< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPad Pro [ANA KONU] (570. sayfa)
-
-
İpad pro 11 m2 boyutları 247.6 x 178.5 x 5.9 mm (9.75 x 7.03 x 0.23 in), ipad pro 11 m4 boyutları ise 249.7 x 177.5 x 5.3 mm (9.83 x 6.99 x 0.21 in) gözüküyor. İki tabletin boyutları farklı.
-
M4 İpad pro'yu İos 18'e sorunsuz güncelledim. Fakat bir anormallik var. Uygulama simgeleri ve araç takımları görselleri değişmedi İos 17 deki şekliyle gözüküyor.
-
Evet ama 0.2MM falan farklı. O da sorun olur mu sordum troy mağazasına uyar dedi. Aslında elimle alıp gidip denemek lazım birgün. Hakkaten Vatan Bilgisayarda tanıdık var bi gün gidip deneyeyim en iyisi
-
Siz degistiriyorsunuz hocam onu, denediniz mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemek en güzeli haklısınız
-
iPad pro m2 cihazım iOS 16 şuan, 17 imzalar açıkken geçmeli miyim sizce yoksa 16 da kalayım mı. 17 sorun yaratıyor mu cihaza acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diğer forumda da yazdım buradan da yazayım. Ben olsam 16 da kalırdım. Şahsen ben 17 de bir tek duvar kâğıdına birkaç kısa yol ekleme hariç pek stabil bulmamıştım. Ya 16 ile az zaman geçirdiğimden veya başka sebepten tam emin değilim. Ama yine de 16 da kalırdım diye düşünüyorum
-
Tableti ilk aldığımda 17 nin betası vardı o zamanlar, kurdum cihaz kapandı daha da açılmamıştı. 5 günlük cihazı servise yolladım hard resetle çözülmüş 😁 o gün bugündür kurmadım daha da, 16 ya geri döndüm.
-
-
Ben şahsen iOS 18e yapay zeka gelip iyice oturana kadar iOS 16 da kalıp sonra 18e geçeceğim. 17 yi pas geçiyorum denebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuna benzer bir durumu sadece Xiaomide beta miui sürümlerinin birinde yaşamıştım. Onda da sadece stok arayüz çöküyordu cihaz yine çalışıyordu. Apple gibi yazılım ve stabilitesi ile ünlü bir firmanın beta olmayan bir sürümle şu sorunu yaşatması rezalet bence. Toparlanacağına eminim ama hiç yaşanmamalıydı...
Ipad pro ile word excel kullanmak istiyorum. Kullanan arkadaslar yorum yapabilir mi? Bilgisayarin yerini alir mi?
Merhaba.
Ben excel kullanıyordum. İş gereği raporlama yapıyordum her gün. Ekrandan tam anlamıyla faydalanmak için harici klavye şart. Ufak tefek sıkıntılar hariç benim işimi görüyordu. Tabi burada sizin ne amaçla kullanacağınız önemli. Makrolar falan kullanıyorsanız o konuda bir şey diyemem. Şunu diyebilirim ama tam manasıyla bilgisayarın yerini alacağını düşünmüyorum.
-
Tessekkurler. Macro kullanmayacagim. Excel fiyat olusturma, invoice gibi islemler
iPad’lerde 18 halen gelmedi dimi arkadaşlar
Bendede yok hala.
-
Ben ilk çıktığı gibi ipsw den yüklemiştim. Bazı m4 cihazları tamamen kilitliyormuş, şansıma benim cihaza bir şey olmadı
Eşim kullanamadığı için eşime Macbook aldım. Bu yüzden iPad Pro'yu satışa çıkardım. Eğer Microsoft365 uygulamalarını yoğun bir şekilde kullanıyorsanız önermiyorum. Ek olaran ilan şurada
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X