Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler sizce fiyat indirimi beklemeli mi yoksa gidip almalı mı cihazı

babam için bakıyoruz. oyun falan oynamaz, arada video izler, müzik dinler, gazete okur. belki kız kardeşim için bi iki oyun yükleriz. ipad mini ideal sanıyorum.

Eğer o şartlarda kullanmak için alacaksan o kadar para vermeswn de olur. Samsung tab 7 de işini görür. Ama ille de ipad dersen o başka tabii. Her iki cihaz da bu işleri fazlasıyla yerine getirir.

Alıntıları Göster
    bende bi tablet almayı düşünüyorum.
    bu cihaz pdf, word, power point, excel gibi dosyalarının hepsini yada birkaçını hafızasına yüklediğimde çalıştırır mı acaba?

yoksa laptop mu almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeeBeeToo

bu cihaz pdf, word, power point, excel gibi dosyalarının hepsini yada birkaçını hafızasına yüklediğimde çalıştırır mı acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ios 7.0 nin üstüne güncelleme geldimi ? yoksa halen daha apple süründürüyormu ios 7 ile

• quote:

laptop mu tablet mi deyince cok farkli bir konsept secimi haline geliyor. word kullanabiliyorum ben sahsen android cihazimda. minide de oluyordur buyuk ihtinal ama aliskanliklarinizin yerini tutar mi orasini bilemem . tablete yeri gelir mouse da baglarsiniz ama ne kadar rahatlatir sizi orasi size kalmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tabiki laptop.
  • quote:

Word excel falan dersen bence iyi bir android tablet al. Bu ebat düşünüyorsan samsung'un 8" yeni çıkan tabletini düşünebilirsin mesela.

• quote:

quote:

Word excel falan dersen bence iyi bir android tablet al. Bu ebat düşünüyorsan samsung'un 8" yeni çıkan tabletini düşünebilirsin mesela.

Alıntıları Göster
    ipad miniye nasıl bir kılıf aldınız a dostlar varmı tavsiyeniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

Ben trust marka aldım ve çok memnunum. Yanında stylus kalem hediyesi de vardı.

• quote:

quote:

Rica etsem link verirmişsiniz turist I'n tek cesıdımı var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-i-flip-ipad-mini-360-derece-donebilen-deri-stand-kilif-ekran-koruyucu-film-dk-ac-ipmkrt1/productDetails.aspx?productId=bs41598&categoryId=3009663

bende bundan aldım ucuz.bakalım işimizi görürü mü.

• quote:

quote:

quote:

Valla ben alalı 6-7 ay oldu. Media markt'tan aldım ve oldukça memnunum. Altta bir örnek link verdim. Kılıf bunun aynısı. Trust'ın resmi sayfasından da bir link koyuyorum onun altına. Hem köşeleri koruyor hem de kırıldı koptu çıktı falan gibi derdi yok .
    http://www.gold.com.tr/trust-18877-ipad-mini-siyah-tablet-kilifi_u
    http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=18877

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 4 Ekim 2013; 0:05:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben alalı 6-7 ay oldu. Media markt'tan aldım ve oldukça memnunum. Altta bir örnek link verdim. Kılıf bunun aynısı. Trust'ın resmi sayfasından da bir link koyuyorum onun altına. Hem köşeleri koruyor hem de kırıldı koptu çıktı falan gibi derdi yok .
    http://www.gold.com.tr/trust-18877-ipad-mini-siyah-tablet-kilifi_u
    http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=18877

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mininin kamerasından memnunmusunuz ? bendeki minide geldiği günden beri bir karıncalanma(aşırı değil) söz konusu. video çekiminde de fotoğraftada bir perde veya hafiften karıncalanma var sizlerde varmı böyle bir durum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

arkadaşlar mininin kamerasından memnunmusunuz ? bendeki minide geldiği günden beri bir karıncalanma(aşırı değil) söz konusu. video çekiminde de fotoğraftada bir perde veya hafiften karıncalanma var sizlerde varmı böyle bir durum ?

Alıntıları Göster
    n11 sitesinde fiyat çok uygun..ama 2 fiyat var wifi modelinde...648tl ve 749 tl....yanlarında da mtu kodu falan yazıyor..aralarında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanGD

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Retina display zaten gereksiz bir özellik.

