Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Arkadaşlar daha önce konuşulmuş olabilir belki ama ben göremedim. Tabletten dizimag i nasıl izleyebiliriz?
    Düzeltme :mobil sürümde açılıyormuş pardon

Mobil sürümü var evet. Ben iphone dan kullanırken tat vermedi. Halbuki 7-8 ay önce rahatça izleyebiliyordum. Ama şimdi video durum çubuğu dolmuyor çok yavaş. Tablette durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa süre özledim bir sorun yoktu.

• Merhabalar
    Bir konuda kararsiz kaldim yardimlarinizi bekliyorum.

Suan 679 lira olan ipad mini en parayla
    679-100-11=568 ₺ geliyor.Bense oyundan ziyade daha cok internette surf vs. İcin kullanacam dolayisiyla ipad mininin uzun yillar bana yetecegi kanaatindeyim fakat hala bu rakam bile bana pahali geliyor gelmesine ama suan bu indirimli fiyati kacirip daha sonra pisman olmak istemiyorum sizib gorusleriniz nelerdir?

• 5kursun kullanıcısına yanıt
    İpad mini'den pişman olan görmedim, duymadım. Bana göre her kuruşun hakkını veriyor. 568 TL sıfır ipad için iyi fiyat. Ben değerlendirin derim.
  • Bir daha bu fiyattan bulamamaktan oturu pisman olur muyum diye dusunuyordum yoksa cihazla ilgili degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 19 Kasım 2013; 9:37:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

Bir daha bu fiyattan bulamamaktan oturu pisman olur muyum diye dusunuyordum yoksa cihazla ilgili degil

benım enparam yok enparasız 660 a aldım gecen hafta ındırımde , oyun olarak suan kasan oyun gormedım yanı orta duzey oyunlar akıcı , mini 2 de ise hem oyunlar akıcı hemde goruntu daha net aradakı farkı o bence
  • uzay gri olursa ön renk siyah
    gümüş gri olursa ön renk beyaz oluyor. doğru mu?

fotoğraflardan bunu anladım.

bir de merak ettiğim bu ipad retina nın ekranlarında burn in sorunu var filan deniyordu. bunu nasıl çözdülerki satacklar 27 kasımda :)
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    yalan hepsi asparagas. yurtdışında pek çok ülkede satışı ne zamandır yapılıyor zaten. youtube da arat binlerce inceleme var hepsinde de öve öve anlatıyorlar. benchmark testinde bir takım düşüklükler çıkmış olabilir fakat bu insanın farkedemeyeceği şeylerdir.

acaba ne zaman gelecek ve satışa sunulacak bilgisi olan var mı?
    bimekste falan daha mı ucuz olur acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

Merhabalar
    Bir konuda kararsiz kaldim yardimlarinizi bekliyorum.

Suan 679 lira olan ipad mini en parayla
    679-100-11=568 ₺ geliyor.Bense oyundan ziyade daha cok internette surf vs. İcin kullanacam dolayisiyla ipad mininin uzun yillar bana yetecegi kanaatindeyim fakat hala bu rakam bile bana pahali geliyor gelmesine ama suan bu indirimli fiyati kacirip daha sonra pisman olmak istemiyorum sizib gorusleriniz nelerdir?

Bence çok iyi fiyatmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba geçen gün bir kampanya yardımıyla ipad mini aldım..
    ilk gün çok güzel yüklemeleri vs. hallettim. ancak bugün denediğimde ağı görmesine rağmen internete çıkış yapmıyor, internet kullanan uygulamalar da internete bağlanmıyor
    neden olabilir ya da nerelerden destek alabilirim..
    teşekkürler..
  • corp8slave C kullanıcısına yanıt
    Kurduğunuz bağlantıyı silip tekrar bağlanmayı deneyiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 3 ay sonra mini piyasası ölür satamazsınız elinizde patlar
  • 550 ye ipad mini aldım tr garantili.. bana yetiyor artıyor bile.buda yoktu zamanında elimizde 1 lira ya ipad retina almam.Parayı kolay kazanmıyoruz.para çok olunca düşünmem zaten.ipad mini rahatlıkla işimi görüyüor.facebook twiit mail yetiyor.
  • 27 Kasım'da retina ekranlı mini satışa çıkıyor. Apple Store'da satışa çıkacağı saat hakkında bilgisi yada tahmini olan var mı?
    Yada ilk gün stok sıkıntısı yaşanır mı, bilgisayar başında sabahlamaya gerek olur mu ?
  • etokel kullanıcısına yanıt
    26 kasım 23 59 da hazır ol :D
  • belki bilen birisi vardır bazı harici usb şarj cihazlarında ipad mini neden şarj olmuyor yazıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 28 Kasım 2013; 23:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

belki bilen birisi vardır bazı harici usb şarj cihazlarında ipad mini neden şarj olmuyor yazıyor??

Çıkış gücü yetmiyor olabilir.
  • şimdi şu gp üründe ipad mini şarj oluyor.çıkıi değerlerini fotografla çektim. 1000ma olarak görünüyor.

fakat aynı ipad mini şu harici batardada şarj olmuyor.bunun çıkışı 1800ma acaba tek suçu samsung yazması mı?

• şu an ipad minide oynanmayan yada oynarken kasan takılan bir oyun var mı ki
  • bugun gittim bir 16gb ipad mini aldım, bimeksten 699 tl idi bende de inidirim çeki vardı 612 tl ye denk geldi, mini 2 alıcaktım fakat bütcemi zorlamak istemedim minide ihtiyaçlarıma yeter diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.