Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tt7n4

ipad mini için stand önerisi alabilir miyim acaba?

Alıntıları Göster
    şimdi bu yeni ipad mini ne zaman gelicek tam olarak adı ne ipad mini 2 mi ipad mini retinamı kesin bi haber yok bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

şimdi bu yeni ipad mini ne zaman gelicek tam olarak adı ne ipad mini 2 mi ipad mini retinamı kesin bi haber yok bulamadım

"iPad mini with Retina display" olacak ismi
  • quote:

Orijinalden alıntı: setoist

eywallah arkadaşlar o zaman 700 tlye electro worldden vereyim siparişi internetim ttnet sınırsız işte ttnet ne kadar sorunsuz olabiliyosa o kadar... zaten 7.9da retina olması çok büyük fark yaratır mı emin değilim olsa bile benim gözüm onu algılar mı ondanda emin değilim

Fark büyük anlaman için şöyle söyleyeyim iphone 3 ve iphone 4 ekranlarına biraz yakından bakarsan aradaki kalite farkı miniler arasında da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın parlamasını nasıl önleriz ekran koruyucu çözüm olurmu olursa nereden ve hangi ekran koruyucusunu almak gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

eywallah arkadaşlar o zaman 700 tlye electro worldden vereyim siparişi internetim ttnet sınırsız işte ttnet ne kadar sorunsuz olabiliyosa o kadar... zaten 7.9da retina olması çok büyük fark yaratır mı emin değilim olsa bile benim gözüm onu algılar mı ondanda emin değilim

Fark büyük anlaman için şöyle söyleyeyim iphone 3 ve iphone 4 ekranlarına biraz yakından bakarsan aradaki kalite farkı miniler arasında da var.

muhakkak öyledir ama beim beklentilerim fazla olmadığı için... dediğim gibi maçları seyrettirsin belki bikaç face oyunlarını kasmadan beni sinir etmeden oynattırsın bide 2-3 sene ihtiyaçlarımı karşılasın yeterli

evet electroworld bimeks olmuş ama ben golddan aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

muhakkak öyledir ama beim beklentilerim fazla olmadığı için... dediğim gibi maçları seyrettirsin belki bikaç face oyunlarını kasmadan beni sinir etmeden oynattırsın bide 2-3 sene ihtiyaçlarımı karşılasın yeterli

evet electroworld bimeks olmuş ama ben golddan aldım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iyi pazarlar öncelikle,

Öğrenmek istediğim birşey var bir türlü bulamadım bilen birisi umarım burada nasıl yapabileceğimiz hakkında bilgi verebilir. App Store "Ara" bölümüne son yazılmış olan yanii son aranan orada kalıcı bir şekilde duruyor bir türlü silemiyorum. Nereden silineceğine dair bilgi veren olursa sevinirim. Daha önce indirmiş olduğum bir dosya değil. Ara kısmının içerisinde bulunan metni silmek istiyorum.

• thuglife kullanıcısına yanıt
    Metnin sağındaki x işaretine dokunun.
  • Selam arkadaşlar. ipad mini de ekran parlaklığını gece en düşük seviyeye getirsem de gözümü yoruyor. Bunu daha da kısmanın yolu, program ı var mı?
    Ayrıca bazı ücretli oyun ve programları indirmek istiyorum fakat kredi kartı bilgilerimi paylaşmak istemiyorum sanal ortamda.
    itunes kartlardan alabileceğim yer var mı internet üzerinde havale veya kapıda ödeme ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: eceroz10

Selam arkadaşlar. ipad mini de ekran parlaklığını gece en düşük seviyeye getirsem de gözümü yoruyor. Bunu daha da kısmanın yolu, program ı var mı?
    Ayrıca bazı ücretli oyun ve programları indirmek istiyorum fakat kredi kartı bilgilerimi paylaşmak istemiyorum sanal ortamda.
    itunes kartlardan alabileceğim yer var mı internet üzerinde havale veya kapıda ödeme ile.

