Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

arkadaşlar ipad mini 4g modellerde ki gps şebeke tabanlı mi ? Bir sorum daha var NANO SIM gerekli galiba 4g modellerde ve bu simler galaxy s3 yada başka cihazda kullanılır mi .

AGPS (Şebeke) + Glonass..
  • teşekkürler cevaplar için.4.nesil ipad aldım ve ne yazık ki heryere taşımak imkansız o yüzden mini hakkında bilgi topluyorum.
    Oyun performansı nasıl arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkürler cevaplar için.4.nesil ipad aldım ve ne yazık ki heryere taşımak imkansız o yüzden mini hakkında bilgi topluyorum.

real racing 2 hd ve gta 3 kurdum, problemsiz oynuyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler galiba oyun yada uygulama hızı gayet yerinde.mediamrkte gidip bakarım diyordum ama sağolsun facebook açanlar cihazları bir türlü bırakmıyor.4g modeli almayı düşünüyordum fakat tek hattım var nano sim alırsam telefonu kullanmak zor olcak.kararsız kaldım.

• quote:

teşekkürler cevaplar için.4.nesil ipad aldım ve ne yazık ki heryere taşımak imkansız o yüzden mini hakkında bilgi topluyorum.

oyun konusunda mini çok başarılı.

onlarca oyunu test ettim ve performans konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım. takılma, yavaşlama vb. durum söz konusu değil. ancak bazı oyunların ilk açılışta yükleme süreleri biraz uzun oluyor. diğer yeni nesil iPad'lerle karşılaştırma şansım olmadığından bu uzun yükleme süresi mini'ye mi has bilemiyorum.

oyunlar açıldıktan sonra bu ekranda bu akıcılıkta oyun oynamak gerçekten müthiş bir keyif

• new ipad ile benchmark sonucu neredeyse aynı.galiba tek fark oyunları yükleme ekranı biraz fazla bekletiyor.bence sorun bile değil.gidip alcam böyle giderse cihaz harika ve taşıması çok kolay olur gibime geliyor.

• quote:

teşekkürler galiba oyun yada uygulama hızı gayet yerinde.mediamrkte gidip bakarım diyordum ama sağolsun facebook açanlar cihazları bir türlü bırakmıyor.4g modeli almayı düşünüyordum fakat tek hattım var nano sim alırsam telefonu kullanmak zor olcak.kararsız kaldım.

ben bildigimiz standard sim karti kesdirdim, nano sim yaptim. standard simden geri kalanini uzerimde tasiyorum. ne zaman telefonda kullanmak istedigimde, nano simi standard sim icerigine oturtarak kullana biliyorum.. )) bilmem anlata bildimmi..)

mini muhtesem bi sey... ipad 3 ile kiyaslamak sansim oldu... ondan daha cok sure sarji dayaniyor ve ben retina farkini hissedemedim...

• microsim var zaten bende ama olmazsa artık kestirip bişeyler yapcaz.şarj iyi oyun performansi iyi ve taşıması kolay.retina olması açıkçası hiç önemli değil zaten.gidip 32gb beyaz 4g modeline bakıp karar veriyim .teşekkürler cevaplar için.

• quote:

microsim var zaten bende ama olmazsa artık kestirip bişeyler yapcaz.şarj iyi oyun performansi iyi ve taşıması kolay.retina olması açıkçası hiç önemli değil zaten.gidip 32gb beyaz 4g modeline bakıp karar veriyim .teşekkürler cevaplar için.

Turkiyede fiyati nasildir acaba? ben Bakude yasiyorum ve arkadas Dubaiden 530$ getirdi. 16 gb + 4g

• Bu gün bende bir tane hediye olarak 32gb wifi aldım siyah.Ümraniye İkea yanındaki Lydia'dan 1080 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacante

quote:

microsim var zaten bende ama olmazsa artık kestirip bişeyler yapcaz.şarj iyi oyun performansi iyi ve taşıması kolay.retina olması açıkçası hiç önemli değil zaten.gidip 32gb beyaz 4g modeline bakıp karar veriyim .teşekkürler cevaplar için.

