Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khaos

quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

quote:

16gb 4g yurtdışı için aldığım son fiyat 440 dolar sizce değer mi? Son tavsiyemiz?

Bence 16gb alma dostum..3 gb zaten sistem kaplıyor geriye kalıyor 13 gb..Çok dolu olur o cihaz..

13 gb bana yetiyorda problem bulduğum fiyata değer mi değmez mi? ona karar veremiyorum

yurt içi al 705 e aldım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayucuzal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

quote:

16gb 4g yurtdışı için aldığım son fiyat 440 dolar sizce değer mi? Son tavsiyemiz?

Bence 16gb alma dostum..3 gb zaten sistem kaplıyor geriye kalıyor 13 gb..Çok dolu olur o cihaz..

13 gb bana yetiyorda problem bulduğum fiyata değer mi değmez mi? ona karar veremiyorum

yurt içi al 705 e aldım ben

16gb 4g modelini o fiyata nerden buldunuz?

• vatan bilgisayardan ipad mini siparişi veripte eline ulaşan var mı?kaç günde geldi?6. gün oldu hala bekliyorum.
  • Arkadaşlar ipad mini isteyenler buyursun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_69316452/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69316452
    bir kaç tane bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: nemendes

quote:

Orijinalden alıntı: cheg

quote:

Orijinalden alıntı: nemendes

arkadaşlar, bir tanıdığıma amerikadan ipad mini 16gb 4g li versiyonunu almasını söylemiştim. kendisine hangi hattı kullanmak istediğini sormuşlar, yani sprint, verizon ya da at&t den bir tanesini. ben ipad mini ler simfree olarak biliyordum, acaba yanılıyo muyum? türkiyede çalışıyo olursa hangi hat üstüne yapılı olanı tercih etmek daha mantıklı? at&t mi verizon mu sprint mi?

e) hiçbiri....yani " unlocked" olacak. hatta factory unlocked...

kendi sitesinde şu anda unlocked seçeneği yok, daha satışta değil mi o zaman? sadece 3 hattan birini seçme durumu var.

Butun ipad ve ipad mini modelleri unlocked satilir..

Apple in Sitesinde soyle yazar

iPad mini with Wi-Fi + Cellular can roam worldwide on GSM/UMTS networks. In countries without compatible LTE networks, iPad mini will operate on GSM network technologies such as HSPA+ and DC-HSDPA. When you travel internationally, you can use a nano-SIM card from a local carrier.

Anlami kisaca ipad miniyi her ulkede kullanabilirsiniz.. LTE desteklemeyen operatorlerde diger 3g teknolojilerini kullanarak internete baglanir.

Sprint veya verizon modeli almaniz LTE kullanimi icin daha iyi olur.

Att modeli ulkemizde LTE desteklemiyor

ATT ülkemizde LTE desteklemiyordan kastınız nedir? Ülkemizde zaten LTE yok ki diğerleri desteklesin? Ayrıca eğer ATT'ye özel üretim yoksa (ki olacağını sanmıyorum) teknik olarak bir farkı olmayacaktır..
    http://www.gsmarena.com/apple_ipad_mini_wi_fi_+_cellular-5061.php
    Türkiye'de LTE 850 ya da 1900 MHz'den yapılacak..

• Bugün gayet kendimden emin olarak ipad 4 almaya gitmiştim. Biraz kurcalamış olayım derken yan yana 4 ve miniyi buldum. A6X 1gb ram ile ipad 4 ün miniye fark atacağını sandım ancak hangi uygulamayı oyunu internet sitesini açtıysam mini 1 2 saniye daha hızlı açtı. Üstelik ipad 4 ısınırken mini de hafif bi sıcaklık bile yoktu ve tüm oyunlar inanılmaz akıcı çalışıyor. Sanırsam retina ekran cpu ve gpu yu çok yorup hızı etkiliyor ve rami de şişiriyor. Evde izlediğim çoğu videoda da eşit hızdalar galiba mini alıcam arada 500 lira var sonuçta ve daha performanslı şık mini.
  • arkadaslar, ebay ve bu gibi sitelerden 20-30 dolar civari da siyah ipad mini icin kaliteli, koruyucu bir kilif onerir misiniz.?
    tesekkurler!
  • arkadaşlar site nasıl,fiyat iyi geldi bana.bu bilkom garantilimidir yoksa ithalat mı ?

http://www.escmarket.com/Urun/Apple-iPad-mini-WiFi-16GB-Beyaz-MD531TU-A-pmu313.html?ref=akakce&v=0.14.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

Bugün gayet kendimden emin olarak ipad 4 almaya gitmiştim. Biraz kurcalamış olayım derken yan yana 4 ve miniyi buldum. A6X 1gb ram ile ipad 4 ün miniye fark atacağını sandım ancak hangi uygulamayı oyunu internet sitesini açtıysam mini 1 2 saniye daha hızlı açtı. Üstelik ipad 4 ısınırken mini de hafif bi sıcaklık bile yoktu ve tüm oyunlar inanılmaz akıcı çalışıyor. Sanırsam retina ekran cpu ve gpu yu çok yorup hızı etkiliyor ve rami de şişiriyor. Evde izlediğim çoğu videoda da eşit hızdalar galiba mini alıcam arada 500 lira var sonuçta ve daha performanslı şık mini.

