Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.441
Cevap
269
Favori
506.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende güncelledim (m4 iPad Pro) Allah korumuş. Sorun olmadan yaptı güncellemeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt

İpad pro 11 m2 boyutları 247.6 x 178.5 x 5.9 mm (9.75 x 7.03 x 0.23 in), ipad pro 11 m4 boyutları ise 249.7 x 177.5 x 5.3 mm (9.83 x 6.99 x 0.21 in) gözüküyor. İki tabletin boyutları farklı.

• M4 İpad pro'yu İos 18'e sorunsuz güncelledim. Fakat bir anormallik var. Uygulama simgeleri ve araç takımları görselleri değişmedi İos 17 deki şekliyle gözüküyor.

• Evet ama 0.2MM falan farklı. O da sorun olur mu sordum troy mağazasına uyar dedi. Aslında elimle alıp gidip denemek lazım birgün. Hakkaten Vatan Bilgisayarda tanıdık var bi gün gidip deneyeyim en iyisi

• elvis2015 kullanıcısına yanıt
    Siz degistiriyorsunuz hocam onu, denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Denemek en güzeli haklısınız

• iPad pro m2 cihazım iOS 16 şuan, 17 imzalar açıkken geçmeli miyim sizce yoksa 16 da kalayım mı. 17 sorun yaratıyor mu cihaza acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serjuinho kullanıcısına yanıt

Diğer forumda da yazdım buradan da yazayım. Ben olsam 16 da kalırdım. Şahsen ben 17 de bir tek duvar kâğıdına birkaç kısa yol ekleme hariç pek stabil bulmamıştım. Ya 16 ile az zaman geçirdiğimden veya başka sebepten tam emin değilim. Ama yine de 16 da kalırdım diye düşünüyorumApple iPad Pro [ANA KONU] 

Tableti ilk aldığımda 17 nin betası vardı o zamanlar, kurdum cihaz kapandı daha da açılmamıştı. 5 günlük cihazı servise yolladım hard resetle çözülmüş 😁 o gün bugündür kurmadım daha da, 16 ya geri döndüm.

• Amazon’dan 11 m4 pro için sipariş ettiğim spigen rugged armor pro kılıfı bugün ulaştı. Oldukça kaliteli ve koruması yüksek bir kılıf. Tavsiye ederim

Apple iPad Pro [ANA KONU]

• 13 inç iPad Pro yu Magic Keyboard ile kullanıyorum 3 aydır. 11 inçten geçtim onda apple folio kullanıyordum. Magic Keyboard çok iyi ama folio kılıf ta kesinlikle lazım. Pitaka MagEZ folio yu alacaktım ama origami tasarımı çok beğenemedim, almadan geldim. En iyisi yine Apple ın ki yine sanırım onu alacağım. 11 inç M1 Pro olanı ilk günkü gibi duruyor.

• serjuinho kullanıcısına yanıt

Ben şahsen iOS 18e yapay zeka gelip iyice oturana kadar iOS 16 da kalıp sonra 18e geçeceğim. 17 yi pas geçiyorum denebilir.

• nimbuzz N kullanıcısına yanıt

Şuna benzer bir durumu sadece Xiaomide beta miui sürümlerinin birinde yaşamıştım. Onda da sadece stok arayüz çöküyordu cihaz yine çalışıyordu. Apple gibi yazılım ve stabilitesi ile ünlü bir firmanın beta olmayan bir sürümle şu sorunu yaşatması rezalet bence. Toparlanacağına eminim ama hiç yaşanmamalıydı...

• Ipad pro ile word excel kullanmak istiyorum. Kullanan arkadaslar yorum yapabilir mi? Bilgisayarin yerini alir mi?

• oikidoki O kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Ben excel kullanıyordum. İş gereği raporlama yapıyordum her gün. Ekrandan tam anlamıyla faydalanmak için harici klavye şart. Ufak tefek sıkıntılar hariç benim işimi görüyordu. Tabi burada sizin ne amaçla kullanacağınız önemli. Makrolar falan kullanıyorsanız o konuda bir şey diyemem. Şunu diyebilirim ama tam manasıyla bilgisayarın yerini alacağını düşünmüyorum.

• nimbuzz N kullanıcısına yanıt

Tessekkurler. Macro kullanmayacagim. Excel fiyat olusturma, invoice gibi islemler

• iPad’lerde 18 halen gelmedi dimi arkadaşlar

• SERSERİ6935 S kullanıcısına yanıt

Bendede yok hala.

• SERSERİ6935 S kullanıcısına yanıt
    Ben ilk çıktığı gibi ipsw den yüklemiştim. Bazı m4 cihazları tamamen kilitliyormuş, şansıma benim cihaza bir şey olmadı

• Eşim kullanamadığı için eşime Macbook aldım. Bu yüzden iPad Pro'yu satışa çıkardım. Eğer Microsoft365 uygulamalarını yoğun bir şekilde kullanıyorsanız önermiyorum. Ek olaran ilan şurada

• 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.