Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzalar kapandı ios6 ya geçilemeyecek artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Mini'de denedim, gözle görülür bir yavaşlık yok gibi...

Not defteri uygulamasını ben de beğenmedim, çok sade olmuş, çizgisiz defter gibi...

Safari'yi beğendim. Facebook ve Twitter hemen güncellendi. İkisi de güzel. Instagram, Kim Bilir gibi devamlı kullandığım uygulamalar iphone versiyonlarıydı. 1x,2x ile büyütüp küçültüyorduk. Şimdi ekrana tam oturuyor ve görüntü çok net.

Youtube'da sesli arama çalışmıyor. Uygulama çöküyor, güncelleme ile düzelir.

Çok beyaz ekran klavyesi biraz göz yorucu.

Temple Run'da kasma yok. Bejeweled oyunu da hemen güncellendi. Candy Crush da güncellendi ama oynamadım.

Fotoğrafların klasör olayına alışmak lazım... Arama olayı ve görev sonlandırıcı da hoşuma gitti.

Akşam devam edeceğim.

evet ben de instagram ın iphone uygulamasında farkettim, uygulama kayıpsız 1,5 kat büyütülmüş, eskisindeki gibi x2 ile pixelleri görme işinden kurtulmak çok güzel olmuş.

• Arkadaslar ipad mini ios 6 appstore feci yavasti. İos 7 e gecen arkadaslar bir iyilestirme veya hizlanma farkettiniz mi? Genel olarak daha yavas bile olsa app store duzeldiyse gececegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel-yazılım güncelleme de hala 6.1.3 gözüküyor benim ios 7 gözükmüyor. manuel mi yükleyeceğiz acaba?

• io7 de şimdiye kadar ki yorumlarım. ;
    oyunlar stabil çalışmıyor artık. Bazı basit oyunlarda bile oyundan atıyor veya bir noktada takılı kalıyor artık. Bazı oyunlar hiç açılmıyor. Para vererek aldığım ve bana göre en iyi oyunlardan biri olan backstab hiç açılmıyor mesela. Not defterini sık kullanıyordum. Parlak beyaz kağıt rengini beğenmedim. Yazı stili de değişmiş. Sayfada çok aşağılara indiğimizde ekranın en üstüne basarsak kayarak sayfa başına dönüyordu (mesela appstore dakı uygulamalara bakarken ) Artık takılarak sayfa başına dönüyor ve bir kere appstore'den bile attı bu aşamada. Pilin daha cabuk bittiği söyleniyordu. Onu tam olarak anlayamadım. Ama normal oyun internet vs kendi kullanım tarzıma göre 7-8 saat gidiyordu. Fakat yeni ios da dikkat ettiğim bir nokta uyku modunda iken de pilin azaldığını farkettim. Akabinde dün akşam %20 lerde bıraktığım şarj sabah bitmişti. Kullanım süresine baktım 19 saat gibi acayip bir süre çıkmış. Yani uyku durumunda bile pili cabuk yiyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 21 Eylül 2013; 11:57:13 >

• Tüm gestureleri gösteren bir videeo var mı ipad mini ios 7 için
    Yada bir yazı
    Mesela 3 parmak sağ sol yapınca mail den safariye geçiyor

• Safari'de favorilere link eklemeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar?

• IPad mini retina yalan mı oldu arkadaşlar? Hiç haber filan çıkmıyor

• Hala ara efektlerde takılmalar var.ben geçmeyecektim ama abim yüklemiş ios7yi.
    Şimdilik çok beğenmedim ama mutlaka hatalar düzeltilecektir

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Retina olmayacak dedikoduları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Retina olmayacak dedikoduları var.

Beklemeye devam ozaman

• şu an vatanda fiyatlara bakıyorum..siyah 16gb wifi 699tl...aynı çzellikler beyaz 894 tl....sadece beyaz olması 200 tl farka değer mi anlayamadım..özellikle baktım ikiside 16gb wifi modeli
  • Ya arkadaşlar ben iOS 7 den geri dönüş yaptım fakat anlamadığım şu makinem bazı oyunlarda mesela table top rating de oyundan atıyor başka küçük sorunlarda var iOS 7 yimde zaten beğenmedim ne görselliği ne akıcılığı hiç biri iyi değildi neler oluyor bu Apple da?
  • beyler ne zamandır merak ediyorum bu ipadde titreşim var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

beyler ne zamandır merak ediyorum bu ipadde titreşim var mı ?

malesef.

• Ios 7'nin en sevdiğim özelliği artık iPhone programları çok kaliteli çalışıyor

• Google maps için ABD hesabıyla mı giriş yapmam lazım? Bu hesabım yok nasıl indirebilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • İos 7yi beğenmeme rağmen hataları nedeniyle imza kapanmadan 6.1.3 e dönüş yaptım. Sanırım biraz daha beklemek gerekecek. Iphone 4s te ios 7 de hiçbir sıkıntı yok halbuki, hayret!!

• quote:

Orijinalden alıntı: etokel

İos 7yi beğenmeme rağmen hataları nedeniyle imza kapanmadan 6.1.3 e dönüş yaptım. Sanırım biraz daha beklemek gerekecek. Iphone 4s te ios 7 de hiçbir sıkıntı yok halbuki, hayret!!

bizim minide offside diyorsun yani ? birde imza ne zaman kapanıyor bir bilgi varmı olmadı yükleyip deneyio bende dönecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realnightwolf -- 22 Eylül 2013; 16:19:17 >
  • Arkadaşlar mini almayı düşünüyorum. Özellikleri benim için yeterli. Benim için önemli olan şeylerden biri Wİ-Fİ çekim gücü. 1-2 kullanıcı yorumunda Wİ-Fİ çekiminden memnun olunmadığı belirtilmiş. Wİ-Fİ çekimi ile ilgili düşüncelerini ileten arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.