Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kanoute, aynı soruyu ben de sormuştum :) kafamız aynı çalışıyor. Benim halihazırda kullandığım telefon akıllı telefon değil yani wifi yok. Avea'yı aradım, sim kartı kopyalayabiliyor muyuz diye, çocuk bi durakladı, güldü, öyle bi teknoloji henüz yok dedi :) yeni sim kart almanın manası çok yok çünkü vergisiydi, internet paketiydi falan derken yine bi maliyet oluşturuyor. Hem 300 TL fark vereceğim, hem de yeni kart alacağım diyorsan bilemem de bana fazla masraf gibi geldi. Onun yerine en basitinden ve ekonomiğinden bir akıllı telefona geçiş yapacağım ben yılbaşından sonra.. (s5'i bekliyorum. ekonomik olacağını duydum.) @kanoute
  • iOS 7'li ipadlerinizden memnunmusunuz arkadaşlar? İphone ve ipodlarda pek tat vermedi de, ipad deki durumunu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 7'yi Ipad mini de sorunsuz kullanıyorum ama iphone da ciddi şikayetler var. eşimin telefonu o yüzden güncellemedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimu_s -- 12 Kasım 2013; 16:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havas06

kanoute, aynı soruyu ben de sormuştum :) kafamız aynı çalışıyor. Benim halihazırda kullandığım telefon akıllı telefon değil yani wifi yok. Avea'yı aradım, sim kartı kopyalayabiliyor muyuz diye, çocuk bi durakladı, güldü, öyle bi teknoloji henüz yok dedi :) yeni sim kart almanın manası çok yok çünkü vergisiydi, internet paketiydi falan derken yine bi maliyet oluşturuyor. Hem 300 TL fark vereceğim, hem de yeni kart alacağım diyorsan bilemem de bana fazla masraf gibi geldi. Onun yerine en basitinden ve ekonomiğinden bir akıllı telefona geçiş yapacağım ben yılbaşından sonra.. (s5'i bekliyorum. ekonomik olacağını duydum.) @kanoute

haklısınız en güzeli telefonu modem yapıp bağlanmak
    o zaman normal bir wifi ipad mini yetecektir

• 4 aylık 32 gb siyah wifi ipad minimi satıyorum, ilgilenen olursa bana pm atabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

İos 7'yi Ipad mini de sorunsuz kullanıyorum ama iphone da ciddi şikayetler var. eşimin telefonu o yüzden güncellemedik.

Sağolun hocam. İpad de sorun olmadığını söylüyorlar herkes sizin gibi. Telefon konusunda da iyi etmişsiniz. Bende geçmedim henüz iphonda. Biraz daha beklemekte fayda var

• bende sorun yok hem iphone hem mınıde..ben cok begenmedım ıos 7 yı orası ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Metnin sağındaki x işaretine dokunun.

Denedim kaldırdı gözüküyor ama mağazaya tekrar girdiğimde gözükmekte.
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    Mesajınız üzerine hatalı mı söyledim diye kendim tekrar denedim. Her hangi bir sıkıntı yok dediğim gibi.

(X'e dokunduktan sonra boş bir alana dokunup çıkın klavye kapansın daha sonra ana menüye dönün belki bu şekilde yapmıyorsunuzdur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 14 Kasım 2013; 11:21:50 >
  • telefonda fotoğraflar ve videolarda olmasına rağmen 16gb yeterli oluyor. ipad için 16gb yeterli olur mu 32gb mı tercih edeyim ?
  • Bende de 16 gb var. Çok telefon meraklısı insan değilim. Arama, mesajlaşma ve internet için kullanıyorum. Fotograf çekiyim de video yükleyeyim gibi bir merakım da yoktur. Oyunuda çok oynamam. Buna rağmen Şuanda boş alanım 3.4 gb. İos 7 ye geçmek istesem en az 3.9 gb boş alan olması gerekir diye uyarı veriyor. Zaten geçmekte istemediğim için işime geliyor ben şahsen 32 gb almayı düşünüyorum. Alırsam temiz 2-3 sene kullanırım diyorsanız benim gibi sizde 32gb alın imkanınız varsa. içiniz rahat eder en azından. Aralarında 250 tl fark var.

