Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.441
Cevap
269
Favori
506.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski ipad lerde fiziksel sim kart yuvası vardı. Onu kaldırdılar sadece esim koydular. Dolayısıyla elinizdeki bir sim kartı takma imkanı yok oldu. Esim veren firmalara mahkumsunuz. Tabi bu cellular model için geçerli. Wifi için böyle bir olay zaten yok.

• arkadaşlar merhaba, iphone'umda Turkcell e-sim kullanıyorum, iPad pro Cellular modeli alırsam telefonumdaki Turkcell internet paketini kullanabiliyor muyum, yoksa tamamen bağımsız farklı bir e-sim hat aboneliği mi başlatmam gerekiyor acaba? Apple'ın sitesinde operatorunuz destekliyorsa ortak kullanabilirsiniz diyor ama destekleniyor mu bilgi bulamadım.

• Arkadaşlar ben de iPad Pro 11 ikinci nesil var. A12z bionic cipli model
    iPad Pro m4 11 inç ile karşılaştırdığımda pil süresi bile aynı. Belirgin bir fark göremiyorum iki cihaz arasında diğerinde m4 cip olmasına rağmen. Aynı Apple Watch’ta olduğu gibi sanırım iPad lerde de hızlı bir gelişim durdu artık. çok küçük değişiklikler yapılıyorlar gibi geliyor. Yoksa yanılıyor muyum bu söylediklerimde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba gündelik işlerde pdf okuma youtube netflixten video izleme safari ile 13 inç pro m4ün şarjı nasıl gidiyor? 1 2 günü rahatlıkla çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alienlord kullanıcısına yanıt
    Ayni esim planini iki cihaza kaydetmeyi basarabilirsen kullanabilirsin. Ama tavsiyem turkcell de ikiz simkart vardi o sekilde kullanirsan hic sorun yasamazsin. Birisini ucak moduna alip digeri acip kullanirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu hiçbir Apple ürününe takmıyorum. iPhone 15 Pro ve Apple Watch yedi ekranları çizildi ne yazık ki. Ama yine de takmayı düşünmüyorum çünkü sevmiyorum o şekilde kullanmayı.
    Bu iPad Pro’larda yeni çıkan cam modeli ne işe yarıyor acaba ?
    o kadar fiyat fark verip almaya değer mi
    Halen iPad Pro 11 inç ikinci nesil A12z çipli versiyonu kullanıyorum pil süresi zaten hiç değişmemiş m4 çipli de bile. Gücü ve ekran kalitesi değişmiş gördüğüm kadarıyla. Ses kalitesi değişti mi bilemiyorum .
    Ama bana halen yetiyor her haliyle . Demekki bu a12z cip çok başarılı. Mesela MacBook’larda m çipler çok fark attı Intel işlemcilere hem pil performansı hem işlemci gücü performansı olarak. Ama bunda böyle olmadı.
    Yine de siz bu işin uzmanlarına sormak isterim . M4 işlemcili iPad Pro 11 alırsam bendeki a12z işlemcili iPad’e göre başka başka hangi çok önemli değişiklikler fark edeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 11 Eylül 2024; 7:46:7 >

• ipad pro m4 mü ipad air m2 mi çok arada kaldım.

14.500 lira fazla vermeye değer mi pro için? sadece oled ekran çok fazla cezbediyor beni

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Oled ekran için değer tabiki

• https://www.sahibinden.com/s/Imsp1Qsv telefonumun kayıt ücreti için tabletimi satmaya karar verdim ilgilenen olursa

• teşekkürler hocam, 11 inç ve 13 inç arasında çok gidip geliyorum ama daha karar veremedim

magic keyboard 6-7 aydan önce alamam

13 inç çok daha güzel bende 12.9 olan var

• Sistemseldüş kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum bu cihazı, apple cihazları ile tam uyumlu. Cod’da elin alışınca mükemmel performans gösteriyorsun. Hayırlı olsun..

• SaB0 kullanıcısına yanıt

Aldığıma çok memnun kaldım ve yurtdışına gore daha uygun fiyata geldi. “Asfalt”, “Assassin’s Creed” ve “Resident Evil Village” oyunlarında denedim. Hiç kasma yok ve çok güzel. Uçaklarda zaman geçirmek icin bire bir. Diğer yolcularda oyun oynarken benim ekranı seyrediyorlar :)

Tesekur ederim.

• vasak09 kullanıcısına yanıt

hocam bulabildin mi iyi bir ekran koruyucu? ekran canlılığını da çok öldürmeyen

ipad yerine mac aldım :D alışamadım şimdi satmaya çalışıyorum ipade dönecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğitim kampanyasından ipad pro m4 ve pencil pro ile aranıza katıldım...

ekran koruyucu kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, daha çok yazı için kullanacağım ama genel kullanımımda olacak tabiki? düşme vs gibi durumlar için yinede taktırmak istiyorum. Ama normal mi taktırsam yoksa paperlike tarzımı taktırsam bilemedim. paperlike da görüntü kalitesi berbat oluyor deniyor. Bu sebeple tercih etmek istemiyorum. kullananlar neler tercih etti acaba tavsiyelere açığım.

• cobra11_38 C kullanıcısına yanıt

hocam ben de alıp almama arasında gidip geliyorum siz kaç inç aldınız? bir yandan da acaba ekstra 15 bin vermeyip air mi alsam mı diye de düşünmüyor değilim

onun dışında bu kadar güzel bir ekranı varken ekran koruyucu da nasıl takarız bilemedim çok kaliteli bir şey lazım

11 inç aldım. 13 inç olanın pil performansı kötü diye çok yorum okudum. zaten not alırkende kocaman tablet vs mantıklı olmuyor taşıması diyorlar. o yüzden 11 seçtimki bence ideal ekran boyutu taşıması hafifliği not alması benim için yeterli geldi.

aslında benim planlarımda vardı ama şimdi almayacaktım hem eğitim kampanyası hemde 9 eylülde ki tanıtımda dolayı zam geleceğini düşündüğüm için ipad pro 11 inc + pencil pro + smart folio kılıf 44bin e denk geldi uygun olduğunu düşünyorum. Bu yüzdende taksit derken alayım fırsat olarak gördüm açıkcası, zaten 9 eylülden sonra aynı paket 3bin zamlandı.

ekran koruyucu olayına gelirsekte zaten kılıflı kullanacağım çizilme vs olacağını düşünmüyorum zaten kalemde çizmiyor güzel ama o kadar para verdik şimdi ne olur ne olmaz bi ekran koruyucu taktırsakmı diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi ekran renkleri felan çok güzel. spigen felan paraya kıyıp onu alacaz en kötü heralde :) spigen in paperlike gibi ekran koruyucusu çıkacak gözüküyor yakında onu bekleyebilirim.. ama kararsızım :)

• Cellular mı alıyorsunuz yoksa WiFi özellikli mi?
    Mesela Turkcell 80 GB hattımız varsa ayda 500 TL ödediğimiz. Bu hat üzerinden ek sim kartla hiç para ödemeden iPad’de kullanabiliyor muyuz bu kotayi? Yoksa Turkcell ekstra para alıyor mu

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Hangi konuya girsem 3 gundur ayni seyi soruyorsunuz. Size cevapta verdim. Kullanabilirsiniz. Baska birsey yapmaniza gerek yok ayni simkarttan iki tane cikartin birini ipade takin ucak modunda kalsin. Kullanmak istediginizde iphone u ucak moduna alin ipadi acin interneti kullanin. Başarilar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.