Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Beyler ben internet,film ve müzik amaçlı bir alet düşünüyorum.Sizce İpad Mini'yi alırsam hata mı yapmış olurum?Ultrabook almam daha mı mantıklı olur?

22 Ekimi bekle hocam ona göre karar ver. Ben de ipad mini sahibiyim ama bir ultrabook değil tabi şimdiki mini hiçbir konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMG BraVee

quote:

Beyler ben internet,film ve müzik amaçlı bir alet düşünüyorum.Sizce İpad Mini'yi alırsam hata mı yapmış olurum?Ultrabook almam daha mı mantıklı olur?

22 Ekimi bekle hocam ona göre karar ver. Ben de ipad mini sahibiyim ama bir ultrabook değil tabi şimdiki mini hiçbir konuda.

Hocam şimdi almayı düşünmüyorum zaten yazın alabilirim ancak sanırım.
  • quote:

kıstasınız sadece üstte yazdıklarınız ise ultrabook almak daha mantıklı olur. ultrabook tarafında sınırsız disk desteği, daha büyük ekran, daha yüksek ses çıkışı bulunabilir.

mobil amaçlı kolay taşınabilen bir cihaz için ise ipad mini yerine sd kart veya dahili harddisk destekli, ekran çözünürlüğü daha yüksek bir android tablet düşünülebilir.

ipad mini nin android tabletlere esas üstünlük sağladığı IOS işletim sistemi, zengin marketi, masaüstüne yakın sörf deneyimi sağlaması, tasarımı, zengin aksesuar seçenekleri vs. gibi avantajları sizin kıstaslarınız içinde yer almadığından almanız pek de mantıklı olmaz.

• quote:

quote:

quote:

O zaman şöyle söyleyim , mini yerine iPad 5 alabilirsiniz zaten Ultrabook mu mini mi dediğinize göre büyük ipadin boyutuyla ilgili bir takıntınız yok. İnternet- film- müzik amaçlı en iyi cihaz retinalı bir 9'7 inch iPad'dir hocam. Bir de yarın çıkacak olan iPad 5 Playstation 3' den bile daha iyi grafik kartına sahip olcak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman şöyle söyleyim , mini yerine iPad 5 alabilirsiniz zaten Ultrabook mu mini mi dediğinize göre büyük ipadin boyutuyla ilgili bir takıntınız yok. İnternet- film- müzik amaçlı en iyi cihaz retinalı bir 9'7 inch iPad'dir hocam. Bir de yarın çıkacak olan iPad 5 Playstation 3' den bile daha iyi grafik kartına sahip olcak.

Hocam bende İpad 5'i düşündüm gayet iyi bir fikir gibi sanırım o en iyisi olacak bir de yanında klayve alırım.Keyfime bakarım

@yavuzdesign

Hocam işletim sistemine takıntım var.Bir de çözünürlük sorun olmaz aynı çözünürlük istediğim ultrabook.Amacım internet film ve müzik olsa bile kaliteli bir alet arıyorum.Kalite denildi mi aklıma Apple geliyor.Galiba en iyisi bu Apple İpad 5. Jenarasyon olacak.

2'nize de teşekkür ederim.Galiba İpad 5 alacağım :)

• İos 7 nin ipaddeki stabil olmama sorunu ios 7.0.3 ile bi gelişme gösterdimi? Birde pil süresi ne alemde arkadaşlar yeni güncellemeyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

İos 7 nin ipaddeki stabil olmama sorunu ios 7.0.3 ile bi gelişme gösterdimi? Birde pil süresi ne alemde arkadaşlar yeni güncellemeyle?

7.0.3 ile daha stabilleşmiş gibi geldi bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben ios 7 ile hiç bir stabilite sorunu yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Valla ben ios 7 ile hiç bir stabilite sorunu yaşamadım.

