Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mini 2'nin ekranı umulan performansın gerisindeymiş herhalde ilk inclemelere göre. anlaşılan acele etmeye gerek yok
  • iPad mini almayı planlıyorum ama whatsapp benim için vazgeçilmezdir bir yolu var mı kurmanın acaba

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

bugun gittim bir 16gb ipad mini aldım, bimeksten 699 tl idi bende de inidirim çeki vardı 612 tl ye denk geldi, mini 2 alıcaktım fakat bütcemi zorlamak istemedim minide ihtiyaçlarıma yeter diye düşünüyorum

hayırlı olsun
  • quote:

bugun gittim bir 16gb ipad mini aldım, bimeksten 699 tl idi bende de inidirim çeki vardı 612 tl ye denk geldi, mini 2 alıcaktım fakat bütcemi zorlamak istemedim minide ihtiyaçlarıma yeter diye düşünüyorum

memnun musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

memnun musunuz

Niye memnun olmasın ki? Bizler hep memnunuz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

memnun musunuz

Bazi oyunlarda kasiyormus dediler faceden atiyprmus durduk yere dediler kotuleyenler de oldu ondan sordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

memnun musunuz

Bazi oyunlarda kasiyormus dediler faceden atiyprmus durduk yere dediler kotuleyenler de oldu ondan sordum

Uygulamalardan atma olayı bazen olabiliyor ama bu zaten ios ekosisteminde görülen bir şey. Aslında bunu azaltmanın yolu biraz da battery doctor programını indirip ordan accelerate adımı uygulamak. Bu cihazı rahatlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lactobacillus

550 ye ipad mini aldım tr garantili.. bana yetiyor artıyor bile.buda yoktu zamanında elimizde 1 lira ya ipad retina almam.Parayı kolay kazanmıyoruz.para çok olunca düşünmem zaten.ipad mini rahatlıkla işimi görüyüor.facebook twiit mail yetiyor.

Nereden aldınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

Orijinalden alıntı: lactobacillus

550 ye ipad mini aldım tr garantili.. bana yetiyor artıyor bile.buda yoktu zamanında elimizde 1 lira ya ipad retina almam.Parayı kolay kazanmıyoruz.para çok olunca düşünmem zaten.ipad mini rahatlıkla işimi görüyüor.facebook twiit mail yetiyor.

Nereden aldınız acaba?

+1
  • Arkadaslar sıfır 2 yıl index garantili jelatinli mini 600 tl den satıyorum ilgilenenler mesaj yazabilir. Ankara ve bursada elden teslim yapıyorum
  • Arkadaslar bu mini nin hala alinabilirligi var mi sizce. Hediye alacağım da yeni ios ve yeni mini cikmasiyla kullanişsız mı olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Arkadaslar bu mini nin hala alinabilirligi var mi sizce. Hediye alacağım da yeni ios ve yeni mini cikmasiyla kullanişsız mı olur?

Olay biraz fiyatla da ilintili aslında. Uygun fiyata olduktan sonra alınabilir tabii.

• quote:

quote:

Arkadaslar bu mini nin hala alinabilirligi var mi sizce. Hediye alacağım da yeni ios ve yeni mini cikmasiyla kullanişsız mı olur?

Olay biraz fiyatla da ilintili aslında. Uygun fiyata olduktan sonra alınabilir tabii.

700tl uygun mudur peki? Kartla alacagim nakitten daha ucuza bulursun diyorsan nakitim yok maalesef.

• Arkadaşlar ben de ipad mini aldım. Selamlar olsun :) Yalnız birşey soracağım, sizce güncelleme yapmalı mıyım ne diyorsunuz? Birde bu apple uygulamaları, cihaz yeni alınmışsa eğer ücretsiz olabiliyrmuş diye duydum. Hani şu apple ın not programı vs. gibi? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Arkadaşlar ben de ipad mini aldım. Selamlar olsun :) Yalnız birşey soracağım, sizce güncelleme yapmalı mıyım ne diyorsunuz? Birde bu apple uygulamaları, cihaz yeni alınmışsa eğer ücretsiz olabiliyrmuş diye duydum. Hani şu apple ın not programı vs. gibi? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Cıhazı ıos 7 ye güncelleyince onlar ücretsiz oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunahan2 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. iOS 7 cihazı biraz hantallaştırıyor diyorlar. Yani alet hediye oldu yakınıma ve öyle ultra oyunlar felan yükleyip oynayacağını hiç sanmıyorum. Bu durumda ios 7 iyi mi olur?
  • quote:

quote:

memnun musunuz

Valla çok memnunum, oyun fazla oynamam şu anda dead trıgger 2 oynuyorum takılma kasma fealn yok, safaride 8 9 sekmemaçıyorum bi sıkıntı yok, bana hayli hayli yetiyor:)

• quote:

Sağol hocam. iOS 7 cihazı biraz hantallaştırıyor diyorlar. Yani alet hediye oldu yakınıma ve öyle ultra oyunlar felan yükleyip oynayacağını hiç sanmıyorum. Bu durumda ios 7 iyi mi olur?

Ios 7 yüklemeyecektim ama o uygulanmalar ücretsiz dıye 7 ye güncelledim merak ettim.Kasma 100 de 10 arttı diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

Arkadaslar sıfır 2 yıl index garantili jelatinli mini 600 tl den satıyorum ilgilenenler mesaj yazabilir. Ankara ve bursada elden teslim yapıyorum

ist elden teslim varmı beyazmı garantisi index olunca ne oluyor
  • Hocam istanbulda yok malesef. Bursa ve Ankara sadece. İndex demek paralel ithalat değil yetkili distrübütör tarafından 2 yıl garantili.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.