< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 14 Kasım 2024; 11:14:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPad Pro [ANA KONU] (572. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar, İpad pro 13 inch 2024 için paperlike.com dan paperlike ve kılıf sipariş ettim 100 euro ya. Kargo geldi gümrğe takıldı, 60 euro vergi istediler vermedin geri gitti. Nasıl ucuz bir şekilde getirtebilirim sizce? Teşekkürler
paperlikePaperlike's iPad Screen Protector (2 pack)https://paperlike.com/products/paperlike-for-ipad
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
gerek yok çünkü ipad air m2 lerde pil sağlığı ve devir sayısı mevcut (ipadOS sürümü : 17.7.2 )
-
Merhaba arkadaşlar, iPad Pro M4 13 inç kullanıp Paneli Samsung yani G9N veya G9P olan var mı?
Bilgisayardan 3uTools uygulaması ile birlikte Verification kısmına basılıp öğrenebiliyor bana hep GH3 yani LG panel geldi ve ekran kumlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 13 inçlerin ekranınını sadece LG üretiyor diye biliyorum. 11 inçlerin Samsung.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ipad Pro 2022 13 inç 44k civarında Amazon'da ve vade farksız 6 taksit var. Bir yanda da Pro M4 11 inç benzer fiyatta. Kullananlar var mıdır, bu ikisi arasında kararsız kaldım açıkçası. Pek tablet insanı değilim ama akademide, not almada vs derken çokça kullanacağım ve uzun süre kullanacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oled olanı alın mini led ekranda kenarlarda gölge olması ve ışık patlaması gibi ekran sorunları var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İPad Air düşünmez misiniz ?
Eğitim inidirimi ile 11 inç 24.700 , 13 inç 34.200 tl . M2 işlemci ile kullanım amacınıza hitap etmez mi ?
Edit: Amazon’da da benzer fiyatlar. Eğitim indiriminin pek bir espirisi kalmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 24 Aralık 2024; 14:18:57 >
Hocam ekranlar o kadar tatlı güzellenmiş ki, ondan pro baktım, yoksa pro kalem ile fazlasıyla yeter bana. Kayınbiraderim üniversite öğrencisi hatta, pozitif teknolojide 31k oluyor Air 13 inç. Böyle defter gibi olsun, bir noktada klavye de alırım belki diyorum.
Pencik Pro kalem ile Air* fazlasıyla yeter bana 😅
Air 13” gayet iyi tercih olur o zaman. M2 Prodan çok bir eksiği yok zaten hatta M2 Proda fiyatı aynı ama özelliği daha az olan eski nesil kalem kullanılabildiği için o yönden büyük bir eksisi de var.
Amaç çizim yapmaksa 60Hz-120Hz farkı önemli değil, ekranın Miniled olması da pek önemli değil zaten pili de çok sömürüyor o ekran. Prodaki en önemli artı Touch ID yerine Face ID olması.
Uzun süre iPad pro 11 inç kullanmış biri olarak, ekran ve hoparlör kalitesi + face id benim için pro’yu hep cazip kıldı. M2 işlemcili yeni air ile performans da air serilerinde daha tatmin edici oldu. Ekran için şöyle bir durum var ki, ben zamanla 11 inçteki görüntüye alıştım. Ve daha büyük bir ekran isteğim oluştu. Bu sebeple m4 MacBook Pro’ya geçiş yaptım. Çünkü 13 inç iPad Pro + magic keyboard , m4 MacBook Pro’dan biraz daha pahalı geliyor oluşu bana çok ilginç, gereksiz ve mantıksız geldi ( İyi ki de böyle bir tercihte bulunmuşum 😀 ) . Uzun soluklu kullanım için, boyutu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. 11 inç daha taşınabilir ve ergonomik. Ancak zamanla 13 inç isteği gelir mi ? :)
Air serisini de keyboard ile kullanabiliyorsunuz bu arada. Bahsettiğiniz kullanım şekline göre air + pencil ve gerekirse magic keyboard ile güzel bir kullanım tarzı oluşturulur. Ama video film izlemek sizin için önemliyse pro bu konuda sizi daha çok memnun eder. Bunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Kolaylıklar dilerim.🙂
-
Arkadaşlar merhaba. Bir konuda sizden bilgi almak istiyorum. Elimde ipad pro 5.nesil(12.9") 2021 var, yazılım 15.7.1. Sizce güncelleme yapmak gerekir mi? Malum apple'ın her güncellemede eski cihazları yavaşlattığı vs söyleniyor, ne yapsam bilemedim..
-
Merhaba arkadaşlar, 11 inch pro m4 aldım. Evde ailecek ortak kullanılacak bir cihaz olacak. Çocuğu da düşünerek ekran koruyu ve kılıf ne önerirsiniz. Ekran koruyucu olarak amazondan jetech sipariş ettim içinden kamera koruyucu da çıkıyor. Ama kılıfta kararsızım. Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler
-
Selamlar, 2018 2. nesil iPad Pro 12.9 inc tabletim IpadOS 15 de takili kaldi. Guncellemek istedigim vakit guncellemeyi indiiriyor ve guncelleme dogrulaniyor ekraninda takili kaliyor ve hicbir skeilde guncellenmiyor. Benzer bir durum basina denk gelen oldu mu, cozumu icin ne yapamam gerek bilen var mi?
-
Depolama azsa ondan yapabiliyor. Biraz fazla boş alan olmalı cihazda. Ek olarak direkt bilgisayara bağlayıp iTunes üzerinden de işlem yapabilirsiniz daha kolay olur. Zaten o cihaz iPadOS 18 almamıştır sanırım son sürüm neyse ona geçersiniz.
Arkadaşlar merhaba,
Çok kararsız kaldım size danışmak istedim. S10 ultra almayı düşünüyorum ama ipad pro 11 inch M4 ile bu tablet arasında kaldım. İki tabletide full set almak istiyorum yani klavyeli kılıf ve kalemle beraber. Arada çok fiyat farkı yok, gerçi bir arkadaş Avantajix %25 samsung da iade yapıyor demiş.
Sizce hangisi mantıklı olur? Tableti keyfi kullanacağım, dizi film netflix kitap vs için. Oyun vs çok oynamam diye düşünüyorum. Şu an apple ekosistemindeyim genel olarak.
Açıkçası bana samsung un ekranının büyük olması avantaj gibi geldi ama sizin fikirlerinizde çok önemli
-
Merhaba,
Apple iPad Pro 13" M4 tablet aldım yanında da Apple Pencil Pro aldım fakat asla şarj olmuyor şarj %0 da kalıyor kalemde. Kalemi yan taraftan şarj yerinden sökünce direkt gidiyor takınca yan tarafa tanıyor kalemi ama şarj % 0 dan yükselmiyor o yüzden kullanamıyorum.
Tableti sıfırlamayı denedim yine bir etkisi olmadı hard reset de denedim yine aynı durumda.
Bluetooth menüsünde gözüküyor pencil fakat yanda takılıyken bağlandı olarak gözüküyor yani temelde bağlama veya eşlemede sorun yok sadece şarj edemiyorum.
Önerisi olan var mı?
Teşekkürler
-
Depolama alani dolu degil. Daha once pc ye baglayip itunes uzerinden de guncellemeye calistim ancak guncelleme dogrulaniyor ekraninda takili kaliyor. Reset atmadan da hatayi gecemiyorum.
-
Verileri yedekleyip bilgisayara bağlayıp sıfırdan kurulum denenebilir en son olarak. O da olmuyorsa cihazı servise gösterin derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X