1.si piyasada o çözünürlükte medya yok, olsa o çözünürlüğe yetecek band genişliği yok. ikincisi gereksiz yere işlemciyi yorup, pil ömrünü azaltıyor.
    New ipad'in 6 içinde tarih olması tesadüf değil....

İpad mini hacim olarak %50 küçük, buna karşın ekranı sadece 2 inç küçülmüş. İşlemci ve ekran haricindeki özellikleri de "new ipad" yerine çıkan" ipad with retina display" ile aynı. Bence fiyatı (ipad2 ve new ipad'e kıyasla) ucuz bile denebilir.

Umarım yakında ipad nano da çıkar.

Retina display gereksiz diyorsunda ipad2nin goruntusu camur gibi geliyor gozume. Retinaya alisti gozler saNirim ondan.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sizlerden bir ricam var bu bump uygulaması ipadde çalışmıyor mu? Çalışmıyorsa bunun gibi bir mantıkla pc ye bişeyler atabileceğimiz kablosuz bir uygulama var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Arkadaşlar sizlerden bir ricam var bu bump uygulaması ipadde çalışmıyor mu? Çalışmıyorsa bunun gibi bir mantıkla pc ye bişeyler atabileceğimiz kablosuz bir uygulama var mı?

Alıntıları Göster
    Yüklediğimiz uygulamaların boyutlarının zamanla büyümesi ve fazla yer kaplamasına bir çözüm var mı? 5 mb lik uygulama 20 mb olmuş. Veya 85 mb lik oyun 480e çıkmış. Neredeyse tüm uygulamalar ilk boyutunun en az 2 katı kadar büyüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasttornado

Yüklediğimiz uygulamaların boyutlarının zamanla büyümesi ve fazla yer kaplamasına bir çözüm var mı? 5 mb lik uygulama 20 mb olmuş. Veya 85 mb lik oyun 480e çıkmış. Neredeyse tüm uygulamalar ilk boyutunun en az 2 katı kadar büyüyor.

Alıntıları Göster
    benim bilkom garntili ipad mini de gps var mıdır?

google maps yükledim. yerimi buldu. internet bağlantısından bulabilir mi? ben gps yok biliyordum. yoksa gps mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

benim bilkom garntili ipad mini de gps var mıdır?

google maps yükledim. yerimi buldu. internet bağlantısından bulabilir mi? ben gps yok biliyordum. yoksa gps mi var?

4G li olan modelde gps var.
  • quote:

App store da görünen boyut .ipa boyutu oluyor,yani kurulum dosyası boyutu,pcdeki gibi programlar kurulunca boyutu artıyor eğer bundan bahsediyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

App store da görünen boyut .ipa boyutu oluyor,yani kurulum dosyası boyutu,pcdeki gibi programlar kurulunca boyutu artıyor eğer bundan bahsediyorsanız.

Yok ondan bahsetmiyorum. Mesela Twitter uygulaması zamanla şişiyor. Kullanım menüsünden bakınca 50mb lık belge ve veriler diye bir şey var ki zamanla daha da büyüyor bu. Bu belge ve verileri silmenin imkanı var mı acaba ayda küçültmenin. Mesela Deezer müzik uygulamasının önbelleği sil özelliği ile verileri silince kullanım boyutu da düşüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Yok ondan bahsetmiyorum. Mesela Twitter uygulaması zamanla şişiyor. Kullanım menüsünden bakınca 50mb lık belge ve veriler diye bir şey var ki zamanla daha da büyüyor bu. Bu belge ve verileri silmenin imkanı var mı acaba ayda küçültmenin. Mesela Deezer müzik uygulamasının önbelleği sil özelliği ile verileri silince kullanım boyutu da düşüyor.

Anladım,twitter uygulaması resimleri falan önbelleğe alıyor sanırım ondan şişiyor,anca silip tekrar yüklersen belki ilk haline döner,androiddeki gibi verileri temizle seçeneği yok malesef iosde.

• Arkadaşlar güzel oyunları benimle paylaşırmısınız ücretli ücretsiz farketmez

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.