Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

ios7de bir problem yok yine ort 10saat gidiyor bende,ip4deki gibi kasılma da yok gayet akıcı

Uygulamalardan 5 parmakla ekrandan çıkarkenki animasyondaki takılma da düzelmiş mi acaba??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokel

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

ios7de bir problem yok yine ort 10saat gidiyor bende,ip4deki gibi kasılma da yok gayet akıcı

Uygulamalardan 5 parmakla ekrandan çıkarkenki animasyondaki takılma da düzelmiş mi acaba??

Benim farkettiğim bir takılma yok.

Bu arada ios 6ya dönüşler kapandı ama farklı bir yöntem buldum internette iphone için, belki mini için de çalışabilir,denemedim.
    https://eksisozluk.com/ios-7-den-ios-6-ya-donus-yapmak--4095383

• Dün sabah sekiz civarı şarzdan çıkardım. Akşam 12 ye kadar sürekli açık ve kullanımda kaln şarz %38 iOS 7 .0.3 yüklü

• Arkadaşlar elimde jelatini ve kutusu açılmamımış IPAD mini Cellular siyah (MD541TU/A) var. Bilkom garantili olup hediye geldiği için ihtiyaç fazlasından dolayı satıyorum. İlgilenen olursa PM atabilir.
  • Ipad mini 2 retine 32 gb wifi Türkiye satış fiyatı ne olur tahmini olan var mı ?
    Amerikada 499 $ (yaklaışık 1000 TL), İngilterede 399 £ (yaklaşık 1270 TL) görünüyor. Bu iki fiyat arasında mı olur ?
  • http://www.iphoneturkey.biz/2013/10/ios-7de-performans-ve-pil-omru-artisi-icin-ipuclari.html

iOS 7′de Performans ve Pil Ömrü Artışı için iPuçları
    Bildiğiniz gibi Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone ve iPad için iOS 7.0.3 Yazılım Güncellemesi Yayınlandı. Bu güncelleme ile de iOS 7 ile ortaya çıkan çeşitli sorunları çözmeyi hedefledi. Her ne kadar iOS 7.0.3 güncellemesi bir çok kullanıcının sıkıntısını çözse de, özellikle iPhone 4 gibi eski cihaz sahiplerini pek tatmin etmedi. Ben de özellikle iPhone 4 ve iPhone 4S sahipleri için cihazlarında kısmen performans artışına sebep olabilecek bazı ufak tefek ipuçlarından bahsedeyim istedim bir başlık altında.
    Elbette sizin de bu konuda kendi tecrübeleriniz varsa yazıya yorum girerek paylaşabilirsiniz, ben sadece önemli gördüklerimi aşağıda paylaştım.
    Performans ve Pil Artışı İçin Öneriler
    Bu arada aşağıdakilerin hepsini mutlaka uygulayın demiyorum. Bazı kullanıcılar için aşağıdakilerin hepsini yapınca iOS 7′i kulanmanın hiç anlamı kalmayabilir. Bu nedenle cihazınıza en uygun ayarları kendiniz seçmeye çalışın. Çünkü bazı ayarlar diğerinden daha fazla fayda sağlayabilir cihazınızı kullanım şekline göre.
    Hareketi Azalt ve Kontrastı Artır
    iOS 7 ile gelen önemli görsel değişikliklerden bir tanesi ekranlar ve menüler arası geçiş (parallax) efektleri, bir diğeri de Denetim Merkezi ve Bildirim Merkezi gibi ekranları çektiğimizde arka plandaki resimlerin blur olmasını sağlayan efektler. Bazı kullanıcılar bu efektlerden rahatsız olabiliyor. Ayrıca bu efektlerin cihazın işlemcisini ve dolayısıyla pilini ekstra kullanma durumu var.

• quote:

Ipad mini 2 retine 32 gb wifi Türkiye satış fiyatı ne olur tahmini olan var mı ?
    Amerikada 499 $ (yaklaışık 1000 TL), İngilterede 399 £ (yaklaşık 1270 TL) görünüyor. Bu iki fiyat arasında mı olur ?

1249 tahminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

quote:

Ipad mini 2 retine 32 gb wifi Türkiye satış fiyatı ne olur tahmini olan var mı ?

1249 tahminim

Arkadaşlar ipad mini wifi alacagım fakat 2 yi beklesem mi diye düşünüyorum , bekleyecek olursam Turkıye ye ne zaman gelır acaba ?

birde ipad mini de whatsapp line vs kullanabilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

quote:

quote:

1249 tahminim

Arkadaşlar ipad mini wifi alacagım fakat 2 yi beklesem mi diye düşünüyorum , bekleyecek olursam Turkıye ye ne zaman gelır acaba ?

İpadlere legal whatsapp yuklenmiyor. Ama bazı yollarvar. Forumda araştırırsan 2 ayrı etkili başlık vardı. Ama yapamayanda var.