Turkiyede fiyati nasildir acaba? ben Bakude yasiyorum ve arkadas Dubaiden 530$ getirdi. 16 gb + 4g

954 TL yapıyor. 100 TL'de Türkiye'de olsaydın kayıt parası ödeyecektin 1054 TL. 1099 TL'ye satılıyor burada zaten..
  • 16 gb wifi beyaz .785 liraya 8 taksit bilkom garantili aldım :)demin geldi uygulamaları yüklüyorum..

hafif ve ince,kasa kalitesi çok iyi,taşınabilirlik açısından süper tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

16 gb wifi beyaz .785 liraya 8 taksit bilkom garantili aldım :)demin geldi uygulamaları yüklüyorum..

hafif ve ince,kasa kalitesi çok iyi,taşınabilirlik açısından süper tavsiye ederim.

Merhaba hangi siteden aldınız cihazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

16 gb wifi beyaz .785 liraya 8 taksit bilkom garantili aldım :)demin geldi uygulamaları yüklüyorum..

Merhaba hangi siteden aldınız cihazı ?

escmarket.com
  • arkadaşlar bu smart cover'ı alan varmı hoş druyo alsammı ?

http://dx.com/p/protective-plastic-smart-cover-stand-w-back-case-for-ipad-mini-white-173573
  • merhaba arkadaşlar, 1-2 hafta içerisinde iphone 5 alacağım. İpad mini de hem tipi hemde boyutu sebebiyle çok cezbediyor beni. İphone 5 alacak biri olarak sizce internet kullanımı, video veya film izleme, mailleşme gibi ihtiyaçlar için 5 in yanında gerekli mi? İphone 4 üm çalınmasaydı 5 e geçmem direk ipad mini alırdım ama şimdi biraz kararsız kaldım açıkcası. Birde kararsızlığımın diğer sebebi retina ekranla gelmemiş olması. Ekran kalitesi nasıl sizce? Performans olarakta internet için ideal mi? teşekkürler şimdiden.

Birde alırsamhttp://www.tvt.com.tr/APPLE-iPAD-MINI-WI-FI-16GB-SIYAH-MD528TU-YETKILI-DISTRIBUTOR-GARANTISINDE,PR-26271.html bonusa indirimli 768 tl ye buradan almayı düşünüyorum.

• bugün cihazı incelemek için gittim ama bulamadım .
    Dizimag video performansı ve en son çıkan hd oyunlarda ki performansını bilmeden almak istemiyorum.yine 2 arada kaldım.

• arkadaşlar hoparlör yüksek seste ince bir cızırtı yapıyor.Rahatsız edici bir cızırtı,varmı bu durumla karşılaşan.
  • quote:

bugün cihazı incelemek için gittim ama bulamadım .
    Dizimag video performansı ve en son çıkan hd oyunlarda ki performansını bilmeden almak istemiyorum.yine 2 arada kaldım.

Hd videoları sorunsuz izliyorum. Hız olarak beklenenin üstünde bir cihaz. Son çıkan çoğu oyunu oynuyorum hiçbir sıkıntı yok(mc4 most wanted gta vice city).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new-desing -- 26 Aralık 2012; 2:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

merhaba arkadaşlar, 1-2 hafta içerisinde iphone 5 alacağım. İpad mini de hem tipi hemde boyutu sebebiyle çok cezbediyor beni. İphone 5 alacak biri olarak sizce internet kullanımı, video veya film izleme, mailleşme gibi ihtiyaçlar için 5 in yanında gerekli mi? İphone 4 üm çalınmasaydı 5 e geçmem direk ipad mini alırdım ama şimdi biraz kararsız kaldım açıkcası. Birde kararsızlığımın diğer sebebi retina ekranla gelmemiş olması. Ekran kalitesi nasıl sizce? Performans olarakta internet için ideal mi? teşekkürler şimdiden.

Birde alırsamhttp://www.tvt.com.tr/APPLE-iPAD-MINI-WI-FI-16GB-SIYAH-MD528TU-YETKILI-DISTRIBUTOR-GARANTISINDE,PR-26271.html bonusa indirimli 768 tl ye buradan almayı düşünüyorum.

Gerekli mi sorusu sizin verebileceğiniz bir karar ancak cihaz oldukça iyi. Ben note1 note2 ipod touch4 ve ipad mini kullanıyorum. Bu cihaz kusursuz olmuş daha önce ipad2 im vardı ben 4 almaya gittim ancak bu cihaza hayran kaldım. Retina ekran olmaması beni hiç rahatsız etmediği gibi daha bile memnunum. Ne bir ısınma nede yüksek grafikli oyunlarda kasılma var(mc4) ve bunu incecik harika bir kasada kullanmayı başarmışlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.