Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gündemdeki konu cepten veya tabletlerden banka hesaplarına bağlananların şifrelerini çalıp banka hesaplarında yapılan hırsızlık. Bu konuda ipad lerin işletim sistemleri diğerlerinden güvenli diyebilirmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 25 Ekim 2013; 20:36:36 >
  • Veee ben de az önce İpad Mini'me kavuştum, siparişim kargo ile geldi kapıya az önce aldım :)

Sıcak sıcak resim de ekleyeyim Birazdan ekran koruyucumu yapıştırcam inşallah yapabilirim

Kliksa & İşbankası işbirliği ile yapılan kampanya dahilinde 16 gb wifi modelini 679 liraya aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

iTools ile cihaza gönderdiğim filmler artık görünmüyor.sanırım son güncelleme ile oldu.gerçi güncellemeden sonra süda izlemiştim.böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

itunes ile eşleştirme yapınca itools tan gönderilenler kayboluyor ondan olabilir.
    bir de itools u güncelleyin, ios 7 için güncel sürümü çıktı, faydalı olacaktır.
  • by_web B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam iyi fiyat :)
  • Önceki gün kliksadan iş bankası kampanyasıyla 679 TL'den (+100 tl parafparayla) aldığım ipad Mini'm bugün geldi.

Kılıf olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oKsEAt

Önceki gün kliksadan iş bankası kampanyasıyla 679 TL'den (+100 tl parafparayla) aldığım ipad Mini'm bugün geldi.

Nasil peki ilk izlenimler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Orijinalden alıntı: oKsEAt

Önceki gün kliksadan iş bankası kampanyasıyla 679 TL'den (+100 tl parafparayla) aldığım ipad Mini'm bugün geldi.

Nasil peki ilk izlenimler

Öncelikle ürün Bilkom Garantili.
    Beyaz istiyordum şansıma kampanyada beyaz vardı.

6.1.3 mü ne öyle bi yazılımla geldi 7.0.3 yazılıma güncelledim gayet akıcı biçimde kullanabiliyorum.

Çizilmeye karşı ön-arka jelatinlerini çıkarmadım yarın film ve kılıf alıp işlemi tamamlayacağım hayırlısıyla.
  • kardeş bir hafta sonra ipad 2 geliyor biraz bekleseydin keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

kardeş bir hafta sonra ipad 2 geliyor biraz bekleseydin keşke

Bu model benim ihtiyaclarimi karsilayacak duzeyde o yuzden bekleme ihtiyaci hissetmedim.

• hayırlı olsun

• arkadaşlar bugün vatan bilgisayardan maksimum a 12 ay taksitle 700 tl ye ipad mini almayı planlıyorum.cihazı babama alıcam ve sadece internet gazeteler skype viber falan kullanacak.sizce ipad mini yeterli midir?birde yazılım desteği ne kadar sürer?ios 8 ve 9 u alır mı?şimdiden teşekkürler
  • fazla fazla yeter, bende var elimden düşmüyor çok afacan güzel bi alet. ama 2 si çıktı onu al ben siparişi verdim şimdiden :)

• Ocağa doğru ipad mininin tamir fiyaları dusermi? Camım kırık daha önce yazmıştım su an 250 270 lira falan istiyorlar, 200 falan olsa fena olmaz hani

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Ocağa doğru ipad mininin tamir fiyaları dusermi? Camım kırık daha önce yazmıştım su an 250 270 lira falan istiyorlar, 200 falan olsa fena olmaz hani

Kardeş hurdalara bir baksana

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Ocağa doğru ipad mininin tamir fiyaları dusermi? Camım kırık daha önce yazmıştım su an 250 270 lira falan istiyorlar, 200 falan olsa fena olmaz hani

Kardeş hurdalara bir baksana

Hurdalar derken ? Nerden bulabılırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar ios 6 da ve ios 7 boştakalan ram miktarını yazarmısız.

• ACİL.BEYLER İPAD MİNİ.GELDİ AMA BİR TÜRLÜ Wİ-Fİ'YE BAĞLANMIYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR? Şifre doğru dönüyor dönüyor bağlanmıyor. TELEFON İNTERNETİNİ PAYLAŞTIRDIĞIM ZAMAN GİRİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

arkadaşlar bugün vatan bilgisayardan maksimum a 12 ay taksitle 700 tl ye ipad mini almayı planlıyorum.cihazı babama alıcam ve sadece internet gazeteler skype viber falan kullanacak.sizce ipad mini yeterli midir?birde yazılım desteği ne kadar sürer?ios 8 ve 9 u alır mı?şimdiden teşekkürler

3 aylık bilkom garantili ipad mini 16 gb beyaz ı 600 tl ye veririm
    sıfırından farksız durumdadır
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Ben sıfır ürünü 644 tl aldım 50 tl de hediye çeki verdiler henüz kullanmadım bilkom garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

ACİL.BEYLER İPAD MİNİ.GELDİ AMA BİR TÜRLÜ Wİ-Fİ'YE BAĞLANMIYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR? Şifre doğru dönüyor dönüyor bağlanmıyor. TELEFON İNTERNETİNİ PAYLAŞTIRDIĞIM ZAMAN GİRİYOR.

IP alamıyordur kendiniz el ile IP verin

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.