zaten ısınma sorunu ve retina ekranın işlemciyi yorması nedeniyle ipad3'ü alel acele ipad4 olarak yeni işlemciyle güncellediler. hala ısınma olması garip birçok yerde bu sorun düzeldi diye okumuştum

• arkadaslar boyle bi kilif kullanan var midir? fiyat guzelde + lcd guard... tavsiye eder misiniz?
    ipad mini Nillkin case

http://www.ebay.com/itm/New-NILLKIN-Leather-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-For-Apple-iPad-Mini-/160942127285?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item2578e5f8b5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beta-Nueva

arkadaslar boyle bi kilif kullanan var midir? fiyat guzelde + lcd guard... tavsiye eder misiniz?
    ipad mini Nillkin case

http://www.ebay.com/itm/New-NILLKIN-Leather-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-For-Apple-iPad-Mini-/160942127285?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item2578e5f8b5

ben kullanıyorum ve çok memnunum. şiddetle tavsiye ederim.

• Satmak isteyen varmı beyaz renk arıyorum. Veya şuan en ucuzu nerededir?

4G li model fiyatları nasıl olucak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

arkadaslar boyle bi kilif kullanan var midir? fiyat guzelde + lcd guard... tavsiye eder misiniz?
    ipad mini Nillkin case

tesekkur ederim, siparis edicem ins...
    koruyucu ozelligi var mi? yani, elden falan dusunce korur mu? )

• quote:

quote:

quote:

ipad mini Nillkin case

tesekkur ederim, siparis edicem ins...
    koruyucu ozelligi var mi? yani, elden falan dusunce korur mu? )

cihazı gayet iyi sarıyor. darbe ve düşmelere karşı cihazı koruyacağını düşünüyorum ama silikon kılıflar gibi darde emici özelliği olmadığından yinde de cihazı elden düşürmemekte fayda var .

ayrıca bir arkadaşıma da aşağıdaki linkteki kılıftan aldık. o da çok güzel bir kılıf. Nillkin'e göre daha spor bir havası var. siparişin Türkiye'ye ulaşması 24 gün sürdü.

http://www.ebay.com/itm/360522559538?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

• quote:

quote:

ipad mini Nillkin case

tavsiyeniz uzere siparis ettim.. bakalim kac gune gelicek.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

Bugün gayet kendimden emin olarak ipad 4 almaya gitmiştim. Biraz kurcalamış olayım derken yan yana 4 ve miniyi buldum. A6X 1gb ram ile ipad 4 ün miniye fark atacağını sandım ancak hangi uygulamayı oyunu internet sitesini açtıysam mini 1 2 saniye daha hızlı açtı. Üstelik ipad 4 ısınırken mini de hafif bi sıcaklık bile yoktu ve tüm oyunlar inanılmaz akıcı çalışıyor. Sanırsam retina ekran cpu ve gpu yu çok yorup hızı etkiliyor ve rami de şişiriyor. Evde izlediğim çoğu videoda da eşit hızdalar galiba mini alıcam arada 500 lira var sonuçta ve daha performanslı şık mini.

zaten ısınma sorunu ve retina ekranın işlemciyi yorması nedeniyle ipad3'ü alel acele ipad4 olarak yeni işlemciyle güncellediler. hala ısınma olması garip birçok yerde bu sorun düzeldi diye okumuştum

Ne yazıkki aynı gereksiz ısınma 4de de mevcut. Ekranı çok iyi bu yüzden o ekran çok fazla enerji istiyor. Ram cpu gpu hepsi tüm gücünü ekranı sorunsuz çalıştırmaya adamış. Mini ise orta denilebilecek çözünürlüğü ile hem ısınmıyor hemde 4 kadar hız ve akıcılığa sahip. Ben 1500 lira ile gittim 450si cebimde kaldı. Aldım bugün miniyi. Bundan sonra 9.7ye dönmem bu cihaz kullanım olarak harika. Note+ipad mini mükemmel uyumlu oldu.:)

• 16 gb cellular ipad mini ile araniza katilmaktayim 😆

• arkadaşlar ipad mini 4g modellerde ki gps şebeke tabanlı mi ? Bir sorum daha var NANO SIM gerekli galiba 4g modellerde ve bu simler galaxy s3 yada başka cihazda kullanılır mi .

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

arkadaşlar ipad mini 4g modellerde ki gps şebeke tabanlı mi ? Bir sorum daha var NANO SIM gerekli galiba 4g modellerde ve bu simler galaxy s3 yada başka cihazda kullanılır mi .

hocam s3 te micro simcard kullaniliyor, minide nano sim...

• forumda, facede falan smile ve s gibi isaretler yazmak icin:

SETTINGS + GENERAL + KEYBOARDS + ADD NEW / EMOJI

cok sayda smile falan var, hatta elinizle yan cektiginizde bir o kadari daha oldugunu gore bilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.