Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BRV35

Arkadaslar otg kablosu ile usb yi nerden goruyoruz acaba herhangi bir program gerekli mi usb nin icerigini gormek icin aytiyetten usbden film dizi izleye bilir miyim ?

Usb drive yada usb love programlarıyla oluyor herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugun ipad mini retina 16gb wifi ile aranıza katılmış bulunmaktayım
    Konuyu baştan sona okumanın baya faydası olacak gibi

• Ebay'den verdiğim kılıf siparişi geldi. Daha öncede aynı satıcıdan kılıf almıştım çok hızlı gönderim yapıyor hemde çok kaliteli kılıf tavsiye ederim.

Yanında 3 metre usb kablosuyla ekran stickerıda aldım. Ekran stickerını özellikle tabletlere kabarcık bırakmadan nasıl takıyorlar anlamıyorum. 3-4 video izledim ama yok illa kabarcık kalıyor.

Arkasını çekmeyi unutmuşum. Açık şeffaf ince plastik koruyucu var.

http://www.ebay.com/itm/161087383287?var=460200978224&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/151131146368?var=450221930482&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/161100429672?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Ebay'den verdiğim kılıf siparişi geldi. Daha öncede aynı satıcıdan kılıf almıştım çok hızlı gönderim yapıyor hemde çok kaliteli kılıf tavsiye ederim.

Yanında 3 metre usb kablosuyla ekran stickerıda aldım. Ekran stickerını özellikle tabletlere kabarcık bırakmadan nasıl takıyorlar anlamıyorum. 3-4 video izledim ama yok illa kabarcık kalıyor.

Arkasını çekmeyi unutmuşum. Açık şeffaf ince plastik koruyucu var.

http://www.ebay.com/itm/161087383287?var=460200978224&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/151131146368?var=450221930482&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/161100429672?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Hayırlı olsun

Kablo uyumlumu ios7 ile ben ttech ve trust tan başka ucuza bulamadım

Mesut buyuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mbuyuk M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Kablonun ios7 uyumlu veya uyumsuz olması gibi birşey söz konusu değil hocam. Kalın birde ince uçlu olarak 2 tip var.
  • quote:

Teşekkür ederim.

Kablonun ios7 uyumlu veya uyumsuz olması gibi birşey söz konusu değil hocam. Kalın birde ince uçlu olarak 2 tip var.

Son güncellemeden sonra Ttec piyasadaki kabloların çoğunu toplattı ve değiştirdi. Müşterilerin elinde kalanlarda satış noktalarında birebir değiştiriliyor hocam. Çipler uyumsuzluk veriyor hatta yedekleme cihazlarında bile aygıta güven dememize rağmen bir türlü güven sorununu aşamamıştık. :)
  • myscandium M kullanıcısına yanıt
    Hımm valla hiç böyle bi bilgim yoktu açıkçası hocam. Söz konusuymuş demek ki

Bende arkadaş yazınca aldığımdan beri pcye bağlamamıştım hep şarj için kullanıyordum. İçime kurt düştü pcye takıp denedim hiçbir problem çıkmadı dikkat ederek almadım ama kablo sorunsuz çalışıyor ios7de
  • quote:

Bende arkadaş yazınca aldığımdan beri pcye bağlamamıştım hep şarj için kullanıyordum. İçime kurt düştü pcye takıp denedim hiçbir problem çıkmadı dikkat ederek almadım ama kablo sorunsuz çalışıyor ios7de

Güle güle kullan ozaman iyi dek gelmiş çünkü dediğim gibi ttech ve trust birde natek dışında
    denediğim hiçbir ürünün kablosu uymadı minime o yüzden sormuştum,

unuttum tl olarak kılıf kaça geldi birde arka kapak resmi ve kapakların ayrılmış halini çekip
    yüklerseniz sevinirim galiba kapaklar ayrılıyor gördüğüm kadarıyla,

mesut buyuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbuyuk -- 13 Ocak 2014; 20:11:18 >

• zgronrn kullanıcısına yanıt
    Orijinal olmayan kabloların ipad yada iphonlarda usb yuvasını bozduğu söyleniyor hatta bizzat bizmde başımıza geldi ve iphon şarz yuvası için 75 € masraf yaptık. Sonra da gidip orijinal kablo aldık.

Kablo alcak arkadaşlara duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Orijinal olmayan kabloların ipad yada iphonlarda usb yuvasını bozduğu söyleniyor hatta bizzat bizmde başımıza geldi ve iphon şarz yuvası için 75 € masraf yaptık. Sonra da gidip orijinal kablo aldık.

MERHABA

yani ttec ve trust orijinal değilmi diyorsunuz, anlamadım şimdi bende sipariş vermiştim

http://www.ttec.com.tr/Ttec-iPhone-5-1000mA-Compact-USB-Arac-Sarj-Cihazi-2CKC752,PR-115024.html

bu ürünü 42 tl ye vatandan .

mesut buyuk

• quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

quote:

MERHABA

yani ttec ve trust orijinal değilmi diyorsunuz, anlamadım şimdi bende sipariş vermiştim

http://www.ttec.com.tr/Ttec-iPhone-5-1000mA-Compact-USB-Arac-Sarj-Cihazi-2CKC752,PR-115024.html

mesut buyuk

Valla markasını bilmem de biz yurt dışından telefoncudan almıştık orijinaline göre ucuz diyen aldık ama bir ay geçmedi yuvayı bozdu götürdük verdik garanti dışı 75 € masraf çıktı yuvayı değiştirdiler.

