Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burki_rock

Arkadaşlar merhaba. IPAD Mini'mizi IOS 7 ye yükselttim yakın zamanda. Ancak ufak tefek takılmalar baş gösterdi bu geçişten sonra.
    Daha önce nette hızlandırmaya yönelik birkaç yorum okumuştum ancak şuan bulamıyorum.
    Yardımlarınızı rica ediyorum.

battery doctor yükle ve accelerate adımını uygula. bu adımı arada bir uygulamanı tavsiye ederim. bende takılma sıfır.
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
    Akşam ilk iş deneyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myscandium

quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Orijinal olmayan kabloların ipad yada iphonlarda usb yuvasını bozduğu söyleniyor hatta bizzat bizmde başımıza geldi ve iphon şarz yuvası için 75 € masraf yaptık. Sonra da gidip orijinal kablo aldık.

Kablo alcak arkadaşlara duyurulur.

MERHABA

yani ttec ve trust orijinal değilmi diyorsunuz, anlamadım şimdi bende sipariş vermiştim

http://www.ttec.com.tr/Ttec-iPhone-5-1000mA-Compact-USB-Arac-Sarj-Cihazi-2CKC752,PR-115024.html

bu ürünü 42 tl ye vatandan .

mesut buyuk

Sonuçta üzerinde Apple logosu olmayan hiçbir ürün orjinal sınıfına girmez hocam. Ttec'de Çin'deki kendi fabrikasında üretim, İstanbul'da ambalaj yapıyor. Avantajı her ürünün denenerek sertifikalanması ve 2 yıl birebir değişim garantili satılması. 2 yıl olayına da çok takılmayın, ne zaman götürseniz değişirler. Kabloda kopma vs. olmadıkça tabii.

Bunun dışında ben birşey sormak istiyorum genel olarak, ipad minide uygulamaların kapladıkları yer bana çok fahiş geldi. Bunu optimize etmenin yolu yok mu? Twitter 250mb, tumblr 600mb yazıyor o_O Bende millete nasıl 16GB yetmiyor diyordum :)

Ttec usb arac sarji aldim ve uyari almadim kablo ve cihaz kaliteli

Uygulamalar ilk yuklendiginde az yer kapliyor fakat ilaveler eklemeler vs ile dahada artiyor yani twitter kullanicinin takip ettiklerini ve hafizaya aldiklarinida dusunursek bence normal

Mesut buyuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• APPLE Ipad Mini-16GB WIFI SİYAH-7.9'' Led-Bluetooth-10 Saate Kadar Pil Ömrü-308 Gr

fiyat nasıl?
  • beyler bilgisayarda ki müzikleri ve okumak istediğim pdf leri ipade nasıl atacağım bilen arkadaşlar bi yeşilendirirse makbule geçer
  • Arkadaşlar son 1 haftadır ipad'e birşey yüklemek istediğimde "bekliyor" diyor ama yüklediği yok.Acaba benim oğlan ayarını falan mı bozdu?
    Halbuki daha 4gb yerim var ve ufak tefek uygulamalar yüklemek istiyorum.Fikri olan biri varsa çok makbule geçecek.
    Bir de silemiyorum da bunları inaktif biçimde duruyorlar ve altında bekliyor diyor.silsem o da yetecek bana görsel olarak da çirkin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veradrake

Arkadaşlar son 1 haftadır ipad'e birşey yüklemek istediğimde "bekliyor" diyor ama yüklediği yok.Acaba benim oğlan ayarını falan mı bozdu?
    Halbuki daha 4gb yerim var ve ufak tefek uygulamalar yüklemek istiyorum.Fikri olan biri varsa çok makbule geçecek.
    Bir de silemiyorum da bunları inaktif biçimde duruyorlar ve altında bekliyor diyor.silsem o da yetecek bana görsel olarak da çirkin

ipad'ini tamamen açıp kapatmanı öneririm. muhtemelen düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

beyler bilgisayarda ki müzikleri ve okumak istediğim pdf leri ipade nasıl atacağım bilen arkadaşlar bi yeşilendirirse makbule geçer

itunes ile yada itools ile atacaksın. bunlardan biri bilgisayarına yüklü olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Ebay'den verdiğim kılıf siparişi geldi. Daha öncede aynı satıcıdan kılıf almıştım çok hızlı gönderim yapıyor hemde çok kaliteli kılıf tavsiye ederim.

Yanında 3 metre usb kablosuyla ekran stickerıda aldım. Ekran stickerını özellikle tabletlere kabarcık bırakmadan nasıl takıyorlar anlamıyorum. 3-4 video izledim ama yok illa kabarcık kalıyor.

Arkasını çekmeyi unutmuşum. Açık şeffaf ince plastik koruyucu var.

http://www.ebay.com/itm/161087383287?var=460200978224&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/151131146368?var=450221930482&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/161100429672?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Kaç günde geliyor?

• @ayduz, kabarcık kalıyor ama onlar sağa sola itmek suretiyle o kabarcıkları yok ediyorlar. önemli olan senin onu uyguladığın yerin tozdan arınmış bir yer olması. mesela banyo olabilir
    Evet dediğiniz gibi oldu.Tableti kapattım ve şarta bağladım akşam geldiğimde sorun kalmamıştı.
    Teşekkürler.

