Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.441
Cevap
269
Favori
506.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kılıf almaktan vazgeçtim. Belki daha sonradan alırım. Bugün mağazaya tekrar gittim. Şarj adaptörü ve kablosu ayrı satılıyormuş. 25 € da ona para vereceğim.

“Iphone 13 Pro Max, adaptörü ve kablosu ile şarj edebilir miyim?” diye sordum. “Adaptör olur ama kablo olmaz” dediler. “Kablo C kablo” dediler.

Türkiye’ye senede bir yada iki kez geliyorum. 90 günden daha az kaldığımızda IMEI kaydı gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemseldüş -- 30 Haziran 2024; 16:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yepsilon Y kullanıcısına yanıt

Tam bitcoinci yorumuydu :)

• Şuan 11” m2 li iPad Pro kaça gidiyor.128 gb lık model. 2 yılı doldurmamış cihaz?Apple iPad Pro [ANA KONU] 

• 30w şarj adaptörüne gerek var mı sizce ? Elimde 20w var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • real07 kullanıcısına yanıt

20w yeterli , gerek yok.

• Bu kılıfı kullanan var mı ? Önerir misiniz ?

Apple iPad Pro [ANA KONU]
    Apple iPad Pro [ANA KONU]amazon
    ESR iPad Pro 11 İnç (2024, 5. Nesil) için Kılıf, Çıkarılabilir Manyetik Kapaklı Dönebilen Ayarlanabilir Stand, Yükseltilmiş Ekranlı Dikey/Yatay Ayarlanabilir Stand, 9 Köşe, Vardiya Serisi, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CRHJ1QGJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1H58FVM0F9KRK&psc=1
  • Hepsiburada uzerinde satilan m4 11” icin kilif-ekran koruyucu tavsiye edebilecek olan var mi?

• Selamlar tekrardan. Dün ürünü(IPAD Pro M4 13’’) ikamet ettiğim ülkeden aldım. Epey hızlı ve klavye ile birlikte çok kullanışlı. Ince, hafif ve taşıması çok kolay. Hoparlör performansı oldukça iyi. Yalniz şarj adaptörü almayı düşünmüyordum. iPhone 13 Pro Max şarj adaptörü ile C kablo kullanabilecegimi söylediler ancak mağazadan çıkmaya yakın görevli bir çocuk; Iphone 13 Pro Max adaptörü ile şarj edilen bir IPAD’de şarj tutma kapasitesinin uzun vadede azaldigini söyledi. Bende 35 W adaptor satın aldım ayrıca. Risk almak istemedim.

Urunun fotoğrafları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemseldüş -- 18 Temmuz 2024; 0:7:29 >

• Sistemseldüş kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun çok güzel görünüyor

• Teşekür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cihaz aktif ettiğim halde apple arcade 3 ay bedava aktif olmadı, ne yapmak lazım?

• eapantherea kullanıcısına yanıt

Bir defa yapılabiliyor. Aynı hesapta daha önce 3 ay aldıysanız olmuyor. Kullanmadıysanız illa görünür bence. Bende 3 ay Apple Tv+, 3 ay Arcade var. Daha önce kullanmamıştım. 90 gün içinde aktif etmek gerekiyor. Haziran da almıştım Eylül e kadar sürem var aktif etmem için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 21 Temmuz 2024; 1:2:39 >

Selamlar, ekranda ki TV uygulamasına ve App Store’daki “Arcade” kısmına tıklayın. Daha once aktif ettiğiniz hesapta kullanmadıysanız, 3 aylik ücretsiz seçenek görünecektir.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt

zor gidiyor hocam satışlarda genel bir durgunluk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 21 Temmuz 2024; 12:11:48 >
    Evet sanirim sebep daha once aktif ettigim bir hesap olmasi

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Evet sebep daha once aktif etmis olmammis. Ben de apple tv hediyesini kullanayim bari

• Apple tv turkiyede olmadigi icin 3 ay ucretsizi baslatamiyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 22 Temmuz 2024; 0:6:41 >

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende Amerikadan aynı sizin aldıklarınızdan aldım. fakat bende kutudan 20w sarj ve kablo çıktı. ayrıca kılıfı kapayınca ince bir çizgi oluyor. kılıftan kaynaklı. birde klavyenin dış yüzeyleri cabuk kirleniyor.

Apple Tv+ Türkiye de yok, o yüzden Türk hesapla kullanılmaz. Ben Amerikan hesabım ile kullanıyorum. Apple Tv+ olan bir ülkeye ait hesabınız varsa aktif edebilirsiniz.

• sierratr1 kullanıcısına yanıt

İrlanda’da mühendislik çalışanıyım. Cihazı aldığımdan beri her gün kullaniyorum, çok hızlı ve klavye ile birlikte super çok kullanışlı. Film izlemesi super oluyor. Bende de cizgi problemi var ve dediğiniz gibi klavyeden kaynaklaniyor. Ekran çalışır vaziyetteyken belli olmuyor. Ekran kapalıyken, siyah ekran üzerinde, klavyeden kaynaklı çizgi şeklinde duz bir iz var. Benim klavyede kirlenme olmuyor.

Benim kutudan şarj cihazı çıkmadı, sadece kablo çıktı. Cihaza zarar vermemek için 35 W adaptor de satın aldım, sonuçta cihazın kendisi, adaptörden daha pahalı. 65 €’da ona para verdik.

Ayrıca, kırılmaz cam da takmak istiyorum ekrana zarar vermemek icin. Kendim takmayı bir turlu beceremiyorum, o yüzden internetten sipariş vermedim. Burda, Çinli, Hintli ucuzcular var. Onlara sordum, çoğunda 13’’ icin uygun kırılmaz cam yok ama birkaçı 15 €’da takarız dedi. Onu da taktıracağım.

ABD’de çalıştım 2017 yılında. Chicago’dan ilk çıktığı gun, Apple ana mağazasından, Iphone 8 Plus almıştım. Apple, ABD menşeili bir şirket olduğu icin, daha çok opsiyon sağılıyor olabilirler ama haksızlık yani :)

Hatta, New York şubesinde, amiral gemisi cihazları çıkacağı gun, mağaza önlerinde kamp, çadır kuranlar vardı. O derece düşkünleri var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemseldüş -- 22 Temmuz 2024; 23:51:23 >

• 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.