4g li versiyonunu almasını söylemiştim. kendisine hangi hattı kullanmak istediğini sormuşlar, yani sprint, verizon ya da at&t den bir tanesini. ben ipad mini ler simfree olarak biliyordum, acaba yanılıyo muyum? türkiyede çalışıyo olursa hangi hat üstüne yapılı olanı tercih etmek daha mantıklı? at&t mi verizon mu sprint mi?
  • Arkadaşlar maalesef hiçbir yerde 4g mini modeli bulamadım..Acama wi fi li alıp vodemnet ile kullanırsam perfomansı düşer mi? Vodemnet'in pili de maximum 3-4 saat gidiyor..Ne yapsam bilemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Arkadaşlar maalesef hiçbir yerde 4g mini modeli bulamadım..Acama wi fi li alıp vodemnet ile kullanırsam perfomansı düşer mi? Vodemnet'in pili de maximum 3-4 saat gidiyor..Ne yapsam bilemiyorum..

Ben de düşündüm aynısını ama hem şarjı uzun süreli değil, hem de aleti küçük diye tercih ettik bir de ek aparat mı taşıyacağız? Bilkom'a falan mail attım ama onlar da bilmiyor ne zaman geleceğini. Net bir tarih verseler elimdeki cihazı geri verecektim 14 gün dolmadan.. Ama yılbaşından sonrasını bulur herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 18 Aralık 2012; 13:43:07 >
  • 16gb 4g yurtdışı kayıtsız 470 dolar tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

16gb 4g yurtdışı kayıtsız 470 dolar tavsiye edermisiniz?

Yaklaşık 840 TL yapıyor, 100 TL de kayıt parası 940. 1100 TL olacak Türkiye'de. 160 TL için taksit ve garantiden vazgeçerim diyorsan alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemendes

arkadaşlar, bir tanıdığıma amerikadan ipad mini 16gb 4g li versiyonunu almasını söylemiştim. kendisine hangi hattı kullanmak istediğini sormuşlar, yani sprint, verizon ya da at&t den bir tanesini. ben ipad mini ler simfree olarak biliyordum, acaba yanılıyo muyum? türkiyede çalışıyo olursa hangi hat üstüne yapılı olanı tercih etmek daha mantıklı? at&t mi verizon mu sprint mi?

e) hiçbiri....yani " unlocked" olacak. hatta factory unlocked...

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

16gb 4g yurtdışı kayıtsız 470 dolar tavsiye edermisiniz?

Yaklaşık 840 TL yapıyor, 100 TL de kayıt parası 940. 1100 TL olacak Türkiye'de. 160 TL için taksit ve garantiden vazgeçerim diyorsan alınabilir.

Pazarlık şansım var değer dediğiniz tavsiye fiyat ne olur? Bu gidişle Türkiye'de bulma şansımız pek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cheg

quote:

arkadaşlar, bir tanıdığıma amerikadan ipad mini 16gb 4g li versiyonunu almasını söylemiştim. kendisine hangi hattı kullanmak istediğini sormuşlar, yani sprint, verizon ya da at&t den bir tanesini. ben ipad mini ler simfree olarak biliyordum, acaba yanılıyo muyum? türkiyede çalışıyo olursa hangi hat üstüne yapılı olanı tercih etmek daha mantıklı? at&t mi verizon mu sprint mi?

kendi sitesinde şu anda unlocked seçeneği yok, daha satışta değil mi o zaman? sadece 3 hattan birini seçme durumu var.
  • quote:

quote:

quote:

kendi sitesinde şu anda unlocked seçeneği yok, daha satışta değil mi o zaman? sadece 3 hattan birini seçme durumu var.

Butun ipad ve ipad mini modelleri unlocked satilir..

Apple in Sitesinde soyle yazar

iPad mini with Wi-Fi + Cellular can roam worldwide on GSM/UMTS networks. In countries without compatible LTE networks, iPad mini will operate on GSM network technologies such as HSPA+ and DC-HSDPA. When you travel internationally, you can use a nano-SIM card from a local carrier.

Anlami kisaca ipad miniyi her ulkede kullanabilirsiniz.. LTE desteklemeyen operatorlerde diger 3g teknolojilerini kullanarak internete baglanir.

Sprint veya verizon modeli almaniz LTE kullanimi icin daha iyi olur.

Att modeli ulkemizde LTE desteklemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

quote:

quote:

Butun ipad ve ipad mini modelleri unlocked satilir..

Apple in Sitesinde soyle yazar

iPad mini with Wi-Fi + Cellular can roam worldwide on GSM/UMTS networks. In countries without compatible LTE networks, iPad mini will operate on GSM network technologies such as HSPA+ and DC-HSDPA. When you travel internationally, you can use a nano-SIM card from a local carrier.

Anlami kisaca ipad miniyi her ulkede kullanabilirsiniz.. LTE desteklemeyen operatorlerde diger 3g teknolojilerini kullanarak internete baglanir.

Sprint veya verizon modeli almaniz LTE kullanimi icin daha iyi olur.

Att modeli ulkemizde LTE desteklemiyor

bilgi için çok teşekkür ederim.

• 16gb 4g yurtdışı için aldığım son fiyat 440 dolar sizce değer mi? Son tavsiyemiz?

• quote:

16gb 4g yurtdışı için aldığım son fiyat 440 dolar sizce değer mi? Son tavsiyemiz?

Bence 16gb alma dostum..3 gb zaten sistem kaplıyor geriye kalıyor 13 gb..Çok dolu olur o cihaz..
  • iPad mini 16GB WiFi + Cellular istanbulda elden alabileceğim bir mağza varmı bildiğiniz.
  • quote:

Arkadaşlar maalesef hiçbir yerde 4g mini modeli bulamadım..Acama wi fi li alıp vodemnet ile kullanırsam perfomansı düşer mi? Vodemnet'in pili de maximum 3-4 saat gidiyor..Ne yapsam bilemiyorum..

bekle bence çok pişman olursun. hem de wi fi li modelde gps yok.
  • quote:

quote:

16gb 4g yurtdışı için aldığım son fiyat 440 dolar sizce değer mi? Son tavsiyemiz?

Bence 16gb alma dostum..3 gb zaten sistem kaplıyor geriye kalıyor 13 gb..Çok dolu olur o cihaz..

13 gb bana yetiyorda problem bulduğum fiyata değer mi değmez mi? ona karar veremiyorum
  • Arkadaşlar sizce ipad mini wifi 16gb mı alayım yoksa ipod touch 5g 32gb mı alayım?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.