Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EXIST

arkadaşlar hoparlör yüksek seste ince bir cızırtı yapıyor.Rahatsız edici bir cızırtı,varmı bu durumla karşılaşan.

Sizin için şimdi youtube film ve müziklerde test ettim hiçbir sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

merhaba arkadaşlar, 1-2 hafta içerisinde iphone 5 alacağım. İpad mini de hem tipi hemde boyutu sebebiyle çok cezbediyor beni. İphone 5 alacak biri olarak sizce internet kullanımı, video veya film izleme, mailleşme gibi ihtiyaçlar için 5 in yanında gerekli mi? İphone 4 üm çalınmasaydı 5 e geçmem direk ipad mini alırdım ama şimdi biraz kararsız kaldım açıkcası. Birde kararsızlığımın diğer sebebi retina ekranla gelmemiş olması. Ekran kalitesi nasıl sizce? Performans olarakta internet için ideal mi? teşekkürler şimdiden.

Birde alırsamhttp://www.tvt.com.tr/APPLE-iPAD-MINI-WI-FI-16GB-SIYAH-MD528TU-YETKILI-DISTRIBUTOR-GARANTISINDE,PR-26271.html bonusa indirimli 768 tl ye buradan almayı düşünüyorum.

Gerekli mi sorusu sizin verebileceğiniz bir karar ancak cihaz oldukça iyi. Ben note1 note2 ipod touch4 ve ipad mini kullanıyorum. Bu cihaz kusursuz olmuş daha önce ipad2 im vardı ben 4 almaya gittim ancak bu cihaza hayran kaldım. Retina ekran olmaması beni hiç rahatsız etmediği gibi daha bile memnunum. Ne bir ısınma nede yüksek grafikli oyunlarda kasılma var(mc4) ve bunu incecik harika bir kasada kullanmayı başarmışlar.

cevap için teşekkürler, ps vita sahibiyim oyun konusunda ipad e pek ihtiyacım olmaz nadiren oynarım, benim için önemli olan internet deneyimi ve film-müzik. bunlarıda karşılar gibi ama iphone 5 ile birlikte ne kadar gerekli kararsızım. birde defter yerine ipad de not tutabilirim düşüncesindeyim. alete her baktığımda al beni diyor kararsız kaldım. birde bi haber çıkmış birkaç ay içerisinde yeni ipadlerin geleceğine dair, retina ekranlısını almak isterim açıkcası.

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar, 1-2 hafta içerisinde iphone 5 alacağım. İpad mini de hem tipi hemde boyutu sebebiyle çok cezbediyor beni. İphone 5 alacak biri olarak sizce internet kullanımı, video veya film izleme, mailleşme gibi ihtiyaçlar için 5 in yanında gerekli mi? İphone 4 üm çalınmasaydı 5 e geçmem direk ipad mini alırdım ama şimdi biraz kararsız kaldım açıkcası. Birde kararsızlığımın diğer sebebi retina ekranla gelmemiş olması. Ekran kalitesi nasıl sizce? Performans olarakta internet için ideal mi? teşekkürler şimdiden.

Birde alırsamhttp://www.tvt.com.tr/APPLE-iPAD-MINI-WI-FI-16GB-SIYAH-MD528TU-YETKILI-DISTRIBUTOR-GARANTISINDE,PR-26271.html bonusa indirimli 768 tl ye buradan almayı düşünüyorum.

Gerekli mi sorusu sizin verebileceğiniz bir karar ancak cihaz oldukça iyi. Ben note1 note2 ipod touch4 ve ipad mini kullanıyorum. Bu cihaz kusursuz olmuş daha önce ipad2 im vardı ben 4 almaya gittim ancak bu cihaza hayran kaldım. Retina ekran olmaması beni hiç rahatsız etmediği gibi daha bile memnunum. Ne bir ısınma nede yüksek grafikli oyunlarda kasılma var(mc4) ve bunu incecik harika bir kasada kullanmayı başarmışlar.

cevap için teşekkürler, ps vita sahibiyim oyun konusunda ipad e pek ihtiyacım olmaz nadiren oynarım, benim için önemli olan internet deneyimi ve film-müzik. bunlarıda karşılar gibi ama iphone 5 ile birlikte ne kadar gerekli kararsızım. birde defter yerine ipad de not tutabilirim düşüncesindeyim. alete her baktığımda al beni diyor kararsız kaldım. birde bi haber çıkmış birkaç ay içerisinde yeni ipadlerin geleceğine dair, retina ekranlısını almak isterim açıkcası.

Aynı haberler beni de düşündürdü ancak beklemek en sevmediğim durumlardan birisi olduğu için aldım. Ancak ben appleın kendini tekrar aynı konuma sokacağını düşünmüyorum ve temmuz ağustos öncesi ne yeni ipad 5 nede ipad mini2 çıkacağını düşünmüyorum. İnternette gezinmek oldukça keyifli ancak daha büyük ekran ve retina da daha da keyifli olduğu bir gerçek. Hız olarak oldukça iyi. Eminim güzel bir not defteri de olur.:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı haberler beni de düşündürdü ancak beklemek en sevmediğim durumlardan birisi olduğu için aldım. Ancak ben appleın kendini tekrar aynı konuma sokacağını düşünmüyorum ve temmuz ağustos öncesi ne yeni ipad 5 nede ipad mini2 çıkacağını düşünmüyorum. İnternette gezinmek oldukça keyifli ancak daha büyük ekran ve retina da daha da keyifli olduğu bir gerçek. Hız olarak oldukça iyi. Eminim güzel bir not defteri de olur.:)