Parlaklık en kısıkta yeterince kısık diğer cihazlara göre alışmaya çalışın derim.

Kartlar mediamarktlerde satılıyor mağazalardan alabilirsiniz.

• @hitmachine16 teşekkürler.

• selamlar. ipad mini yi sarj ettiğimde hiç %100 sarj olmuyor %99 da kalıyor hep. sebebini veya çözümünü bilen var mı acaba ? (ios 7)

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanel811

selamlar. ipad mini yi sarj ettiğimde hiç %100 sarj olmuyor %99 da kalıyor hep. sebebini veya çözümünü bilen var mı acaba ? (ios 7)
    Apple Store TR'da 27 Kasım'da retina ekranlı ipad mini satışı başlıyor, fiyatlar gauet makul, avrupa fiyatları hem de 12 taksitli..

http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-retina
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokel

Apple Store TR'da 27 Kasım'da retina ekranlı ipad mini satışı başlıyor, fiyatlar gauet makul, avrupa fiyatları hem de 12 taksitli..

http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-retina

A7 chip yazıyor fakat ram miktarından bahsetmiyor acaba ipad mini gibi bunun da ram miktarı 512 kb mi yoksa 1 mb. mi
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    hocam air 1 gb ama mini 2 ye ram girilmemiş ama yüzde 90 1 gb retina ekran var sonuçta
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda 1 gb olduğunu okumuştum Ram'in ipad mini retina'da.
    Bu arada bekleyemedim, ingiltere apple store'dan online sipariş verdim, kardeş orda yaşıyor, onun ingiltere adresine gönderilecek. Stok sıkıntısı olacağı için 27 kasımda biz alana kadar kalır mı kalmaz mı bilemedim.
    Hata mı ettim acaba ?
    Fiyat kafa kafaya fakat kerdeş 23 Aralık'ta TR geliyor, burdan alsaydım 1 aralıkta elimde olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokel

Yabancı forumlarda 1 gb olduğunu okumuştum Ram'in ipad mini retina'da.
    Bu arada bekleyemedim, ingiltere apple store'dan online sipariş verdim, kardeş orda yaşıyor, onun ingiltere adresine gönderilecek. Stok sıkıntısı olacağı için 27 kasımda biz alana kadar kalır mı kalmaz mı bilemedim.
    Hata mı ettim acaba ?
    Fiyat kafa kafaya fakat kerdeş 23 Aralık'ta TR geliyor, burdan alsaydım 1 aralıkta elimde olurdu :)
    ram 1 gb olmazsa miniden hızlı olamaz bence ondan 1 gb ram vardır

bır sorum olacak brighstar mı yoksa apple tr garantı mı daha ıyı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

ram 1 gb olmazsa miniden hızlı olamaz bence ondan 1 gb ram vardır

bır sorum olacak brighstar mı yoksa apple tr garantı mı daha ıyı ?

Alıntıları Göster
    sorum olacak arkadaşlar.

simkartlı model alınmaya değer mi? 300 tl fark verip. sahip olduğumuz cep telefonunun sim kartının kopyasını çıkarttırabiliyor muyuz? yoksa illaki yeni hat mı almak gerekecek?

teşekkürler
  • 27 Kasım tarihinde mi aliyoruz
    Yoksa şimdiden sipariş verebilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

27 Kasım tarihinde mi aliyoruz
    Yoksa şimdiden sipariş verebilir miyiz

siteye göre 27 de alışa acılıyor sıparıse acılıyor geliş şüresi belli değil benim tahminim 2 haftayı bulur sadece tahmin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

sorum olacak arkadaşlar.

simkartlı model alınmaya değer mi? 300 tl fark verip. sahip olduğumuz cep telefonunun sim kartının kopyasını çıkarttırabiliyor muyuz? yoksa illaki yeni hat mı almak gerekecek?

teşekkürler

bence gerek yok o kadar fark vermeye
    cep telefonunda internet var ise paylaşıma açarsınız ipadi wifiden yine kullanırsınız
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.