Hem 42 tl çok pahalı aynı ürünler ebay ve aliexpreste mevcut 3-5 $ satılıyor. Zaten bu piyasada satılan orijinal olmayan ürünleri bu firmalar da oralardan getirtiyorla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 13 Ocak 2014; 20:52:25 >

• quote:

quote:

Güle güle kullan ozaman iyi dek gelmiş çünkü dediğim gibi ttech ve trust birde natek dışında
    denediğim hiçbir ürünün kablosu uymadı minime o yüzden sormuştum,

unuttum tl olarak kılıf kaça geldi birde arka kapak resmi ve kapakların ayrılmış halini çekip
    yüklerseniz sevinirim galiba kapaklar ayrılıyor gördüğüm kadarıyla,

mesut buyuk

Valla bende ilk defa burdan öğrendim öyle çok bilmiş konuştum ama varmış demek ki:)

TL olarak tam ne kadara geldi bilmiyorum ama dolar bu kadar çok yükselmemişti birde tabi bankalar kendi kuruna göre çekiyor ama her halükarda çok uyguna geliyor. Bugüne kadar baya kılıf kullandım emin olun en çok hoşuma giden kılıf bu oldu. Ne tableti ağırlaştırıyor ne de kalınlaştırıyor.

Tabiki çekerim ama fotoğraf makinasını arkadaşa verdim gelince çekerim.
    ikisinide ayrı ayrı kullanabiliyorsunuz. ama 2'sinide aynı anda kullanırsanız arka kapak ön kapağa kenetlendiği için tek parça haline geliyor.

• quote:

Dediğiniz çok doğru aslında benimde başıma geldi S3 telefonumun anakartını bozmuştum sırf bu orjinal olmayan araba şarjı yüzünden. Telefoncu bana orj olmayan şarj aletinden demişti o yüzden kablonunda sorun çıkartacağı hiç aklıma gelmemişti.

Hemen şarjdan çıkardım yazınızı okuduktan sonra hiç gerek yok mecbur kalmadıkçada kullanmam.
  • quote:

quote:

quote:

MERHABA

mesut buyuk

Valla markasını bilmem de biz yurt dışından telefoncudan almıştık orijinaline göre ucuz diyen aldık ama bir ay geçmedi yuvayı bozdu götürdük verdik garanti dışı 75 € masraf çıktı yuvayı değiştirdiler.

Hem 42 tl çok pahalı aynı ürünler ebay ve aliexpreste mevcut 3-5 $ satılıyor. Zaten bu piyasada satılan orijinal olmayan ürünleri bu firmalar da oralardan getirtiyorla.

Merhaba

Ttec suan iphone 5 ve ipadminiye uygun ve sorun cikarmayan orjinal ayarinda urunler satmakta ,
    42 tl de uygun cunku diger magazalarda daha yuksek

Mesut buyuk

• Arkadaşlar merhaba. IPAD Mini'mizi IOS 7 ye yükselttim yakın zamanda. Ancak ufak tefek takılmalar baş gösterdi bu geçişten sonra.
    Daha önce nette hızlandırmaya yönelik birkaç yorum okumuştum ancak şuan bulamıyorum.
    Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Puffin -Safari-Chrome

Bunlardan hangisini tercih ediyorsunuz ?Chrome bana daha hızlı gibi geldi .
  • zgronrn cok güzel güzel gözüküyo hayrlı olsn arka plastiği sert pastikmi silikonmu beyaz yada mavisinden alıcam bende

• quote:

quote:

MERHABA

mesut buyuk

Sonuçta üzerinde Apple logosu olmayan hiçbir ürün orjinal sınıfına girmez hocam. Ttec'de Çin'deki kendi fabrikasında üretim, İstanbul'da ambalaj yapıyor. Avantajı her ürünün denenerek sertifikalanması ve 2 yıl birebir değişim garantili satılması. 2 yıl olayına da çok takılmayın, ne zaman götürseniz değişirler. Kabloda kopma vs. olmadıkça tabii.

Bunun dışında ben birşey sormak istiyorum genel olarak, ipad minide uygulamaların kapladıkları yer bana çok fahiş geldi. Bunu optimize etmenin yolu yok mu? Twitter 250mb, tumblr 600mb yazıyor o_O Bende millete nasıl 16GB yetmiyor diyordum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

Puffin -Safari-Chrome

Bunlardan hangisini tercih ediyorsunuz ?Chrome bana daha hızlı gibi geldi .

Bende Chrome kullanıyorum. Puffin'in flash olayı güzel ve cidden açamadığı şey yok gibi ama çekilecek gibi değil.
  • Ben mini 1 aldığımda ekran çok dandik gelmişti ama ios7 ye geçtim sanki fontlar değişti, şu anda oldukça memnunum sadece şarjı hemen kırıldı onuda servise vereceğim. Tabi tablet asla masaüstünün yada dizüstünün yerini tutmuyor, bunuda bilerek almak lazım. Aynı şekilde hafifliğiyle pratik kullanımıyla mükemmel bir yardımcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuck_bartowski -- 17 Ocak 2014; 14:39:26 >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.