öncedende belirttiğim gibi iphone 4 çalınmasaydı direk alacağım cihazdı. hatta new ipad düşünüyordum sonra bu çıktı, taşınabilirlik önemli olduğu için bu daha cezbedici benim için, 7" fazlasıyla ideal dışarıda kullanım için. bir karar aşamasındayım bakalım, birkaç hafta düşüneyim eğer retinalıyla ilgili bir gelişme olmassa alırım büyük ihtimalle, retinalı çıkınca bunu birine veririm artık aileden

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öncedende belirttiğim gibi iphone 4 çalınmasaydı direk alacağım cihazdı. hatta new ipad düşünüyordum sonra bu çıktı, taşınabilirlik önemli olduğu için bu daha cezbedici benim için, 7" fazlasıyla ideal dışarıda kullanım için. bir karar aşamasındayım bakalım, birkaç hafta düşüneyim eğer retinalıyla ilgili bir gelişme olmassa alırım büyük ihtimalle, retinalı çıkınca bunu birine veririm artık aileden

Çok geçmiş olsun kusura bakmayın ben ilk mesajınız da o kısmı atlamışım. Son karar size ait alırsanız bekleriz. Ben de 4.nesil almaya gidip 2 gün sonra mini aldım.

• arkadaslar, forumun tablet icin olan versiyonunda bi yazi yazarken yazi klavyenin altinda kaliyor, yazdigimi goremiyorim, paste yapamiyorum... bunun bi caresi var midir ipad minide?
  • bugün iPad mini'yi 4. nesil iPad ile karşılaştırma şansım oldu. ekran kalite farkı konusuna girmiyorum

özellikle oyunların yükleme sürelerini ve akıcılıklarını karşılaştırdım. need for speed most wanted için çok ciddi bir fark göremedim, neredeyse aynı sürede oyuna başlıyor iki cihazda. aynı şekilde arc squadron için de durum benzer. ama modern combat 4 ve real boxing'in yükleme süreleri baya bi fark etti. modern combat 4'de 10 saniyeden fazla bir yükleme süresi farkı vardı. gerçi aradaki işlemci gücü farkı düşünülünce bu fark çok çok normal. oyunların akıcılığı ve performansı neredeyse aynı. modern combat 4'de iPad 4'ü biraz daha iyi buldum. ekranı hareket ettirdiğimde daha pürüzssüz bir akıcılık vardı. ama bunu farkedebilmek için aşırı dikkatli ve inceleyici bakmak lazım.

oyunların grafik kaliteleri ve renkleri de neredeyse aynı idi. kırılmalar retine ekranda daha az ama yine bunu farkedebilmek aşırı hassas bir şekilde incelemek gerek.

browser testinde de sonuçlar başa baş çıktı. Açtığım tüm sayfaları her iki cihaz da aynı hızda açtı. Sayfaların yüklenme süreleri arasındaki fark dikkate alınmayacak kadar kısa.

sözün özü, bu testler sonucunda iPad mini'yi bir kez daha takdir ettim. boyuna göre gerçekten çok büyük işler başarıyor ufaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 26 Aralık 2012; 15:26:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok geçmiş olsun kusura bakmayın ben ilk mesajınız da o kısmı atlamışım. Son karar size ait alırsanız bekleriz. Ben de 4.nesil almaya gidip 2 gün sonra mini aldım.

çok teşekkür ederim ilginiz ve sohbetiniz için, eğer alırsam birkaç hafta içerisinde bildiririm.

• 3g modeli varmı bunun?
    4g olanında sim girişi varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 26 Aralık 2012; 20:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

3g modeli varmı bunun?

• Smiles den cvp çıkaramadım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: atacante

arkadaslar, forumun tablet icin olan versiyonunda bi yazi yazarken yazi klavyenin altinda kaliyor, yazdigimi goremiyorim, paste yapamiyorum... bunun bi caresi var midir ipad minide?

Cihazı yan değil dik kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3g modeli varmı bunun?

Var hatta şu an ben kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

3g modeli varmı bunun?

Nerden aldınız hocam. 1000-1200'e telefon alıcam.Eğer tabi 4G ipad bulamazsam.Bıktım artık. Elden alıp bitirmek istiyorum.Şeytan diyo ya git telefon al yada git 64lük wifi al. Ama kimse önermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafilog

quote:

quote:

3g modeli varmı bunun?

Nerden aldınız hocam. 1000-1200'e telefon alıcam.Eğer tabi 4G ipad bulamazsam.Bıktım artık. Elden alıp bitirmek istiyorum.Şeytan diyo ya git telefon al yada git 64lük wifi al. Ama kimse önermiyor.

MM Ümraniye..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3g modeli varmı bunun?

MM Ümraniye..

MM ümraniye demişsiniz acaba fiyat bilgiside var mı? 32 gb 4g için?

• arkadaşlar bugün ipadimin sağ alt köşesinde 3adet ölü piksel fark ettim,sanırım direk değişim için 3ölü piksel yetiyormuş,ama rahatsız etmiyo beni açıkcası,3günlük cihaz bide,sizce vereyimmi servise

• Garantiliyse tabiki ver dostum niye riske giresinki?

Arkadaslar Ipad Mini dizimag performansi nasil hic deneyen olmadimi

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

quote:

quote:

quote:

quote:

3g modeli varmı bunun?

MM Ümraniye..

1329 TL..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khaos

quote:

quote:

quote:

quote:

3g modeli varmı bunun?

MM Ümraniye..

1329 TL..

Hocam 4G li olmayana nekadar fiyat cekiyorlar 32 GB icin?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.