Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fîrzen

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Arkadaslar bu mini nin hala alinabilirligi var mi sizce. Hediye alacağım da yeni ios ve yeni mini cikmasiyla kullanişsız mı olur?

Olay biraz fiyatla da ilintili aslında. Uygun fiyata olduktan sonra alınabilir tabii.

700tl uygun mudur peki? Kartla alacagim nakitten daha ucuza bulursun diyorsan nakitim yok maalesef.

680 e vatandan al kredi kartı ile alabilirsin
  • Ipad mini için targus versavu 360 derece dönen kilif var elimde mini yi satıp air aldığım için. Siyah renk ve sifirindan farksız çok temiz durumda. Satılıktir eski mini kullananlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 3 Aralık 2013; 7:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

Ipad mini için targus versavu 360 derece dönen kilif var elimde mini yi satıp air aldığım için. Siyah renk ve sifirindan farksız çok temiz durumda.

Hayırlı olsun yeni tabletiniz. İzlenimlerinizi aktarır mısınız?

• 4 aylık İNDEX garantili 32 gb siyah ipad mini wifi tabletimi satıyorum. İlk günkü temizliğinde. retina ekranlıya geçtiğim için satıyorum. Kılıfi, ekran koruyucu, dokunmatik kalemi ve orjinal kutusu faturası var. İlgilenenler pm atabilir. 7.0.4 yükledim sorun yok.
  • Ya arkadaşlar kusura bakmayın yeri değil ama ios 5 sürüm ve jailbreakli 32 gb wifi+3g lı ipad minimi acil satmam gerekiyor.
    ilan detaylarını ikinci el bölümünde bulabilir
    siniz.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweto -- 8 Aralık 2013; 0:14:39 >
  • Ya arkadaşlar kusura bakmayın yeri değil ama ios 5 sürüm ve jailbreakli 32 gb wifi+3g lı ipad minimi acil satmam gerekiyor.
    ilan detaylarını ikinci el bölümünde bulabilirsiniz.Saygılar.
  • İos 7de kasma yaşayanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Im A Max Payne

İos 7de kasma yaşayanlar?

Ben kasma masma yaşamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Retina ekran olsaydı banko alırdım. Retina olmaması büyük eksiklik olmuş.

İpad mini retina ekranlı olanlarda var.
  • Uygun fiyata İstanbul'dan nakit olarak (500-550 lira) nereden alabilirim? Alırken özellikle dikkat et dediğiniz neler var? Tavsiye ettiğiniz model numarası falan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Uygun fiyata İstanbul'dan nakit olarak (500-550 lira) nereden alabilirim? Alırken özellikle dikkat et dediğiniz neler var? Tavsiye ettiğiniz model numarası falan var mı?

Bir önceki sayfada iki arkadaş yazmış satıyoruz diye. İstersen özelden bir mesaj at ve görüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Önceliğim sıfır cihaz ama bulamazsam 2.ele bakacağım. Bir önceki sayfada birisi 550 liraya aldım yazdığı için merak ettim.

• retina ekranla retina olmayan ipad uygulamaları farklımı oluyor store de yoksa 2 side seçim yapmadan sorunsuz çalıştırıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

retina ekranla retina olmayan ipad uygulamaları farklımı oluyor store de yoksa 2 side seçim yapmadan sorunsuz çalıştırıyormu

Retinalı mini ile normal mini arasında ki en önemli ve büyük fark ekrandır. İllaki ikisi arasında hız ve kullanım konusunda da farklar olması normaldir. Ancak kimse eski miniye gereksiz diyemez. Eski mini ile de rahatlıkla Web'de gezinebilir, şarkı dinleyip video seyredilebilir, sosyal ağlara katılınabilir, kitap okuyup oyunlarda oynanabilir, ancak oyun konusunda bazı oyunlarda retinalı mini ile daha iyi sonuç alınırken eski mini de belli başlı takılmalar ve donmalar yaşanabilir( bunlar kapasitesi büyük ve ağır oyunlar için geçerli)

• kiksada sıfır 650 tl di dün mini fiyatı aldım şiparişimi iptal etmişler sözde indirim yapıp satıyor tam bir yalan dolan siteymiş kliksa
  • ipad de ekrana kalemle yazı yazma var mı acaba.
  • Arkadaslar herkese iyi geceler öncelikle Android tablet tercih etmeyi düşünüyordum dosya aktarim basitligi bir cok parali uygulamayi apk olarak internette bulma avantaji donanım bolluğu ve secenek çokluğu sebebiyle iki modelde dusunurken bunalrdan biri acer iconia a1-810 (1.2x4 1gb ram 8gb+sd 7.9 inc 400 tl ) apple da mini fiyatlarinin düştüğünü gordum 649 liradan satanlar var suan hatta daha beklenirse zamanla duser ekrani android tabletlere gore daha basarili ama retina eksikliği mevcut işlemci ve ram sikinti olur mu acaba gunumzde kullanim amacim ağırlıklı olarak pdf office mail internet arada sirada oyun ve batarya suresi siz ne dusunurdunuz arkadaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Arkadaslar herkese iyi geceler öncelikle Android tablet tercih etmeyi düşünüyordum dosya aktarim basitligi bir cok parali uygulamayi apk olarak internette bulma avantaji donanım bolluğu ve secenek çokluğu sebebiyle iki modelde dusunurken bunalrdan biri acer iconia a1-810 (1.2x4 1gb ram 8gb+sd 7.9 inc 400 tl ) apple da mini fiyatlarinin düştüğünü gordum 649 liradan satanlar var suan hatta daha beklenirse zamanla duser ekrani android tabletlere gore daha basarili ama retina eksikliği mevcut işlemci ve ram sikinti olur mu acaba gunumzde kullanim amacim ağırlıklı olarak pdf office mail internet arada sirada oyun ve batarya suresi siz ne dusunurdunuz arkadaslar ?

Kesinlikle alabilirsin ve memnun olacağını da düşünüyorum. Ayrıca cloud on ile office dosyaları açıp bakabilir ve oluşturabilirsin de

• an itibarı ilehttp://www.n11.com/apple-ipad-mini-16gb-wi-fi-P13825847 bu ürünü 464 TL'ye mâl etmenin hazzı içindeyim
  • Hayırlı olsun iyi fiyat

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.