Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evin salonunda modem var arka odaya geçince ki arada üç duvar oluyor,
    wifi çubukları fullden bir aşağı düşüyor bazende çıkıyor tutuşuma bağlı
    Birde tatilde modem yandaki evin zemin katındaydı bense üçüncü katta
    balkona çıkıyordum iki diş çekiyordu içeri girince kopuyordu.

Yardımcı olabilmişimdir inş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

şu an vatanda fiyatlara bakıyorum..siyah 16gb wifi 699tl...aynı çzellikler beyaz 894 tl....sadece beyaz olması 200 tl farka değer mi anlayamadım..özellikle baktım ikiside 16gb wifi modeli

Aldığında cihazın ekranından gözünü alamayacağından rengi dert etmene gerek yok bence
    Şaka bi yana kılıfla kullanacaksın zaten, beyaz renk takıntın yoksa ucuz olanı al...
  • İos 7 kullanan arkadaslara bir sorum olacak şarzınızne durumda bende 6.1.3 var ve yaklaşık 11 saat aktif kullanımı görüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

quote:

Orijinalden alıntı: etokel

İos 7yi beğenmeme rağmen hataları nedeniyle imza kapanmadan 6.1.3 e dönüş yaptım. Sanırım biraz daha beklemek gerekecek. Iphone 4s te ios 7 de hiçbir sıkıntı yok halbuki, hayret!!

bizim minide offside diyorsun yani ? birde imza ne zaman kapanıyor bir bilgi varmı olmadı yükleyip deneyio bende dönecem

Evet şimdilik offside, ama düzeltilir illaki. İmza kapandı diye bilgi geldi forumda bir arkadaştan, ben cuma günü 6.1.3'e dönmüştüm allahtan..
  • Arkadaşlar ipad mini sahibiyim.

Hiç bu stylus zımbırtısı ile uğraşmadan, bluetooth keyboard ile toplantılarda not alabilmeyi sağlayacak kombinasyon oluşturmak istiyorum.

Aşağıdaki keyboardları kullanan, bilgisi olan var mıdır?
    Fiyatlar makul, fakat hiç bir işe yaramayacaksa da olmaz.

Dealextreme ürünleri;
    Hard case şeklinde
    Laptop benzeri şekilde

Yorumları bekliyorum

• Osman bey yardımcı oldun fazlasıyla, örneklerle anlatmışsın teşekkürler. Mini siparişini veriyorum bugün.
  • bilyonershop da 599 TL imiş mini, bilginize
  • mamata kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey mümkün çünkü ipad mininin arkası yanlış bilmiyorsam tamamen alüminyum kaplama ve bu sebeple wifi sinyalini, vericiyle aranızdaki mesafe arttıkça daha zor alıyor. Yeni ipad mini ile ilgili gördüğüm birkaç videoda da zaten iphone 5 vari bir arka kasa tasarımı mevcuttu. Böylece kasanın üst kısmında bulunan wifi alıcı, cam kaplama sayesinde sinyali daha iyi görüyordu. Kardeşimde de ipad mini var ve modemin olduğu yerden evin arkasına gidince wifi çubuklarında her zaman bir iki tık azalma oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyfnc -- 23 Eylül 2013; 22:01:37 >
  • 1 hafta kadar oldu ipad mini alalı içinde 6.1.3 ile geldi.4s kullanıcısı olarak alırken sadece retina ekran olmayışından şüphelerim vardı.Cihazı kullanmaya başladım retina hissediliyordu taki ios 7'yi yükleyene kadar.Çok fazla kararsız kaldım yükleyip yüklememe konusunda ama iyiki yüklemişim diyorum.

Kasma takılma yok bende İtunes üzerinden temiz kurulum yaptım wifi ile üzerine güncelleme yapmadım.Daha öncede 4s'imde wifiden güncelleme yaptığımda takılmalar oluyordu itunes üzerinden güncelleme yapın en sağlıklısı.

Pil süresi video,safari,müzik derken 9-10 saat kullanım gördüm.wifi konusunda cihazı kamera tarafından kavrarsanız çekim gücü düşüyor onun haricinde sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrivederci

1 hafta kadar oldu ipad mini alalı içinde 6.1.3 ile geldi.4s kullanıcısı olarak alırken sadece retina ekran olmayışından şüphelerim vardı.Cihazı kullanmaya başladım retina hissediliyordu taki ios 7'yi yükleyene kadar.Çok fazla kararsız kaldım yükleyip yüklememe konusunda ama iyiki yüklemişim diyorum.

Kasma takılma yok bende İtunes üzerinden temiz kurulum yaptım wifi ile üzerine güncelleme yapmadım.Daha öncede 4s'imde wifiden güncelleme yaptığımda takılmalar oluyordu itunes üzerinden güncelleme yapın en sağlıklısı.

Pil süresi video,safari,müzik derken 9-10 saat kullanım gördüm.wifi konusunda cihazı kamera tarafından kavrarsanız çekim gücü düşüyor onun haricinde sorun yok.

