Şimdi Ara

Apple: iPad Mini, istemsiz dokunuşları algılayabilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: asaime

quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless ana sayfadaki 18 haberin 8 i apple haberi. harbiden bu sitenin adını applehaber.com olarak değiştirmek lazım. apple a haberi görmekten kusacağız artık yakındır.
    8 haber değil lütfen 9 haber bağımsızlığını giderek kaybediyor dh...

abartmayın arkadaşım ya,bende genedle rahatsız olurum ama dün gece Apple Lasnamanı vardı.Bir zahmet olsun

aynı gün asus da 6 tane ürün tanıtımı yaptı bir tane haber varmı asus hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: -technology4ever-

quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawlessana sayfadaki 18 haberin 8 i apple haberi. harbiden bu sitenin adını applehaber.com olarak değiştirmek lazım.apple a haberi görmekten kusacağız artık yakındır.
    Tamam ama dün Apple lansmanı yapıldı ve Android lansmanlarının genelinde olduğu gibi sadece bir ürün tanıtılmadı. O kadar da olsun bi zahmet.

En son hatırladığım Google I/O etkinliğinde sadece 1 ürün tanıtılmamıştı.

Aklımda kalanlar:
    Yeni İşletim Sistemi (Android 4.1 Jelly Bean)
    Yeni Tablet (Nexus 7)
    Yeni Gözlük (Project Glass)
    Yeni Medya Cihazı (Nexus Q)
    Yeni Project Butter teknolojisi

• İsteseniz de istemeseniz de Apple sektörün en büyük şirketi, haber olması doğal değil mi? Ben Apple'ın telefon ve tablet piyasasında önder firma olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless ana sayfadaki 18 haberin 8 i apple haberi. harbiden bu sitenin adını applehaber.com olarak değiştirmek lazım. apple a haberi görmekten kusacağız artık yakındır.

abartmayın arkadaşım ya,bende genedle rahatsız olurum ama dün gece Apple Lasnamanı vardı.Bir zahmet olsun

Hangi urunlermis bu? DH son 2 senedir mobil odakli haber yapiyor,apple da sektorde aniral gemisiYDI.Asus ise sadece bir firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

ana sayfadaki 18 haberin 8 i apple haberi. harbiden bu sitenin adını applehaber.com olarak değiştirmek lazım.apple a haberi görmekten kusacağız artık yakındır.

tablet denilen şeyi bütün dünyaya tanıtan firmanın yeni bir segment ürünü çıkarmasını haber yapmayacakta ne .ok yiyecek bu site sence.

• quote:

ana sayfadaki 18 haberin 8 i apple haberi. harbiden bu sitenin adını applehaber.com olarak değiştirmek lazım.apple a haberi görmekten kusacağız artık yakındır.

Ayın 29'unda Google ve Microsoft'un etkinliği var.O günde o firmaların haberi dolacak.Eğer dolmazsa dediğinizde haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Kullanıcıların tek elle rahatlıkla kullanabilmeleri için tasarlanan tablet 1. Apple in 4 uzeri cihazlara tek elle kulanim zorlugundan dolayi verip veristirmesinden sonra yukaridaki cumle KOMİK olmus.. 2. Bu cihaz gercekten de yanlis dokunuslari saglikli olarak algilayacak olsaydi Apple bunu tanitim lansmaninda butun dunyanin gozune gozune sokardi..Bu cihazin bu kadar akilli olamayacagini sende biliyorsun bizde biliyoruz Apple kandirma bizi..

1- Apple cep telefonları için bu değeri söylüyordu, yolda yürürken tablet bilgisiayarı çıkarıp tek elle kullanabilecek babayiğit zaten yoktur. He birde adam yolda giderken neden tablet kullanmaya çalışssın o da var, telefonu çıkartıp tek elle kullanması için yüzlerce sebep sıralanabilir.

2-Bunu göreceğiz kullanıcı yorumlarından, eğer tam olarak çalışmasa bile bu yönde atılmış bir adım ve ileride gerçekten işe yarayacaktır. Bu teknolojiyi yakında büyük ekranlı Android telefonlarda görürüz malum tek elle kullanmak baya bir zor oluyor.

• otomatik kaydırma sistemi de geliyormuş sanırım bu da bir şeyi okurken size hitaben kaydırılıyor, parmak ile uğraşmıyorsunuz.
  • apple yapmışsa olmuştur. benim güvenim tam sayılır apple a bu konu hakkında.
  • quote:

"Kullanıcıların tek elle rahatlıkla kullanabilmeleri için tasarlanan tablet"

1. Apple in 4" uzeri cihazlara tek elle kulanim zorlugundan dolayi verip veristirmesinden sonra yukaridaki cumle KOMİK olmus..

