Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ornapsen

Genelde oyun oynuyorum. Pili ios6 ya göre daha çabuk bitiyor hissine ben de kapıldım . ama kullanım alışkanlıklarım değişmedi oyun ağırlıklı.. Şimdi %25 pil var daha, ve kullanım 8 saati geçmiş. Daha önce bu aşamaya 6 saatte geliyordu. Buyur burdan yak.

ipad de hiç oyun oynamıyorum, kitap okuma,sörf,müzik dinleme,video izleme amaçlı kullanıyorum. ios7de tam ölçüm yapmadım ama -söylenenlerin aksine- pil tasarrufunda -benim açımdan- artış gözlemledim. tabii oyunda gpu yu kastıracak işlemler sonunda ne oluyor bilemem.
    ayrıca sabah evden çıkarken %99 da bıraktığım cihaz akşam eve döndüğümde yine 99 du uyku modunda tam uyumuş yani

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

Genelde oyun oynuyorum. Pili ios6 ya göre daha çabuk bitiyor hissine ben de kapıldım . ama kullanım alışkanlıklarım değişmedi oyun ağırlıklı.. Şimdi %25 pil var daha, ve kullanım 8 saati geçmiş. Daha önce bu aşamaya 6 saatte geliyordu. Buyur burdan yak.

ipad de hiç oyun oynamıyorum, kitap okuma,sörf,müzik dinleme,video izleme amaçlı kullanıyorum. ios7de tam ölçüm yapmadım ama -söylenenlerin aksine- pil tasarrufunda -benim açımdan- artış gözlemledim. tabii oyunda gpu yu kastıracak işlemler sonunda ne oluyor bilemem.
    ayrıca sabah evden çıkarken %99 da bıraktığım cihaz akşam eve döndüğümde yine 99 du uyku modunda tam uyumuş yani

Aynısını iPad Mini için söyleyebilirim, sanki uyku modu daha güzel olmuş, ben de oyun oynamıyorum ve şarj süresi en az 1 saat artmış gibi.

• pardon yanlış yazmışım ipad mini için söylemiştim zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

pardon yanlış yazmışım ipad mini için söylemiştim zaten :)

Ben yanlış anlamışım hocam konular karıştı kusura bakmayın diğer iPad konusu sandım
  • Asphalt 8 bende acayip kasıyor, sizde durumlar nedir?
  • İpad mini 32GB 900 TL--100 TL world puan var,800 e geliyor
    Fiyat nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

İpad mini 32GB 900 TL--100 TL world puan var,800 e geliyor
    Fiyat nasıl?

esc de ve vatanın hafta sonu indirimlerinde fiyat 700 tl....
  • quote:

Fiyat nasıl?

Çok iyi, pişman olmazsın. Arkadaşın söylediği 700 tl, 16 Gb... 32'yi daha uyguna bulman zor, kaçırma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fiyat nasıl?

Ekimde yeni ipadler tanitilcak, almayin bence, 1 sene önceden çöp etmeye değmez cihazi. Ayni olay değil ama benim ipod touch 4G vardi, şuan ios 7 yükleyemiyorum ve cihaz çöp oldu, ne demek istediğimi anlatabilmisimdir umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 25 Eylül 2013; 20:08:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazdaki videoları gizlemeye yarayan b,r uygulama var mı?
  • Fifa 2014 satın aldım, kasma donma yok

• O değil de beyler amerika ile arasında neden bu kadar az fark var (millet çok fark var der ben az diyorum). Yani 330 dolar burada 700 liraya düştü media marktta. Hayır ayfonlarda 700-800 lira fark koyuyorlar da bunda neden bu kadar itelememişler? İkisi de apple ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

O değil de beyler amerika ile arasında neden bu kadar az fark var (millet çok fark var der ben az diyorum). Yani 330 dolar burada 700 liraya düştü media marktta. Hayır ayfonlarda 700-800 lira fark koyuyorlar da bunda neden bu kadar itelememişler? İkisi de apple ürünü.

3G siz ürünlerde vergi daha az oluyor.telefonlarda +vergiler mevcut

• 7.0.2 güncellemesi geldi miniciler yükleyin derim biraz daha ayıldı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

7.0.2 güncellemesi geldi miniciler yükleyin derim biraz daha ayıldı gibi

tek umudumuz yoksa çıkıyor satışa
  • Yahu ekrana nasıl toz girer ? Bir tane siyah nokta farkettim şimdi canımı sıktı. Sinek küçüktür ama mide bulandırır stayla.
  • Arkadaşlar yeni iPad tanıtımı yapılacak mı ? , mini almayı düşünüyorum beklesemmi yoksa alayımmı karar veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

Arkadaşlar yeni iPad tanıtımı yapılacak mı ? , mini almayı düşünüyorum beklesemmi yoksa alayımmı karar veremedim

bende alacam ama çok uygun fiyata düşmediği sürece almak pek doğru olmaz diye düşünüyorum. Çıkabilecek yeni mini de aklıma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

quote:

Arkadaşlar yeni iPad tanıtımı yapılacak mı ? , mini almayı düşünüyorum beklesemmi yoksa alayımmı karar veremedim

bende alacam ama çok uygun fiyata düşmediği sürece almak pek doğru olmaz diye düşünüyorum. Çıkabilecek yeni mini de aklıma geliyor.

Flipboard'dan yeni bilgiler gelmeye başladı. Ipad mini 2, A7 işlemciyle 64 bit desteği ve TouchID ile ve altın rengi seçeneği ile bu sene sonuna kadar geliyor. Retina ekranlı ipad ise ipad mini 2.5 adıyla aynı teknik özelliklerle 2014 sonlarına doğru çıkacak. Bilgiler şimdilik bu şekilde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokel

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

quote:

Flipboard'dan yeni bilgiler gelmeye başladı. Ipad mini 2, A7 işlemciyle 64 bit desteği ve TouchID ile ve altın rengi seçeneği ile bu sene sonuna kadar geliyor. Retina ekranlı ipad ise ipad mini 2.5 adıyla aynı teknik özelliklerle 2014 sonlarına doğru çıkacak. Bilgiler şimdilik bu şekilde..

bilgilendirme için çok teşekkürler.

Yeni iphone 5s fiyatına baktığımda yeni ipad minilerde de abuk sabuk fiyat olma olasılığı aklımdan geçiyor.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.