Hocam programdan dört parmakla çıkmayın deneyebilir misiniz, animasyonda takılma oluyor mu ? Bir de safaride çoklu tab açıp aralarında geçişi deneyebilir misiniz? Ekran geçişleri arasında eskisine göre bir yavaşlık söz konusu mu? Bizde genelde bu problemler oluşuuordu. Bir de oyunlarda ara sıra takılmalar ve programdan atmalar oluyordu.

• etokel kullanıcısına yanıt
    Dediğin ekranlarda kasma, yavaşlama yok bende. Ben de iyi ki yüklemişim diyenlerdenim :) Belki şarj biraz daha az gidiyor, emin değilim. Ama az gidiyorsa da çok değil 1 saat falan farkediyordur.
  • yav bir karar verin ios 7 yi geçelimmi(stabil) geçmeyelimmi ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realnightwolf -- 24 Eylül 2013; 11:33:49 >
  • Ben tavsiye etmiyorum şimdilik. Ios 7 yi yükledikten bir saat sonra 6.1.3'e geri döndüm. Ekranı yan dönrünce bile hissedilir takılmalar var. Dört parmakla program kapatma ve ayarlarda duvar kağıdı seçme sırasında çok ciddi kasıyor. Ayrıca klavye geç tepki verebiliyor. Üstüne ios7 nin dokunma hissi veremeyen buton tasarımı eklenince tahammül edemedim. Telefonun ince ve küçük ekranına yakışacak bir arayüz tasarlamışlar. Bence ipad'e hiç olmamış.
  • realnightwolf R kullanıcısına yanıt
    ben geçmiştim, önce güzel geldi. Sonradan bazı takılmalar görünce 6.1.3 e geri döndüm. Biraz da forumdakilerin yazdıklarından korktum, imza kaldırılmadan geri döndüm. Şimdilik gözlemliyorum, düzelme olursa geçeceğim. Bence bir süre daha beklenebilir. Mutlaka düzeltmeler yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

Ben tavsiye etmiyorum şimdilik. Ios 7 yi yükledikten bir saat sonra 6.1.3'e geri döndüm. Ekranı yan dönrünce bile hissedilir takılmalar var. Dört parmakla program kapatma ve ayarlarda duvar kağıdı seçme sırasında çok ciddi kasıyor. Ayrıca klavye geç tepki verebiliyor. Üstüne ios7 nin dokunma hissi veremeyen buton tasarımı eklenince tahammül edemedim. Telefonun ince ve küçük ekranına yakışacak bir arayüz tasarlamışlar. Bence ipad'e hiç olmamış.

evet iphone 4s ve 5 ciler memnun 4 sahipleride pek memnun olmasada güncelleme ladıalr ya son güncellemeyi memnun kaldılar ama gene ipadlere göre daha stabil onlarda. Bekleyelim biraz dahada bir güncelleme daha gelsin. ozaman duruma göre yüklerim. 6,1,3 olanlar shsh kaydı alın sonra imza kapalı bile olsa geri dönülebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamata

Arkadaşlar mini almayı düşünüyorum. Özellikleri benim için yeterli. Benim için önemli olan şeylerden biri Wİ-Fİ çekim gücü. 1-2 kullanıcı yorumunda Wİ-Fİ çekiminden memnun olunmadığı belirtilmiş. Wİ-Fİ çekimi ile ilgili düşüncelerini ileten arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

175 m2 evin tam ortasında modem...
    ipad mini her yerden çok rahat çekiyor, sinyal çubuğu düşse bile çekim kuvveti on numara. dizüstünden bile daha iyi çekiyor.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    +1 Bende çok memnunum. Gerek Iphone 5'imde gerek Ipad Mini'de şimdiye kadar keşke yüklesemeymişim dedirten birşey olmadı. Özellikle Iphone 5 inanılmaz çalışıyor. Alet resmen uçuyor... Yüklemeden önce grafik olarak hiç beğenmemiştim ancak şimdi şimdi gözüme hoş gelmeye başladı. Yeni bir telefon almış hissi uyandırması da cabası. Son kararım eski stilden uzaklaştığı bence iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Arkadaşlar mini almayı düşünüyorum. Özellikleri benim için yeterli. Benim için önemli olan şeylerden biri Wİ-Fİ çekim gücü. 1-2 kullanıcı yorumunda Wİ-Fİ çekiminden memnun olunmadığı belirtilmiş. Wİ-Fİ çekimi ile ilgili düşüncelerini ileten arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

ipad mini her yerden çok rahat çekiyor, sinyal çubuğu düşse bile çekim kuvveti on numara. dizüstünden bile daha iyi çekiyor.

Fazla abartmışsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Fazla abartmışsınız

Niye?

• Genelde oyun oynuyorum. Pili ios6 ya göre daha çabuk bitiyor hissine ben de kapıldım . ama kullanım alışkanlıklarım değişmedi oyun ağırlıklı.. Şimdi %25 pil var daha, ve kullanım 8 saati geçmiş. Daha önce bu aşamaya 6 saatte geliyordu. Buyur burdan yak.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.