Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.441
Cevap
269
Favori
506.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kılıf+ apple pencil 2. Nesil ve ipad çantası satıyorum. Hepsi toplam 3000 tl. İlgilenen varsa pm atsın lütfen.

kılıfın linki:
    amazon
    ZUGU iPad Pro 11 inç kılıf 2022/2021 / 2020/2018 4 ve 3 ve 2 ve 1 nesil case - Ultra İnce Koruyucu Kılıf - Kablosuz Apple Pencil Şarj - 8 açılı Mıknatıslı Stand - Otomatik Uyku/Uyanma [ Siyah ]
    https://www.amazon.com.tr/ZUGU-iPad-k%C4%B1l%C4%B1f-2022-nesil/dp/B093LTB91Y?th=1

Apple iPad Pro [ANA KONU]

Apple iPad Pro [ANA KONU][
    Apple iPad Pro [ANA KONU]s
    Apple iPad Pro [ANA KONU]i
    Apple iPad Pro [ANA KONU]m
    Apple iPad Pro [ANA KONU]age]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1426975/a1310604-4bac-4e59-bb54-2fd28f1123c5.jpeg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 26 Temmuz 2024; 21:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung apple'in 11 inç M4 İpad pro modellerinin ekranlarını tedarik ederken, LG dİsplay ise 13 İnçlik modelin panellerini sağlıyor. Genelde Samsung panelli İpad'larda ekran sorunu var. Şu ana kadar Grenli ekran ile ilgili sorunun çoğu 11 İnç İpad Pro ile ilgili olduğu belirtilmektedir. Bu nedenle 13 İnçlik LG panelli İpad Pro M4 almak daha mantıklı olacaktır. Bende gümüş rengi 13 inç M4 İpad Pro var, oled vertical banding test yaptım, Herhangi bir problem yok ekranda.Tabi elektronik işi şans işi.

• elvis2015 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğinizin bir kaynağı var mı? Yanlış anlamayın bende alma arefesindeyim de 11 mi 13 mü diye kararsız kalmıştım. Eğer gerçekten dediğiniz gibiyse 11 e yatırım yapmak pek mantıklı durmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt

Haber kaynağı olarak yazdıklarımı buradan öğrendim

Apple iPad Pro [ANA KONU]hardware plus - hwp
    Yeni iPad Pro M4 ekran sorunu baş gösterdi, kullanıcılar tepkili
    https://hwp.com.tr/yeni-ipad-pro-m4-oled-ekran-sorunu-272772
  • Konuyu biraz daha araştırdım 13 inç kullananlarda da benzer şikayetler olduğunu gördüm. İşin özeti bu oled ekranlar maalesef şans işi, bundan dolayı 11 almaya karar verdim artık şansımıza umarım iyi panel denk gelir.

• Selamlar,

Türkiye’ye kisa bir süreliğine tatile geldim. Yurtdisina gore daha uygundu, “SteelSeries Nimbus+ Kablosuz Oyun Kumandası’’ sipariş ettim. 4 -5 saat uçak yolculuklarinda zaman geçmiyor. İnsan film izlemekten de sıkılıyor. Yaris, GTA, silahlı oyunlar icin uygun olduğunu düşünüyorum. Elime ulastiktan sonra, test eder, yazarim.

Türkiye Fiyati: 2679 TL (Güncel kur ile 72.15 € yapiyor)

Yurtdisi Fiyati: 95 €.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemseldüş -- 21 Ağustos 2024; 15:8:44 >
  • Edit:

Oyun kolu bugün elime ulaştı. Asphalt ve COD Mobile üzerinde deneme fırsatım oldu. Yarış ve futbol oyunları için mükemmel. Savaş oyunları için biraz elin alışması lazım.

Apple Arcade üzerindeki bütün oyunlar oyun kolu ile uyumlu ancak Apple Store’daki tüm oyunlar kol ile uyumlu değil. Uyumluluk için oynamak istediğiniz oyunun açıklamasını okuyup, kol ile uyumlu olup - olmadığını kontrol etmelisiniz.

Kumandaya aynı zamanda telefonunuzu da bağlayıp oyun oynayabilirsiniz. Bunun için kumandanın üzerinde bir aparat var.

Ben memnun kaldım, almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemseldüş -- 23 Ağustos 2024; 23:0:57 >

• Merhaba ipad pro 13inç alacağım ama 1tb nano texture mi 512gb standart cam mı kararsız kaldım. Nano texture cam ekran kalitesini çok düşürüyor gibi yorumlar okudum. Oled ekranda ekran kalitesi çok önemli elbette. Bu yüzden nano texture yada standart cam kullananların bu konu hakkında fikirlerini alabilir miyim?

• MAS00N M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sırf bu yüzden standart camlısını aldım. Nano cam ışık vurunca yansımayı azaltıyor ama aynı zamanda da renklerin kontrastı da azalıyor. Ayrıca ışık ekranda dağıldığı için siyahlar tam siyah olarak gözükemiyor, grimsi gözüküyor. Tabi bunları izlediğim videolardan yola çıkarak söylüyorum
    Satın almadan önce karşılaştırmak istedim ama hiçbir yerde nano camlı modeli bulamadım.

• oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt
    Bende aynı düşüncedeyim. Oled ekranda bahsettiğin durumlar kabul edilebilir değil. O yüzden bende standart cam seçeceğim büyük ihtimalle

• Apple pencil muadili olarak bulabildiğim baseus smooth writing 2 kalemi var, n11de kuponla 1180 gibi bir şey yapıyor. Mıknatısla bağlanarak şarj olabiliyor. Kullanan tavsiye eden var mı başka model de olabilir. Kaleme çok para vermek istemiyorum.

Apple iPad Pro [ANA KONU]www.n11.com
    Baseus Smooth Writing 2 Stylus Kalem Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/baseus-smooth-writing-2-stylus-kalem-42627815?magaza=mediamarkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 31 Ağustos 2024; 15:13:23 >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    M4 cihaza alacaksaniz uymusuz eski modeller, apple in kendi eski kalemleri de uyumsuz

• MAS00N M kullanıcısına yanıt
    Alinca ekran koruyucu takacaksaniz kesinlikle standard cam alin…

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    13inç 1tb ve 11inç 256gb aldım. İkiside standart cam oldu. Görüntü önemli benim için ama inşallah texture cam daha iyi çıkmaz 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS00N -- 31 Ağustos 2024; 21:57:57 >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

Yok hocam air 5 için alıyorum yanlış konuya yazmışım sonradan farkettim Apple iPad Pro [ANA KONU] 

• Şu esim olayına kıl oldum bu sene çok kötü oldu. Boşuna para verdim.

• 9 eylül’de ne kadat zam gelir dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kalemle yazı yazabilmek için kağıt efekti verebilen ekran koruyucu tavsiyesi verebilir misiniz? Normal ekran koruyucuda yazı yazmak hiç güzel olmuyor.

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    Esim olayı nedir

• OBOZDEN kullanıcısına yanıt

Bu linkteki orijinal paperlike lara bakabilirsin. Ben 1.5 yıldır kullanıyorum tek bir tanesini. Üstelik işim tabletten matematik anlatmak. Her saniye kullanıyorum. Ve memnunum. Sadece görüntüyü biraz kötüleştiriyor ama kullanım senaryom daha çok yazı yazmak olduğundan benim için pek de sorun teşkil etmiyor.

• 
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.