Ne dersiniz ipad mini yi mini retina ile değiştirmeli mi yoksa küçük ekranda farketmez mi
    Yada direk ipad air mı almalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 24 Ekim 2013; 9:00:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

Ne dersiniz ipad mini yi mini retina ile değiştirmeli mi yoksa küçük ekranda farketmez mi

valla bu soruyu bende kendime soruyorum. neticede ipad mini eski işlemci. yarın bir gün yeni güncel oyunlar çıktığında kasar mı kasmaz mı bilemem. aslında ipad air'in ölçülerine bakmak lazım. anladığım kadarıyla incelmiş bir çerçeve ve oldukça hafifleyen bir kasası varmış. görmek lazım. benim ipad mini'yi seçmemin sebebi hafifliğiydi. air oldukça hafiflediğine göre bir seçenek olabilir. ayrıca biraz da küçüldüyse çok iyi bir alternatif olur. benim hanımda ipad 3 var ve ben ağır buluyorum. onun için kendime mini aldım. genel olarak da memnunum aslında. değiştirirsem tek sebebi daha güncel bir işlemci olmasından dolayı olur çünkü oyun oynuyorum tablet ile. fakat onun dışında mini bence çok iyi bir tablet. retina olup olmaması çok da önemli değil, olsa iyi olur tabii ama olmadığı için de ağıt yakacak halim yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

valla bu soruyu bende kendime soruyorum. neticede ipad mini eski işlemci. yarın bir gün yeni güncel oyunlar çıktığında kasar mı kasmaz mı bilemem. aslında ipad air'in ölçülerine bakmak lazım. anladığım kadarıyla incelmiş bir çerçeve ve oldukça hafifleyen bir kasası varmış. görmek lazım. benim ipad mini'yi seçmemin sebebi hafifliğiydi. air oldukça hafiflediğine göre bir seçenek olabilir. ayrıca biraz da küçüldüyse çok iyi bir alternatif olur. benim hanımda ipad 3 var ve ben ağır buluyorum. onun için kendime mini aldım. genel olarak da memnunum aslında. değiştirirsem tek sebebi daha güncel bir işlemci olmasından dolayı olur çünkü oyun oynuyorum tablet ile. fakat onun dışında mini bence çok iyi bir tablet. retina olup olmaması çok da önemli değil, olsa iyi olur tabii ama olmadığı için de ağıt yakacak halim yok

Şu şartlarda mini 2 daha avantajlı

• mini 2 süper görünüyor.bizim ipad miniye resmen tecavüz etti.emdi yedi bitirdi..

• Mini 2'e retina gelmeyecek dediler getirdiler bunu sa söyleyen apple yetkilisiydi,yeni mac air ve yeni mini için retina ekran gelmeyecek-düşünmüyoruz şeklinde açıklama yapmışlardı lakin getirdiler :) gpu A7 işlemci hızı ve ram hakkın da bilgisi olan var mı?
  • yeni alınan cihazda servis yok problemi yaşıyorum, turkcell arandı hat aktif dedi ama servis yok
    apn kısmına internet yazdım mgb yazdım olmadı,geri dönünce apn kısmı sıfırlanmış oluyor o satır yine boş.
    ağ ayarlarını sıfırladım yine olmadı
  • ipad mini 2 16gb wifi modeli 399$ 'dan çıkacakmış liraya çevirdiğimizde+kdv filan Türkiye'de kaça alınır bu cihaz geldiğinde
  • fa362 F kullanıcısına yanıt
    Türkiyede ipadler amerika ve avrupa fiyatları arasında satılır. Yorumu siz kendiniz yapın fiyat söylemek kahinlik olacaktır.
  • yeni nesile direk A7 64 Bit koymaları gayet güzel,güncel bir donanıma sahip olacak gibi görünüyor.
    İlk seride biraz cimri davrandılar.
  • iTools ile cihaza gönderdiğim filmler artık görünmüyor.sanırım son güncelleme ile oldu.gerçi güncellemeden sonra süda izlemiştim.böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temple run 2 iPad mini de kasıyor var mı başka takılma yaşayan pekm oynamam kasması garibime gitti huzursuz oldum şimdi:) ios sürümü en son güncelleme var şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Temple run 2 iPad mini de kasıyor var mı başka takılma yaşayan pekm oynamam kasması garibime gitti huzursuz oldum şimdi:) ios sürümü en son güncelleme var şuan

Bende hiç kasma yok 101 tane uygulama yüklü sıfır kasma. Şimdi Temple Run 2 açtım kasmıyor. IOS 6.1.2 yüklü hiç güncelleme yapmadım.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.