Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hukuksever

Arkadaşlar sizlerden bir ricam var bu bump uygulaması ipadde çalışmıyor mu? Çalışmıyorsa bunun gibi bir mantıkla pc ye bişeyler atabileceğimiz kablosuz bir uygulama var mı?

tavsiyem yandex.disk
    box ve google document gibi uygulamalar var.

resimleri, dosyaları pdf word xexcel farketmez içerisinde tutabilir pc den erişebilir pc ye yedekleyebilirsin.

yandex.disk in masaüsyü uygulamasıda var. benim 2 masaüstü 1 ipad ve 1 iphone aynı yandex hesapta olduğundan heryerden aynı veriye erişebiliyorum. iphone ve ipad çekilen resimlerin otomatik yuklenmesi dolayısı ilede aynı anda masaüstünde olması süper birşey.

popüler değil fazla ama popüler olan box da aynı işi yapıyormuş. ben kullanmadım henüz.
  • 16 gb beyaz ipad mini buraya yazmamıştım galiba.yalnız benim cam kırık şoyle guzel bi fiyata yapan bi yer bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ediyorum
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Hocam indirdim fotoları atıyor hemen pc de gruyrm ama müziklerde pcden atıyrm ama ipaddekileri neden göremiyorum?
  • Yazdığınızdan pek bişey anlamadım ama ipad'e müzik atmak için eşzamanlama yapmanız gerekir. Bunu kablosuz yapmak istiyorsanız wi fi eşzamanlamayı kullanmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Hocam indirdim fotoları atıyor hemen pc de gruyrm ama müziklerde pcden atıyrm ama ipaddekileri neden göremiyorum?

itools 2013 kullan uğraşma
  • 2. el ipad mini 550-600 tlye alınır mı arkadaşlar
  • arkadaşlar acaba ekran koruyucu filmlerden iz bırakmayan filimlerimi kullanıyorsunuz.ekran sanki matmış gibi duruyor.ttec marka aldım başka ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar. ilk kez apple ürünü alacağım. minide karar kıldım ama 16 gb çok düşük bir hafıza gibi geldi. sizce yeterli mi.. yani ben daha önceki tabletime (androiddi) baya bi uygulama indirmiştim. bunda harici kart desteklenmemesi de tereddüt etmeme yol açıyor. işbankın kampanyası ile 679 lira. 32'liği 999.. 300 lira daha verip 32'lik mi almalıyım, yoksa 16 yeterli mi? bir de 22 ekimden sonra fiyatlarda değişiklik olur mu sizce? teşekkürler.
  • ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    alınmaz, 70-100 tl fazla vererek sıfır alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufyazici

alınmaz, 70-100 tl fazla vererek sıfır alın bence.

Bu 2. el fiyatları neden bu kadar yüksek ?
  • ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    çok az farkla açılmamış kutusunu el değmemişini almak varken, 2.eline o kadar para verilmez.
    apple ürünlerinin genelinde bu durum söz konusu, sadece 2.elleri değil, iphone3gs gibi çağlar öncesinin telefonunun fiyatı dahi düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdesign -- 20 Ekim 2013; 17:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havas06

selamlar. ilk kez apple ürünü alacağım. minide karar kıldım ama 16 gb çok düşük bir hafıza gibi geldi. sizce yeterli mi.. yani ben daha önceki tabletime (androiddi) baya bi uygulama indirmiştim. bunda harici kart desteklenmemesi de tereddüt etmeme yol açıyor. işbankın kampanyası ile 679 lira. 32'liği 999.. 300 lira daha verip 32'lik mi almalıyım, yoksa 16 yeterli mi? bir de 22 ekimden sonra fiyatlarda değişiklik olur mu sizce? teşekkürler.

Bence kesinlikle 32 gb olanı almalısın. Bir kaç oyun biraz video resim falan dediğin zaman doluyor. Şu an benimkinde 3 gb kaldı ki benimki 32 gb'lık olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

selamlar. ilk kez apple ürünü alacağım. minide karar kıldım ama 16 gb çok düşük bir hafıza gibi geldi. sizce yeterli mi.. yani ben daha önceki tabletime (androiddi) baya bi uygulama indirmiştim. bunda harici kart desteklenmemesi de tereddüt etmeme yol açıyor. işbankın kampanyası ile 679 lira. 32'liği 999.. 300 lira daha verip 32'lik mi almalıyım, yoksa 16 yeterli mi? bir de 22 ekimden sonra fiyatlarda değişiklik olur mu sizce? teşekkürler.

Bence kesinlikle 32 gb olanı almalısın. Bir kaç oyun biraz video resim falan dediğin zaman doluyor. Şu an benimkinde 3 gb kaldı ki benimki 32 gb'lık olan.

resim müzik video olmayacak. sadece uygulamalar için yetmez mi 16 gb.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

resim müzik video olmayacak. sadece uygulamalar için yetmez mi 16 gb.

Bak altta benim kullandığım uygulamaların bir kısmına ait döküm var. Neyin ne kadar yer kapladığına dair. Belki fikir verir sana.

• Ios 7 kurmalimiyim sizce?

• teşekkürler norton772
  • İpad'i yeni aldım ve alışma sürecindeyim.Size danışmak istiyorum iOS 7 yi kurmalımıyım ve eğer kuracaksam hâli hazırdaki uygulamalar silinir mi? Nasıl bir yol izlemeliyim ki içindeki uygulama ve özellikle resimler silinmesin.

• Öncelikle wifi üzerinden direk cihazdan yapılacaksa hiç bir bilgi silinmez kaybolmaz. Fakat isterseniz itunes'a yedek alıp sonrasında bilgisayar yardımıyla da yapabilirsin. Her iki şekilde de olur yani. Ben benim cihaza 7.0.2'yi kurdum ve sorun yok.

• Beyler ben internet,film ve müzik amaçlı bir alet düşünüyorum.Sizce İpad Mini'yi alırsam hata mı yapmış olurum?Ultrabook almam daha mı mantıklı olur?
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.