• İpad'de 16 gb kesinlikle yetmiyor, telefonda oynamadığınız birçok oyunu tablette oynuyorsunuz. Retina ekranlı olmayan modelden düşünüyorsanız bende 4 aylık siyah 32 GB var, satmayı planlıyorum. PM'den detayları görüşebiliriz.
  • Bence mini alınacaksa bu kesinlikle 32 gb'dan aşağı olmamalı. Benimki de 32'lik ve nerdeyse dolu. Bu arada wifi+cellular yani 3g sim kartlı almayı düşünen varsa 32 gb ben de satabilirim. Özelden yazabilirsiniz. Cihaz temiz sadece farklı düşüncelerim olduğundan satıcam. Belki gerekmeyebilir de belli olmaz .

• 32gblık cihazınızda ilk yeni açtığınızda kaç gb si sistem için ayrılmıştı. Yani kullanıma hazır safi(net) gb miktarını öğrenmek istiyorum.

• yeni çıkan ipad mini a7 işlemci ile geldiği için bizim miniden 4 kat hızlıymış,yani donanım olarak.
  • Telefonun internetini paylaşıma açıp ( hotspot ) ipad mini den wifi ile internete girmek akıllıca değil.
    Ben bunu yapıyorum fakat telefon sürekli şarjda. Yarım saatte telefonun şarjı bitiyor yoksa ( telefon xperia sp )
    Tabi telefonun tabiri caizse yandığını söylememe gerek yok heralde. Hem şarjda hem hotspot açık.
    Fakat internet performansı sorunsuz. Telefondan nasıl giriyorsam ipad mini den de öyle giriyorum.
    16 gb lık modeli bana fazla fazla yetiyor. Sayamadığım kadar uygulama, oyun var ( müzik atmadım henüz )ve en ufak bir kasılma yok.
    32 gb lık modelini satmaya çalışan arkadaşlar, ipad mini 2 retina display e geçiş yapacaklar. Onlar da haklı tabi
    İpad mini 2 retina display kasım sonunda satışa çıkacak. Bu saatten sonra ipad mini ye 32gb da olsa +3G de olsa para verilmez bence. En düşük özelliklisi olsun ama ipad mini 2 olsun derim. Çünkü ipad mini ile ipad mini 2 arasında dağlar kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eceroz10 -- 15 Kasım 2013; 5:14:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eceroz10

Telefonun internetini paylaşıma açıp ( hotspot ) ipad mini den wifi ile internete girmek akıllıca değil.
    Ben bunu yapıyorum fakat telefon sürekli şarjda. Yarım saatte telefonun şarjı bitiyor yoksa ( telefon xperia sp )
    Tabi telefonun tabiri caizse yandığını söylememe gerek yok heralde. Hem şarjda hem hotspot açık.
    Fakat internet performansı sorunsuz. Telefondan nasıl giriyorsam ipad mini den de öyle giriyorum.
    16 gb lık modeli bana fazla fazla yetiyor. Sayamadığım kadar uygulama, oyun var ( müzik atmadım henüz )ve en ufak bir kasılma yok.
    32 gb lık modelini satmaya çalışan arkadaşlar, ipad mini 2 retina display e geçiş yapacaklar. Onlar da haklı tabi
    İpad mini 2 retina display kasım sonunda satışa çıkacak. Bu saatten sonra ipad mini ye 32gb da olsa +3G de olsa para verilmez bence. En düşük özelliklisi olsun ama ipad mini 2 olsun derim. Çünkü ipad mini ile ipad mini 2 arasında dağlar kadar fark var.

Yorumun için teşekkürler

16gb wifi
    32gb wifi
    16gb 4g arasında gidip geliyordum tercihte..

büyük ihtimal 16gb 4g olacak :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mini retina ne kötü fiyattan giriyor yaa 1000 liraya s4 mini alırsın nexsus 4 alırsın 2. el sony z alırsın bu cihazlarla karşılaştırma yaptığında cok boş kalıyor retina olsada
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceroz10

Telefonun internetini paylaşıma açıp ( hotspot ) ipad mini den wifi ile internete girmek akıllıca değil.

Niye alınmasın arkadaşım. Ona göre de fiyatı olacak herhalde . Neticede herkes bi ton para verip alamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Classmen34

32gblık cihazınızda ilk yeni açtığınızda kaç gb si sistem için ayrılmıştı. Yani kullanıma hazır safi(net) gb miktarını öğrenmek istiyorum.

Hiç dikkat etmedim açıkçası. Beni ilgilendiren kısmı en az 32 gb olmasıydı ki ne kadar isabetli olduğunu her gün bir kez daha görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.