Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Bu arada 4G özellikli modeller TVT stoklarına girmiş..

Dostum benim kafam karıştı biraz. İpad mini cellular olanı zaten 4g li değil mi ? Yoksa 4g li başka bir model mi çıktı ? Cevaplarsanız sevinirim. Bir türlü netleşmedi kafamda

Arkadaş yazmış zaten. Cellular cihaz stoklarda yoktu, yeni yeni gelmeye başladı, hafta başından itibaren.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

tvt siparişi verdim ancak ilk defa burada duyduğum bir firma acaba güvenirliliği ve kargo süresi hakkında bilginiz var mı?

Bende tvt 'den aldım , sende memun kalacaksındır , 3 kere aradılar anasını satayım, 1)sipariş onayı 2) kargoya verdik 3)kargo geldimi :=)
    Ertesi gün geldi sıkıca paketlenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

teşekkürler cevaplar için.4.nesil ipad aldım ve ne yazık ki heryere taşımak imkansız o yüzden mini hakkında bilgi topluyorum.
    Oyun performansı nasıl arkadaşlar.

ipad mini 16gb siyah kullanıyorum, kurulu oyunlar ve durumları diyeyim;
    1- Walking dead (çok az takılma {ağırlaşma} yaşanıyor)
    2- Dead Trigger (çok rahat,akıcı,zevkli)
    3- Into the dead (çerez ,çerez)
    4-Hungry Shark Evo (çok rahat ve çok güzel bir oyun)
    5- Fifa 13 (sorunsuz {çok az oynadım gerçi}
    6-Infinity Blade ( "0" kasma )
    7- GTA 3 ( sorunsuz kasmıyor)
    8-Real racing 2 hd (oyun yağ gibi) (menüde azzzıcık ağırlaşma arabayı çevirirken oda)
    9-CSR Racing ("0" kasma)
    10-Mini motor hd ( "0" Kasma )
    11-N.O.V.A. 3 (fazla acitonda kasma var)

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

teşekkürler cevaplar için.4.nesil ipad aldım ve ne yazık ki heryere taşımak imkansız o yüzden mini hakkında bilgi topluyorum.

8-Real racing 2 hd (oyun yağ gibi) (menüde azzzıcık ağırlaşma arabayı çevirirken oda)
    9-CSR Racing ("0" kasma)

hocam 16 gb yetiyormu? Bende yarin alocam insallah ama 16 gb yetermi diye tereddutteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

quote:

9-CSR Racing ("0" kasma)

hocam 16 gb yetiyormu? Bende yarin alocam insallah ama 16 gb yetermi diye tereddutteyim

bende de 16 gb.. oyun meraklisi degilim.. mesela real racing 2 hd 1 gb yer kapliyor... gta 3 700 mb civarinda.. ona gore dusun.. baska siradan oyunlar maximum 100 mb..

• quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Mini'nin yaziliminda bug var gibi. Klavye ekranin altina yapisik degil, arada hafif bosluk var, iPad 2'de tam yapisik alta. klavye geldiginde sayfayi yukari dogru itmiyor o yuzden mesela su an ne yazdigimi gormeden yaziyorum bu yaziyi yazarken

bug falan yok hocam... bende ayni sey dusunmustum, ama sanki siteden kaynaklaniyor gibi.. mesela dun ne yazdigimi goremezken simdi automatic yazilarim yukariya dogru kayiyor ))

• quote:

Orijinalden alıntı: atacante

quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

quote:

9-CSR Racing ("0" kasma)

bende de 16 gb.. oyun meraklisi degilim.. mesela real racing 2 hd 1 gb yer kapliyor... gta 3 700 mb civarinda.. ona gore dusun.. baska siradan oyunlar maximum 100 mb..

Hocam valla ben oyun ve surf icin aliyordum ozana 32 lik farz oldu

• Özellikle sim kartını kestirerek nano yapacak arkadaşlar dikkatli olsun. Süper şifre almak istiyorsanız iPad'in içine takmadan ve kartı kestirmeden şifrenizi alın. Ben salaklık yaptım, iPad'in içine taktıktan sonra çıkarttım sim kartı. Tekrar takınca çalışmadı, sim kart değiştirmek zorundayım.
  • quote:

Özellikle sim kartını kestirerek nano yapacak arkadaşlar dikkatli olsun. Süper şifre almak istiyorsanız iPad'in içine takmadan ve kartı kestirmeden şifrenizi alın. Ben salaklık yaptım, iPad'in içine taktıktan sonra çıkarttım sim kartı. Tekrar takınca çalışmadı, sim kart değiştirmek zorundayım.

hocam o kesdirdiyin arti kalan sim kart kalibin icine yerlesdir ve telefona koy... ben oyle tapiyorum.

• ölü pixel testini nasıl yaparız ?
  • Bir arkadaş demiş ki nova 3te kasıyor vs. Eğer kasacak ise oyunlarda vs mini almayalım.Kasma yaşayan veya nova 3 oynayan söylerse sevinirim.Eğer güncelleme ile giderebilecek bir sorun değil ise ipad 4'e bakayım ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafilog

Bir arkadaş demiş ki nova 3te kasıyor vs. Eğer kasacak ise oyunlarda vs mini almayalım.Kasma yaşayan veya nova 3 oynayan söylerse sevinirim.Eğer güncelleme ile giderebilecek bir sorun değil ise ipad 4'e bakayım ?