• Aynı satıcıdan farklı zamanlarda 2 tane almıştım biri 15 günde diğeri 21 günde geldi.
  • Eşime 16Gb 3gli model İpad Mini alarak apple dünyasına adım attık :D Haliyle tüm İos işlemleri ve açıklamalar konusunda cahiliz, o nedenle sorularıma gülmeyin, güleni Baattin Pıçaklasın :P Sorular şöyle;
    1- JailBreak in amacı nedir ? Olmadan cihaz hiçbir işe yaramaz mı ? Nasıl yapılır ? Yaparken cihazı bozma ihtimalimiz nedir ?
    2- 3G var ama telefon görüşmesi yok. Bunun için hangi programı yüklemeli ? Karşı tarafta da aynı program olmadan ( Viber gibi ) direk olarak telefonu arayıp sms gönderebileceğimiz bir program var mı ?
    Sorularım şimdilik bunlar. Belki cevap yazılmıştır daha önce ama tüm sayfaları tarayamadım ne yazıkki.
    Şimdiden herkese teşekkürler.
  • arkadaslar ipad mini (1) hakkında size sorularım olucak

-mesela asphalt 8 ve dead trigger 2 yi açtınız ve iki oyunuda alta aldınız.aradan 1 saat geçti iki oyunuda açıtğınızda oyunlar yenidenmi baslıyor yoksa kaldığı yerden devammı ediyor? (bunu sormamın amacı multitasking olayında başarılımı onu anlamak cünkü 512mb ram beni süphelendiriyor bu konuda )

-oyun performansı nasıl ? modern combat 4,asphalt 8 gibi oyunlarda kasma varmı ?

sizce lg g pad 8.3 mü ? ipad mini (1) mi ?

g pad'in kısa ozellikleri :

-s600 işlemci ve adreno 320 gpu

-full hd ekran

-2gb ram

-micro sd slot ve 16gb dahili hafıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasdemir01 -- 21 Ocak 2014; 21:23:36 >
  • hatalı mesaj.silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain*** -- 23 Ocak 2014; 3:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munzo

Eşime 16Gb 3gli model İpad Mini alarak apple dünyasına adım attık :D Haliyle tüm İos işlemleri ve açıklamalar konusunda cahiliz, o nedenle sorularıma gülmeyin, güleni Baattin Pıçaklasın :P Sorular şöyle;
    1- JailBreak in amacı nedir ? Olmadan cihaz hiçbir işe yaramaz mı ? Nasıl yapılır ? Yaparken cihazı bozma ihtimalimiz nedir ?
    2- 3G var ama telefon görüşmesi yok. Bunun için hangi programı yüklemeli ? Karşı tarafta da aynı program olmadan ( Viber gibi ) direk olarak telefonu arayıp sms gönderebileceğimiz bir program var mı ?
    Sorularım şimdilik bunlar. Belki cevap yazılmıştır daha önce ama tüm sayfaları tarayamadım ne yazıkki.
    Şimdiden herkese teşekkürler.

Jailbreack yapmanıza gerek yok. Telefon görüşmesi ancak başka bir iPhone yada iPad ile facetime vasıtasıyla olur. Görüntülü bu şekilde olur ancak. Ayrıca telefon görüşmesi yapamazsınız iPad ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 21 Ocak 2014; 22:03:17 >

Cevap için teşekkürler ama CFC ( calls free calls ) isimli uygulama ile telefon görüşmesi yapı ve hatta sms yollanabiliyor. Dün gece yükledim ve denedim, gayet güzel. Ancak size belli bir kota veriyor ve bunu yükseltmeniz için reklam bazlı uygulamalar yüklemenizi istiyor sanırm. İlk yüklemede istemedi ama kota bitince soracak muhtemelen.
  • Arkadaşlar merhabalar
    eşime hediye olarak 16 gb modelini almak istiyorum
    fiyatı 650 lira kadar ancak arkadaşlar bir de retina modeli varmış 1000 lira
    eşim facebooka girer şu meşhur oyun candy crush oynar sitelerde sörf filan yapıp müzik dinler genelde
    eğer arkadaşlar bunları 650 liralık model yaparsa alayımmı sizce yoksa yenisini mi almalıyım yardım eder misiniz?
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

Arkadaşlar merhabalar
    eşime hediye olarak 16 gb modelini almak istiyorum
    fiyatı 650 lira kadar ancak arkadaşlar bir de retina modeli varmış 1000 lira
    eşim facebooka girer şu meşhur oyun candy crush oynar sitelerde sörf filan yapıp müzik dinler genelde
    eğer arkadaşlar bunları 650 liralık model yaparsa alayımmı sizce yoksa yenisini mi almalıyım yardım eder misiniz?
    Teşekkür ederim

O dediklerinin hepsini çok çok rahat yapar. Hatta daha fazlasını da yapar merak etmeyin. Ben bir sürü oyun oynuyor bir sürü farklı uygulama kullanıyorum ve sıkıntı yok

• Ben mini 1 kullanıyorum hiç takılma yapmadı su ana kadar yalnız chrome da dolaşırken mesela birkaç yeni sekme acıyorum bunlara tiklayinca refresh yapıyor. Atıyorum 10 sayfa açıp okuma gibi bir durum olmuyor. Ne yapılabilir ?

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.