Jb varsa kesin oluyor o başka

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

quote:

quote:

1249 tahminim

İpadlere legal whatsapp yuklenmiyor. Ama bazı yollarvar. Forumda araştırırsan 2 ayrı etkili başlık vardı. Ama yapamayanda var.

nasıl yani magaza da whatsapp yok mu , tamam araştırayım

bu arada bugun yarın ipad mini wifi almayı dusunuyorum 2 yi beklesem mi dıye karasızım hala ama daha cıkıs tarıhı bıle bellı degıl galıba ?

ipad mini sıfırı kac lıraya alınırsa normal suan ıcın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan2 -- 7 Kasım 2013; 21:56:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

quote:

quote:

1249 tahminim

nasıl yani magaza da whatsapp yok mu , tamam araştırayım

bu arada bugun yarın ipad mini wifi almayı dusunuyorum 2 yi beklesem mi dıye karasızım hala ama daha cıkıs tarıhı bıle bellı degıl galıba ?

ipad mini sıfırı kac lıraya alınırsa normal suan ıcın ?

yok hocam bende vardır diye hiç araştırmamıştım. appstore da yok ve yuklenmiyor. halihazırda iphone4s ve üzeri bir telefonda kullanıyorsanız itools ifunbox gibi uygulamalarla yuklenebiliyor. ben 3 gun uğraştım oldu. hala yapamayan var dediğim gibi. biraz nasip ama %90 olur.

1 ay oldu olmalı alalı ben. ipad mini+4g hepsiburadadan aldım 1170 tl idi world e 150 bonus verdi.1020 e geldi. şuan mağazalarda hala 1100 altı yok gibi.

• tunahan2 kullanıcısına yanıt
    selamlar, bimeks % 33 indirime girmiş ama bindirim üzerinden indirim gibi geldi bana. mini 2'de tedarik sıkıntısı yaşanacağı belirtiliyor yurtdışında, dolayısıyla türkiyeye gelişi şubatı bulabilir. ipad air bile daha satışa başlamadı türkiyede !!
    Bu arada 32 gb siyah wifi mini var 4 aylık satıyorum, ilgilenirseniz pm atamilirsiniz.
  • selam arkadaşlar bende mini almayı düşünüyorum digitürk web tv üyesiyim maçları bana rahat seyrettirir mi kasar mı bilemedim onun için mini 2 mi beklesem o da kasım ayı sonu yazıyo appleın sitesinde türkiyeye gelmesi falan uzun sürecek gibi bu arada air türkiye de var diye biliyorum

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ipad-air-16-gb-wi-fi-gumus-tablet-pc-fiyati,71877.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: setoist

selam arkadaşlar bende mini almayı düşünüyorum digitürk web tv üyesiyim maçları bana rahat seyrettirir mi kasar mı bilemedim onun için mini 2 mi beklesem o da kasım ayı sonu yazıyo appleın sitesinde türkiyeye gelmesi falan uzun sürecek gibi bu arada air türkiye de var diye biliyorum

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ipad-air-16-gb-wi-fi-gumus-tablet-pc-fiyati,71877.html

digiturk playin uygulaması var hocam takır takır hiç bir sıkıntı olmuyor yeni ipadi de beklemeyin derim, hem pahalı olur hem retina harici çok fark olacağını sanmıyorum

• setoist kullanıcısına yanıt
    digitürk play evdeki internetin iyiyse hiç kasmıyor çok net. Apple online TR resmi satışından bahsetmiştim, yoksa s a h i b i n d e n de satılık var tabiki. benim gozumde linkteki firmanın s a h i b i n d e n den çok farkı yok
  • quote:

quote:

1249 tahminim

İpad mini 32 gb bile 1300 tl'nin altını görmedi. Mini 2 hayatta o fiyata gelmez türkiye'ye. Ben en uygun 1340 tl'ye almıştım tvt bilgisayardan ki o dönem daha ucuza yoktu hiç.

• eywallah arkadaşlar o zaman 700 tlye electro worldden vereyim siparişi internetim ttnet sınırsız işte ttnet ne kadar sorunsuz olabiliyosa o kadar... zaten 7.9da retina olması çok büyük fark yaratır mı emin değilim olsa bile benim gözüm onu algılar mı ondanda emin değilim
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat 4g lisidir ben wifiden bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: setoist

eywallah arkadaşlar o zaman 700 tlye electro worldden vereyim siparişi internetim ttnet sınırsız işte ttnet ne kadar sorunsuz olabiliyosa o kadar... zaten 7.9da retina olması çok büyük fark yaratır mı emin değilim olsa bile benim gözüm onu algılar mı ondanda emin değilim

electro world bitti bimeks oldu fiyat aşağıda
    http://www.bimeks.com.tr/urun/125831/apple-ipad-mini-16gb-wi-fi-beyaz.aspx

• ipad mini için stand önerisi alabilir miyim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.