Teşekkürler.

Nova serisini sevmediğim için almadım ancak benzer oynanış ve daha yüksek grafikli mc4 oynuyorum. Ara ara takılmalar ufak kasılmalar yaşanıyor. Bende önceleri donanım sorunu olarak düşündüm ancak kardeşimin ipad 4 ünde de aynı ufak kasılmalar takılmalar olduğunu fark ettim. (ipod tocuh 4 de aynı kasılmaları yaşıyor.) Ha unutmadan aynı oyunda ipad 4 elinizi soğuk havalardan koruyacak ısıya ulaşıyor.

• quote:

Bir arkadaş demiş ki nova 3te kasıyor vs. Eğer kasacak ise oyunlarda vs mini almayalım.Kasma yaşayan veya nova 3 oynayan söylerse sevinirim.Eğer güncelleme ile giderebilecek bir sorun değil ise ipad 4'e bakayım ?

Teşekkürler.

nova oynamadim, Real Racing 2 hd ve GTA3 oynadim, mukemmel... hic bi kasma, isinma ve s yok... miniden once nexus 7 kullanmistim, acaip isiniyordu, hatta el yakiyordu diye bilirim.. kiyas yaptigimda Mini 10 addim önde..

• quote:

quote:

Teşekkürler.

nova oynamadim, Real Racing 2 hd ve GTA3 oynadim, mukemmel... hic bi kasma, isinma ve s yok... miniden once nexus 7 kullanmistim, acaip isiniyordu, hatta el yakiyordu diye bilirim.. kiyas yaptigimda Mini 10 addim önde..

Nexus 7 ile kıyaslamıyorum hocam .Boyut olarak güzel ipad 4 alabilirim aslında ama hem telefon alacağım hem de ipad 4 çok büyük ve kaba geldi miniden sonra.Ama kasma varsa ki bundan sonra çıkacaklarda vs. olma ihtimali yüksek ise vazgeçerim.Tabi optimizasyon sorunu her sistemde var.Çözülür güncelleme verilir bundan bahsetmiyorum.

• quote:

quote:

Özellikle sim kartını kestirerek nano yapacak arkadaşlar dikkatli olsun. Süper şifre almak istiyorsanız iPad'in içine takmadan ve kartı kestirmeden şifrenizi alın. Ben salaklık yaptım, iPad'in içine taktıktan sonra çıkarttım sim kartı. Tekrar takınca çalışmadı, sim kart değiştirmek zorundayım.

hocam o kesdirdiyin arti kalan sim kart kalibin icine yerlesdir ve telefona koy... ben oyle tapiyorum.

O şekilde de çalışmıyor çalışsa da işime yaramaz..

• Açık söyliyim, mini retina ekran olduğunda büyük ipad satışı büyük sekteye uğrar eğer ki tasarımını değiştirmez ise.
    3. Nesil ipad şimdi o kadar kaba ve ağır geliyor ki... Özellikle o kenarları çok göze batıyor. Mini de kenarların daralması çok şık gösteriyor. Kuş gibi. Tek eksiği retina işte.
    Retinaya alışmış bir göz illaki garipsiyor. Yaklaşık 1 aydır mini kullanıyorum, gözüm hala alışamadı düşük ppi ekranına.

• eğer ipad mini retina ekran ,güncel bir işlemci ve gpu ile gelirse ipad satışları en az %50 düşer.benim görürüm böyle.
    Oyunlar hakkında yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: resvo

quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

arkadaşlar bugün ipadimin sağ alt köşesinde 3adet ölü piksel fark ettim,sanırım direk değişim için 3ölü piksel yetiyormuş,ama rahatsız etmiyo beni açıkcası,3günlük cihaz bide,sizce vereyimmi servise

ver direk değiştirsinler 15 günden sonra olmuyor.

Hocam,çok teşekkürler bilgilendirdiniz için,söylemeseydin hemen göndermeyecektim servise

• daha önceki mesajlarda yazmıştım.ipad mini mi iade ettim.büyük ihtimal ipad mini almıyacağım. ip5 düşünüyorum
    aldığım kılıflar ve ekran koruyucu filmleri satıcam.isteyen olursa verebilrim aldığım paraya
    http://dx.com/p/protective-clear-screen-protectors-w-cleaning-cloth-for-ipad-mini-3-pcs-170262
    http://dx.com/p/ultra-thin-protective-pu-leather-flip-open-case-w-smart-cover-for-ipad-mini-black-166063
    http://dx.com/p/protective-soft-silicone-back-case-for-ipad-mini-black-166324
    ürünler türkiyeye giriş yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 28 Aralık 2012; 23:01:59 >

• quote:

quote:

quote:

O şekilde de çalışmıyor çalışsa da işime yaramaz..

bende calisiyor ama... garip

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.