2. Bu cihaz gercekten de yanlis dokunuslari saglikli olarak algilayacak olsaydi Apple bunu tanitim lansmaninda butun dunyanin gozune gozune sokardi..Bu cihazin bu kadar akilli olamayacagini sende biliyorsun bizde biliyoruz Apple kandirma bizi..

yine bir Apple konusu ve yine bir engurlu yorumu, Apple ve sen klasikleştiniz artık dostum, bu hırsını düşmanlığını taktir ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afavar

quote:

Kullanıcıların tek elle rahatlıkla kullanabilmeleri için tasarlanan tablet 1. Apple in 4 uzeri cihazlara tek elle kulanim zorlugundan dolayi verip veristirmesinden sonra yukaridaki cumle KOMİK olmus.. 2. Bu cihaz gercekten de yanlis dokunuslari saglikli olarak algilayacak olsaydi Apple bunu tanitim lansmaninda butun dunyanin gozune gozune sokardi..Bu cihazin bu kadar akilli olamayacagini sende biliyorsun bizde biliyoruz Apple kandirma bizi..

Buradaki tek elle kullanım bir tablet icin belirtilmis. Nasil 7 inch tabletler tek elle kullanimi kolay ve rahat deniyorsa, burdada o kastedilmis.

bırak hocam, doktorları bile kendi haline bırakılmasını salık vermişti, kendilsi malesef bulaşıcı fandroid Hastalığı'na yakalanmış durumda, o ve onun gibi bu hastalığa yakalanmış arkadaşımız için üzülüyoruz ve dua ediyoruz, malesef elimizden başka birşey gelmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi urunlermis bu? DH son 2 senedir mobil odakli haber yapiyor,apple da sektorde aniral gemisiYDI.Asus ise sadece bir firma

napolyon94 siz neyden bahsediyosunuz? apple reklamcılığı yapmaya mı geldiniz buraya? Ben size diyorumki 23 ekimde asus 6 ürün tanıtımı yaptı siz diyorsunuz ki asus kim apple kim? Bu kadar da at gözlükleriyle bakmayın allah aşkına şu dünyaya ! Şu forumda birşey yazmadan önce iki kere yetmiyosa üç kere düşünün artık, yeteri kadar seviye düştü zaten...

• Phoneitipad i bunun icin çıkarırlarsa telefon olarak da kullanılır. Cihaz şık duruyor..

• quote:

ana sayfadaki 18 haberin 8 i apple haberi. harbiden bu sitenin adını applehaber.com olarak değiştirmek lazım.

apple a haberi görmekten kusacağız artık yakındır.

Apple haberi gormek istemiyorsanız size forumu terketmenizi rica edeceğim. Zira dünkü Apple etkinliğinde birbirinden önemli yeni dört ürün tanıtıldı. Umarım anlatabilmisimdir.

• quote:

"Kullanıcıların tek elle rahatlıkla kullanabilmeleri için tasarlanan tablet"

1. Apple in 4" uzeri cihazlara tek elle kulanim zorlugundan dolayi verip veristirmesinden sonra yukaridaki cumle KOMİK olmus..

2. Bu cihaz gercekten de yanlis dokunuslari saglikli olarak algilayacak olsaydi Apple bunu tanitim lansmaninda butun dunyanin gozune gozune sokardi..Bu cihazin bu kadar akilli olamayacagini sende biliyorsun bizde biliyoruz Apple kandirma bizi..

Birşey bulmasan olmaz zaten Engurlu

Şu tek elle kullanma geyiği yüzünden kumanda gibi cihaz çıkardılar. Madem ipadde mini de yapılacaktı, şu iphone'u 3.5 ve 4.2 gibi birşey yapsalardı ve 4.2 olan enine de genişleseydi. Sırf bu yüzden android cihazlara bakmaya başladım, nexus'un yenisinden ümitliyim bakalım.

• ne biliyon belki istemli elliyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

napolyon94 siz neyden bahsediyosunuz? apple reklamcılığı yapmaya mı geldiniz buraya? Ben size diyorumki 23 ekimde asus 6 ürün tanıtımı yaptı siz diyorsunuz ki asus kim apple kim? Bu kadar da at gözlükleriyle bakmayın allah aşkına şu dünyaya ! Şu forumda birşey yazmadan önce iki kere yetmiyosa üç kere düşünün artık, yeteri kadar seviye düştü zaten...

peki haklısınız

• iphone konusu tartışılır haber konusunda ama ipad konusunda kimsenin birşey demeye hakkı yok piyasada üzerine daha iyisi varsa onun haberini yapsınlar

• Apple boğazınıza bıçak mı dayıyor arkadaş, almıyorsan çamur at. Zaten atsanda o çamur duramaz o teknolojinin üzerinde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.